Yhdistystiedote viikolle 46/2015

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 46/2015.

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Edarivaalit ovat takana ja uudet edustajat aloittavat pian tehtävissään: /vaalit/. Vielä on kuitenkin aikaa hakea AYY:n vapaaehtoiseks osoitteessa /stop ja rekryillassa 10.11. on huikea mahdollisuus kuulla pesteistä enemmän! Viikolla 46 aukeaa myös halloped-haku osoitteessa http://halloped.fi.

Tiedotteen sisältö
1. AYY tahtoo SINUT – tutustu vapaaehtoistehtäviin Rekryillassa 10.11.!
2. AYY:n mallisäännöt yhdistyksille on päivitetty

1. AYY tahtoo SINUT – tutustu vapaaehtoistehtäviin Rekryillassa 10.11.!

Bileitä, etujen puolustamista, perinteitä, yhteistyöyrityksiä – AYY:n vapaaehtoishaut ovat nyt auki osoitteessa /stop, mutta mitä kaikkea ylioppilaskunnassamme voikaan tehdä? Tule kuulemaan vapaaehtoisten omista kokemuksista AYY:llä tiistaina 10.11. Elisa Olohuoneessa klo 17! Luvassa rentoa keskustelua ja mahdollisuus kysellä erilaisista tehtävistä pikkunaposteltavan ohessa. We want YOU!

https://www.facebook.com/events/1610603845871903/

2. AYY:n mallisäännöt yhdistyksille on päivitetty

AYY:n mallisäännöt yhdistyksille on päivitetty uuden yhdistysohjesäännön mukaisiksi. Muutokset koskivat ainoastaan sääntöjen kommenttiosuuksia. Mallisäännöt säännöt löytyvät osoitteesta: /wp-content/uploads/Mallisaeaennoet_20151104_kommentein.pdf

Lisätietoja: viestintä- ja järjestöasiantuntija Ahto Harmo, ahto.harmo@ayy.fi

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?
Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.
Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *