Yhdistystiedote viikolle 37/2015

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 37/2015. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Aalto Party on takana päin ja kylterit ovat saapuneet Otaniemeen! Seuraavaksi edessä ovatkin Otatarhan ajot ja Kampuskarkelot. Mukavaa alkusyksyä myös kaikkiin muihin yhdistysrientoihin!

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. Otaniemen palvelupiste kiinni klo 11-12 7.9.2015 alkaen2
2. Muista päivittää yhdistysprofiilisi ja lisätä tapahtumasi AYY:n sivuille
3. Yhdistyksenne mukaan Otatarhan ajoihin?
4. Kutsu Kampuskarkeloihin 22.9.
5. Hakukuulutus Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi

1. Otaniemen palvelupiste suljettuna klo 11-12 7.9.2015 alkaen

Otaniemen palvelupiste on 7.9. alkaen joka päivä lounastunnin ajan kello 11-12 suljettu. Muuten palvelutoimisto on auki aiempaan tapaan.

2. Muista päivittää yhdistysprofiilisi ja lisätä tapahtumasi AYY:n sivuille

Uudet opiskelijat saapuvat ensi viikolla, ja AYY:n nettisivujen ulkoasu on uudistunut. On siis hyvä aika käydä päivittämässä yhdistysprofiilit ja lisätä yhdistyksesi tapahtumat AYY:n kalenteriin. Mahdollisista ongelmista voi raportoida osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi.

3. Yhdistyksenne mukaan Otatarhan ajoihin?

Lakinlaskijaispäivä ja sen mukana perinteisesti Otatarhan ajot lähestyvät pikku hiljaa. Haluaisiko yhdistyksenne tulla mukaan ajoihin pitämään omaa rastianne? Haluaisimme tehdä tapahtumasta tänä vuonna entistä enemmän yleisöystävällisen ja yleisölle aktiviteetteja tarjoavan (eli entistä enemmän oheisohjelmaa varsinaisten ajojen lisäksi). Toivotamme siis tervetulleiksi sellaisia yhdistysten rasteja, joissa ihmiset pääsevät jollain lailla tekemään jotain. Kyseessä voi olla “joukkuerasti” (useampi ihminen kerralla) tai yksilösuoritusrasti, kunhan se olisi hauska.
Jos teillä on jokin idea (ei tarvitse välttämättä olla ihan valmis vielä) ja haluatte päästä osalliseksi vuoden parhaita Otatarhan ajoja, laittakaa mailia osoitteeseen sirius.vuorikoski@ayy.fi. Pyytäisimme, että ilmoittaisitte kiinnostuksestanne viimeistään kaksi viikkoa ennen ajoja, eli 16.9. niin ehditään vielä puljailla asioita rauhassa jos on jotain puljaamisen aihetta.

4. Kutsu Kampuskarkeloihin 22.9.

Aava järjestää ti 22.9. Kampuskarkelot Otaniemessä. Kampuskarkeloissa yhdistykset pääsevät esittelemään toimintaansa kaikille aaltolaisille. Toivomme mukaan mahdollisimman paljon aaltolaisten erityisasemayhdistyksiä, yhdistyksiä ja muita kerhoja. Tapahtuma järjestetään Otaniemessä päärakennuksella (Otakaari 1). Yhdistysten esittelypisteet ovat esillä klo 10-14. Tämän jälkeen klo 16–> on vuorossa täysin uusi konsepti, eli kiltahuoneiden avoimet ovet. Kiltiskarkeloiden tarkoituksena on tutustuttaa opiskelijoita toistensa tiloihin ja toisiinsa killasta tai korkeakoulusta riippumatta! Lisäksi AYY voi antaa ilmaisen tilan joillekin yhdistyksille illaksi kaikille avoimen tapahtuman järjestämistä varten. Yhdistysten ilmoittautuminen Kampuskarkeloihin löytyy täältä http://lomake.ayy.fi/aava/kampuskarkelot-22-9-2015/. Tervetuloa karkeloimaan!

5. Hakukuulutus Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta on päättänyt 24.8.2015 avata täydennyshaun Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajiksi Aalto-yliopiston hallintoelimiin ja työryhmiin. Toimikausi alkaa välittömästi valinnan jälkeen ja kestää vuoden 2015 loppuun. Hallinnon opiskelijaedustajiksi voivat hakea Aalto-yliopiston opiskelijat.

Haku aukeaa 24.8.2015 ja päättyy 7.9.2015 kello 23.59, johon mennessä hakemusten tulee olla palautettuina. Hakeminen tapahtuu sähköisesti. Sähköiset hakulomakkeet löytyvät osoitteesta https://www.halloped.fi/fi/aalto. Hakijoille tarkoitettu haussa sovellettava ohjeisto hakemisesta sekä hallinnon opiskelijaedustajia koskeva ohjesääntö löytyvät Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan kotisivuilta osoitteesta /ylioppilaskunta/edunvalvonta/hallopedit/.

Ylioppilaskunta toivoo hakijoiksi myös kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita sekä eri sukupuolten ja eri korkeakoulujen edustajia. Toimielimen työkielenä on mahdollista käyttää myös muita kieliä kuin suomea, ellei toimielimen kuvauksessa muuta todeta.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallitus valitsee hallinnon opiskelijaedustajat kokouksessaan syyskuussa.

Otaniemessä 24.8.2015

Lisätietoja:
Susanna Koistinen
asiantuntija, koulutuspolitiikka
susanna.koistinen@ayy.fi, +358 50 520 9438

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?
Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *