Yhdistystiedote viikolle 42/2015

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 42/2015.

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Vapaaehtoishaku on auki! Lisäksi haettavissa on varastotilojayhdistyksille.

TIEDOTTEEN SISÄLTÖ
1. AYY tahtoo SINUT – vapaaehtoishaut ovat auki!
2. Varastotiloja haettavissa yhdistyksille
3. Etsitään talkooporukkaa markkinoimaan talokokouksia
4. Seuraa AYY:ta somessa!

1. AYY tahtoo SINUT – vapaaehtoishaut ovat auki!

Maailman paras ylioppilaskunta AYY hakee vapaaehtoisia! Kiinnostaako kulttuuri, kuntavaikuttaminen tai ylioppilaskunnan hallituksessa toimiminen? Erilaisia pestejä löytyy niin tapahtumien, koulutuspolitiikan, talouden kuin kansainvälisten asioidenkin parista. Tutustu aikatauluun, hakukohteisiin ja vapaaehtoisena toimineiden omiin tarinoihin kokemuksistaan osoitteessa ayy.fi/stop. Seuraa myös AYY:n tiedotusta FB:ssä!

2. Varastotiloja haettavissa yhdistyksille

Yhdistyksille pysyvästi vuokrattavien tilojen jakokäytäntöjä päivitettiin ensimmäisen kerran alkuvuoden 2014 aikana. Jatkossa vapaista/vapautuvista tiloista ilmoitetaan yhdistystiedotteen kautta, jonka jälkeen yhdistysten on mahdollista hakea tilaa. Tilat jaetaan yhdistyksille vuokrattavien tilojen pistetytysmallia apuna käyttäen.

Nyt on jälleen vapaiden tilojen hakukierroksen aika. Tällä kertaa tarjolla on ainoastaan varastoja, joita voi hakea sähköisellä hakulomakkeella: https://lomake.ayy.fi/hallinto/varastotilan-hakulomake-yhdistyksille/

Nyt haettavana olevat tilat ja niiden pinta-alat ovat tarkasteltavissa hakulomakkeiden täyttämisen yhteydessä.

Haun aikataulu on seuraava:
Hakulomake on auki pe 9.10. klo 00.00 – pe 23.10. klo 15.00 välisen ajan.
AYY:n tilatoimikunta käsittelee saapuneet hakemukset viikolla 44-45. AYY:n hallitus päättää tilojen myöntämisestä yhdistyksille tilatoimikunnan esityksestä viikolla 46.
Sopimukset tiloista pyritään tekemään päätöksen jälkeen mahdollisimman nopeasti. Vuokrasopimukset ovat voimassa toistaiseksi, ellei toisin sovita.

HUOM! Vain edellä mainituilla lomakkeilla saapuneet hakemukset huomioidaan. Aiemmin sähköpostilla lähetettyjä tilatiedusteluita tai myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Johanna Pietiläinen, etunimi.sukunimi (a) ayy.fi, 050 520 9434

3. Etsitään talkooporukkaa markkinoimaan talokokouksia

AYY etsii talkooporukkaa jakamaan AYY:n asuntojen talokokouksiin liittyvää materiaalia. Tehtävänä on kokouskutsujen ja luottamustoimista kertovien infolappusten vieminen kaikkiin noin 2600 asuntoon. Lisäksi talkooväki laittaa paikalleen talokokousten julisteet. Kohteiden välillä liikkumista varten korvataan matkakulut tai km-korvaukset. Tarvittaessa voidaan käyttää myös AYY:n autoja.

Mikäli yhdistykselläsi tai kaveriporukallasi on tähän kiinnostusta, laita viestiä osoitteeseen heikki.pulkkinen@ayy.fi viimeistään 18.10. Kerro meille millaisella porukalla olette toteuttamassa projektia ja hintapyyntönne.

4. Seuraa AYY:tä somessa

Onko mennyt ohi, missä kaikkialla somessa AYY on läsnä?

Seuraa AYY:ta
– Facebookissa: https://www.facebook.com/ylioppilaskunta
– Twitterissä: @AYY_FI, https://twitter.com/AYY_FI
– Instagramissa: @AYY_FI, https://instagram.com/ayy_fi/

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?
Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.
Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *