Yhdistystiedote viikolle 39/2015

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 39/2015.

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Onko tiedossa bileet Smökissä, mutta keittiön Abckiria on kateissa? Ei hätää osallistukaa Smökin keittiökoulutukseen! Saaduilla opeilla pärjää varmasti myös Teekkarisilliksen talkooporukassa, mikäli intoa silliksen järjestämiseen pientä korvausta vastaan löytyy. Jos kokkailujen sijaan vaikuttamistyö kiinnostaa enemmän, on edustajistovaalien ehdokasasettelu auki 30.9. klo 12 asti.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. Ilmoittautuminen Servin mökin keittiökoulutukseen
2. Talkootyövoimaa Teekkarisillikselle!
3. AYY:n edustajistovaalit tulevat – asetu ehdolle ke 30.9. mennessä

1. Ilmoittautuminen Servin mökin keittiökoulutukseen

Haluaisitko sinä tai yhdistyksesi pitää megabileet Smökissä ja kokkailla tarjoilut itse? Aiheuttaako suurtalouskeittiön käyttö kuitenkin päänvaivaa ja kylmää hikeä? Ongelmiisi on ratkaisu: Smökin keittiökoulutus.

Koulutus järjestetään maanantaina 28.9. klo 16 alkaen Smökin keittiössä. Koulutukseen mahtuu maksimissaan 20 hlöä.

Ilmoittaudu mukaan pe 25.9.2014 16.00 mennessä osoitteessa https://lomake.ayy.fi/hallinto/ilmoittautuminen-servin-mokin-keittiokoulutukseen/

Vahvistamme ilmoittautumisen kurssille sähköpostitse.
Lisätietoja: hallintopäällikkö Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen@ayy.fi, 050 520 9434)

2. Talkootyövoimaa Teekkarisillikselle!

Onko teillä noin 10-15 hengen reipas kaveriporukka? Tarvitsetteko hieman yhteistä rahaa, kun tiedossa on matka tai muu projekti? Nyt tienaamiseen on ainutlaatuinen tilaisuus! Tulkaa järjestämään Teekkarius143 -viikon päättävää silliaamiaista yhdessä kavereiden kanssa ja käärikää samalla mukavat taskurahat! Silliaamiainen järjestetään Servin Mökissä sunnuntaina 8.11.2015 klo 12 alkaen ja hommia tulisi tehtyä tuo sunnuntaipäivä sekä hieman etukäteen. Halutessanne voitte olla enemmänkin mukana silliksen toteutuksessa aikaisesta suunnitteluvaiheesta alkaen.

Mikäli kiinnostus tai innostus heräsi, lähettäkää avoin hakemus osoitteeseen sirius.vuorikoski@ayy.fi mahdollisimman pian, viimeistään 12.10. Hakemukseen voi sisällyttää muun muassa tiedot talkooporukan koosta, mahdollisesta aiemmasta kokemuksesta, miksi juuri teidät pitäisi valita, mahdollisista omista ideoista silliksen suhteen sekä hintapyynnön. Jos herää kysymyksiä, lähestykää ihmeessä hyvissä ajoin.

3. AYY:n edustajistovaalit tulevat – asetu ehdolle ke 30.9. mennessä

AYY:n jäsenillä on tänä syksynä jälleen mahdollisuus asettua ehdolle ja äänestää edustajiston kokoonpanosta. Edustajistovaaleissa valitaan AYY:n 45-henkinen edustajisto seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Edustajisto käyttää AYY:n ylintä päätösvaltaa ja päättää muun muassa sinun jäsenmaksustasi ja ylioppilaskunnan säännöistä. Edustajisto valitaan aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Vaalien ehdokasasettelu päättyy keskiviikkona 30.9. klo 12:00. Kerää listasi ja lähde mukaan! Lisätietoa ehdolle asettumisesta täältä: /vaalit/ehdokkaalle/ AYY:n edustajistovaalit järjestetään 3.-4.11.2015 ja ennakkoon voi äänestää ma 26.10 – ma 2.11. Lisätietoa vaaleista löytyy osoitteesta ayy.fi/vaalit ja edustajiston pöytäkirjoja ja esityslistoja voit lukea osoitteesta inside.ayy.fi.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?
Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *