Yhdistystiedote viikolle 41/2015

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 41/2015.

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

AYY hakee vapaaehtoisia! Nyt on erinomainen mahdollisuus hakea erilaisiin innostaviin pesteihin tapahtumien järjestämisestä kovaan kopoon! Lue lisää kohdasta 1.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ

1. AYY tahtoo SINUT – vapaaehtoishaut ovat auki!
2. Ennakkolipunmyynti Polin approon alkaa 5.10.!
3. Opiskelijoiden tilavarauskäytännöt Aalto-yliopiston tiloissa muuttuvat
4. Quality. Together. Keskustelutilaisuus laadusta
5. Seuraa AYY:ta somessa!

1. AYY tahtoo SINUT – vapaaehtoishaut ovat auki!

Maailman paras ylioppilaskunta AYY hakee vapaaehtoisia! Kiinnostaako kulttuuri, kuntavaikuttaminen tai ylioppilaskunnan hallituksessa toimiminen? Erilaisia pestejä löytyy niin tapahtumien, koulutuspolitiikan, talouden kuin kansainvälisten asioidenkin parista. Tutustu aikatauluun, hakukohteisiin ja vapaaehtoisena toimineiden omiin tarinoihin kokemuksistaan osoitteessa ayy.fi/stop. Seuraa myös AYY:n tiedotusta FB:ssä!

2. Ennakkolipunmyynti Polin approon alkaa 5.10.!

Kerätkää yhdistyksenne kanssa porukka kasaan ja ilmoittautukaa mukaan!

Polin appro valtaa jälleen Helsingin keskustan kadut ja kuppilat keskiviikkona 4.11., kun haalarikansa pääsee taistelemaan Hollywoodin kirkkaimman tähden tittelistä! Tämän vuoden Polin appron teemana on Hollywood. Baarikiertelyn jälkeen juhlat jatkuvat Club Capitalissa Sosiaalifobian ja Siman tahtiin!

Tapahtuma alkaa portaittain kello 16.00 lähtien, jonka jälkeen kiertelyaikaa on 4 tuntia. Yhteiset jatkot pamahtavat käyntiin kello 21 alkaen Club Capitalissa (Fredrikinkatu 51).

Ennakkolipunmyynti alkaa 5.10. klo 12.00 osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/polin-appro-2015-ennakkolipunmyynti/

Varsinainen lipunmyynti alkaa tiistaina 20.10. Tarkemmat lipunmyyntiajat ja -paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Lippujen hinta on 13€, bailataan.fi:stä 13,50€ ja pelkät jatkot ovelta 7€. Liput sisältävät jatkojen narikkamaksun (3€).

Lisää tietoa tapahtuman nettisivuilla: www.polinappro.fi

3. Opiskelijoiden tilavarauskäytännöt Aalto-yliopiston tiloissa muuttuvat

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY ja sen alaiset alayhdistykset voivat käyttää veloituksetta yliopiston tiloja. Tilojen varaamisen säännöt ovat 1.10.2015 alkaen seuraavat:

1. Tilavarauksia voivat tehdä ylioppilaskunnan yhdistysluettelon ensimmäiseen ja toiseen rekisteriin merkityt yhdistykset. ( /yhdistykset/yhdistyslistaus/ )
2. Varausmahdollisuus koskee yliopiston luentosaleja ja muita yhteiskäyttöisiä tiloja kunkin tilan normaalien aukioloaikojen puitteissa.
3. Varausta ei voi kohdistaa tiettyyn tilaan vaan varaajalle tarjotaan tämän määrittämien tilatarpeiden mukaista vapaana olevaa tilaa.
4. Varauksissa on ensisijalla yliopiston oma käyttö. Mahdollisissa päällekkäisyyksissä pyritään löytämään yhdistykselle korvaava tila.
5. Varaus tehdään aikaisintaan edellisenä päivänä ko. rakennuksen vahtimestarilta.
6. Tilojen käytössä tulee noudattaa voimassa olevia säännöksiä ja määräyksiä.
7. Tilojen käytöstä ei veloiteta.

Varaukset tehdään pääsääntöisesti tilaisuutta edeltävänä päivänä, poikkeuksena viralliset tilaisuudet esim. yhdistyksen vuosikokous tai erilaiset koulutukset. Kokoushuoneissa etusijalla on yliopiston oma käyttö klo 8-16, joten opiskelijakäyttö on mahdollista vasta klo 16.00 jälkeen. Tiloja käytetään talojen aukiolon puitteissa mutta poikkeustapauksissa voidaan hyväksyä myös sen ajan ylitys, nämä sovitaan aina erikseen ja varaaja maksaa siitä aiheutuneet.

Lisäksi yliopistolla on ns. 24/7 tiloja, jotka ovat myös opiskelijoiden käytössä (osassa tiloista on käytössä pin-koodi, tag, tai muu tunnistautuminen):
• Maarintalo 24/7 : IT-luokkia, ryhmätyötiloja, seminaarisali, tv-huone, minikeittiöt, ”kiltatila” ja yksilöhuoneita.
• Otakaari 1 HUB 24/7 : monitoimitilat, seminaarisali, ryhmätyötiloja, keittiö ja lisäksi tilassa on virvokeautomaatteja.
• Kiltahuoneet ja itseopiskelutilat
• Töölön Rooftop

Lisätietoja: hallintopäällikkö Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen@ayy.fi, 050 520 9434)

4. Quality. Together. Keskustelutilaisuus laadusta

Minne annettu palaute menee?
Miten opiskelijat voivat vaikuttaa opintojensa laatuun?
Mitä se laatu edes on?
Mikä auditointi?

Aalto-yliopisto ja AYY järjestävät yhteisen tiedotus- ja keskustelutilaisuuden opiskelijoille yliopiston laatujärjestelmistä ja tulevasta auditoinnista. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille ja paikalle toivotaan laajaa edustusta eri oppiaineista. Toivomme, että erityisesti eritysasemayhdistykset huolehtivat, että paikalla on heiltä edustus. Lisäksi tilaisuus toimii hyvin koulutustilaisuutena vaikkapa seuraavan vuoden kopo- tai halloped-asioista kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen 10.10. mennessä.

https://lomake.ayy.fi/koulutuspolitiikka/quality-together-keskustelutilaisuus-laadusta-13-10-2015/

Tilaisuus järjestetään Otaniemessä, paikka tarkentuu.

5. Seuraa AYY:ta somessa

Onko mennyt ohi, missä kaikkialla somessa AYY on läsnä?

Seuraa AYY:ta
– Facebookissa: https://www.facebook.com/ylioppilaskunta
– Twitterissä: @AYY_FI, https://twitter.com/AYY_FI
– Instagramissa: @AYY_FI, https://instagram.com/ayy_fi/

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?
Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.
Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *