Yhdistystiedote viikolle 38/2015

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 38/2015.
Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Kampuskarkelot ja Otatarhan ajot lähestyvät! Muista ilmoittaa järjestösi mukaan! Huomaa myös, että sääntömuutosasioissa voi olla pieniä viivästyksiä tulevan viikon aikana. Tämä johtuu järjestöasiantuntijan työtä ohjaavan yhdistysohjesäännön päivittämisestä. Katso tarkemmin kohta 1.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. AYY:n yhdistysohjesääntö edustajiston käsittelyssä 17.9.
2. Ilmoita yhdistyksesi mukaan Kampuskarkeloihin 15.9. mennessä!
3. Yhdistyksenne mukaan Otatarhan ajoihin?
4. Muistutus: Otaniemen palvelupiste suljettuna klo 11-12 7.9.2015 alkaen

1. AYY:n yhdistysohjesääntö edustajiston käsittelyssä 17.9.

AYY:n yhdistysohjesääntö on käsittelyssä seuraavassa edustajiston kokouksessa 17.9. Kokouksessa avataan käsittelyyn kohta, jossa määritellään ensimmäisen luettelon yhdistysten velvollisuuksia. Erityisesti käsittelyssä on asiayhteys, jossa määritellään, miten yhdistyksen varat tulisi käyttää yhdistyksen purkautuessa tai tullessa lakkautetuksi. Käsittelyn takia asiantuntijan sääntömuutosavussa voi näin ollen esiintyä viiveitä, kunnes yhdistysohjesääntö on päivitetty.

2. Ilmoita yhdistyksesi mukaan Kampuskarkeloihin 15.9. mennessä!

Aava järjestää ti 22.9. Kampuskarkelot Otaniemessä. Kampuskarkeloissa yhdistykset pääsevät esittelemään toimintaansa kaikille aaltolaisille. Toivomme mukaan mahdollisimman paljon aaltolaisten erityisasemayhdistyksiä, yhdistyksiä ja muita kerhoja. Tapahtuma järjestetään Otaniemessä päärakennuksella (Otakaari 1). Yhdistysten esittelypisteet ovat esillä klo 10-14. Tämän jälkeen klo 16–> on vuorossa täysin uusi konsepti, eli kiltahuoneiden avoimet ovet. Kiltiskarkeloiden tarkoituksena on tutustuttaa opiskelijoita toistensa tiloihin ja toisiinsa killasta tai korkeakoulusta riippumatta! Lisäksi AYY voi antaa ilmaisen tilan joillekin yhdistyksille illaksi kaikille avoimen tapahtuman järjestämistä varten. Yhdistysten ilmoittautuminen Kampuskarkeloihin löytyy täältä. Ilmoittautuminen päättyy 15.9. Tervetuloa karkeloimaan!

3. Yhdistyksenne mukaan Otatarhan ajoihin?

Lakinlaskijaispäivä ja sen mukana perinteisesti Otatarhan ajot lähestyvät pikku hiljaa. Haluaisiko yhdistyksenne tulla mukaan ajoihin pitämään omaa rastianne? Haluaisimme tehdä tapahtumasta tänä vuonna entistä enemmän yleisöystävällisen ja yleisölle aktiviteetteja tarjoavan (eli entistä enemmän oheisohjelmaa varsinaisten ajojen lisäksi). Toivotamme siis tervetulleiksi sellaisia yhdistysten rasteja, joissa ihmiset pääsevät jollain lailla tekemään jotain. Kyseessä voi olla “joukkuerasti” (useampi ihminen kerralla) tai yksilösuoritusrasti, kunhan se olisi hauska.

Jos teillä on jokin idea (ei tarvitse välttämättä olla ihan valmis vielä) ja haluatte päästä osalliseksi vuoden parhaita Otatarhan ajoja, laittakaa mailia osoitteeseen sirius.vuorikoski@ayy.fi. Pyytäisimme, että ilmoittaisitte kiinnostuksestanne viimeistään kaksi viikkoa ennen ajoja, eli 16.9. niin ehditään vielä puljailla asioita rauhassa jos on jotain puljaamisen aihetta.

4. Muistutus: Otaniemen palvelupiste suljettuna klo 11-12 7.9.2015 alkaen

Otaniemen palvelupiste on 7.9. alkaen joka päivä lounastunnin ajan kello 11-12 suljettu. Muuten palvelutoimisto on auki aiempaan tapaan.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?
Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *