Yhdistystiedote viikolle 40/2015

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 40/2015.

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Kohta on viimeiset hetket asettua ehdolle syksyn edustajistovaaleissa! Edustajistovaalien ehdokasasettelu menee kiinni keskiviikkona 30.9. kello 12.00. Vaalit järjestetään 3.-4.11.2015. Älkää missatko tätä vaikuttamismahdollisuutta!

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. AYY:n edustajistovaalit tulevat – asetu ehdolle ke 30.9. mennessä
2. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan
3. Talkootyövoimaa Teekkarisillikselle!
4. Opiskelijoiden tilavarauskäytännöt Aalto-yliopiston tiloissa muuttuvat

1. AYY:n edustajistovaalit tulevat – asetu ehdolle ke 30.9. mennessä

AYY:n jäsenillä on tänä syksynä jälleen mahdollisuus asettua ehdolle ja äänestää edustajiston kokoonpanosta. Edustajistovaaleissa valitaan AYY:n 45-henkinen edustajisto seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Edustajisto käyttää AYY:n ylintä päätösvaltaa ja päättää muun muassa sinun jäsenmaksustasi ja ylioppilaskunnan säännöistä. Edustajisto valitaan aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Vaalien ehdokasasettelu päättyy keskiviikkona 30.9. klo 12:00. Kerää listasi ja lähde mukaan! Lisätietoa ehdolle asettumisesta täältä: /vaalit/ehdokkaalle/ AYY:n edustajistovaalit järjestetään 3.-4.11.2015 ja ennakkoon voi äänestää ma 26.10 – ma 2.11. Lisätietoa vaaleista löytyy osoitteesta ayy.fi/vaalit ja edustajiston pöytäkirjoja ja esityslistoja voit lukea osoitteesta inside.ayy.fi.

2. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan

Pyöreän Tornin Kilta on Aalto-yliopiston läheisyydessä toimiva kunnia- ja seniorijärjestö. Killan Arwoisaksi voidaan kutsua opintojensa loppuvaiheessa olevia tai vastavalmistuneita henkilöitä, jotka ovat osoittaneet jatkuvaa, elävää harrastusta ja mielenkiintoa teekkarikulttuuria ja muuta Aalto-yliopiston ylioppilastoimintaa kohtaan sekä vieneet kehitystä eteenpäin ylioppilaskunnassa tai sen piirissä toimivissa yhdistyksissä. Ehdotuksia PTK:n arwoisiksi voi tehdä 10.10.2015 klo 10:15 saakka osoitteessa https://lomake.ayy.fi/ptk/ehdota-uusia-arwoisia/

Ehdotuksen voi tehdä yksittäinen henkilö, kilta, yhdistys, tai useampi henkilö, kilta tai yhdistys yhdessä.

Lisätietoja PTK ry:stä löytyy osoitteesta http://ptk.ayy.fi/.

3. Talkootyövoimaa Teekkarisillikselle!

Onko teillä noin 10-15 hengen reipas kaveriporukka? Tarvitsetteko hieman yhteistä rahaa, kun tiedossa on matka tai muu projekti? Nyt tienaamiseen on ainutlaatuinen tilaisuus! Tulkaa järjestämään Teekkarius143 -viikon päättävää silliaamiaista yhdessä kavereiden kanssa ja käärikää samalla mukavat taskurahat! Silliaamiainen järjestetään Servin Mökissä sunnuntaina 8.11.2015 klo 12 alkaen ja hommia tulisi tehtyä tuo sunnuntaipäivä sekä hieman etukäteen. Halutessanne voitte olla enemmänkin mukana silliksen toteutuksessa aikaisesta suunnitteluvaiheesta alkaen.

Mikäli kiinnostus tai innostus heräsi, lähettäkää avoin hakemus osoitteeseen sirius.vuorikoski@ayy.fi mahdollisimman pian, viimeistään 12.10. Hakemukseen voi sisällyttää muun muassa tiedot talkooporukan koosta, mahdollisesta aiemmasta kokemuksesta, miksi juuri teidät pitäisi valita, mahdollisista omista ideoista silliksen suhteen sekä hintapyynnön. Jos herää kysymyksiä, lähestykää ihmeessä hyvissä ajoin.

4. Opiskelijoiden tilavarauskäytännöt Aalto-yliopiston tiloissa muuttuvat

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY ja sen alaiset alayhdistykset voivat käyttää veloituksetta yliopiston tiloja. Tilojen varaamisen säännöt ovat 1.10.2015 alkaen seuraavat:

1. Tilavarauksia voivat tehdä ylioppilaskunnan yhdistysluettelon ensimmäiseen ja toiseen rekisteriin merkityt yhdistykset. ( /yhdistykset/yhdistyslistaus/ )
2. Varausmahdollisuus koskee yliopiston luentosaleja ja muita yhteiskäyttöisiä tiloja kunkin tilan normaalien aukioloaikojen puitteissa.
3. Varausta ei voi kohdistaa tiettyyn tilaan vaan varaajalle tarjotaan tämän määrittämien tilatarpeiden mukaista vapaana olevaa tilaa.
4. Varauksissa on ensisijalla yliopiston oma käyttö. Mahdollisissa päällekkäisyyksissä pyritään löytämään yhdistykselle korvaava tila.
5. Varaus tehdään aikaisintaan edellisenä päivänä ko. rakennuksen vahtimestarilta.
6. Tilojen käytössä tulee noudattaa voimassa olevia säännöksiä ja määräyksiä.
7. Tilojen käytöstä ei veloiteta.

Varaukset tehdään pääsääntöisesti tilaisuutta edeltävänä päivänä, poikkeuksena viralliset tilaisuudet esim. yhdistyksen vuosikokous tai erilaiset koulutukset. Kokoushuoneissa etusijalla on yliopiston oma käyttö klo 8-16, joten opiskelijakäyttö on mahdollista vasta klo 16.00 jälkeen. Tiloja käytetään talojen aukiolon puitteissa mutta poikkeustapauksissa voidaan hyväksyä myös sen ajan ylitys, nämä sovitaan aina erikseen ja varaaja maksaa siitä aiheutuneet.

Lisäksi yliopistolla on ns. 24/7 tiloja, jotka ovat myös opiskelijoiden käytössä (osassa tiloista on käytössä pin-koodi, tag, tai muu tunnistautuminen):
• Maarintalo 24/7 : IT-luokkia, ryhmätyötiloja, seminaarisali, tv-huone, minikeittiöt, ”kiltatila” ja yksilöhuoneita.
• Otakaari 1 HUB 24/7 : monitoimitilat, seminaarisali, ryhmätyötiloja, keittiö ja lisäksi tilassa on virvokeautomaatteja.
• Kiltahuoneet ja itseopiskelutilat
• Töölön Rooftop

Lisätietoja: hallintopäällikkö Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen@ayy.fi, 050 520 9434)

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?
Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *