AYY valitsi hallituksen muodostajan ja edustajiston puheenjohtajan vuodelle 2016

TIEDOTE
AYY
16.11.2015
Julkaistavissa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) edustajisto valitsi kokouksessaan 16.11.2015 hallituksen muodostajan ja edustajiston puheenjohtajan vuodelle 2016.

Hallituksen muodostajaksi valittiin kuudennen vuoden fysiikan opiskelija Milja Asikainen. Tänä vuonna Asikainen on toiminut AYY:n hallituksessa vastuualueinaan kansainväliset asiat ja kolmikielisyys.

”Ensi vuonna AYY:ssa keskitytään tekemään ylioppilaskunnasta ja yhteisöstämme saavutettavampi ja läheisempi kaikille jäsenille” Asikainen visioi tuoreeltaan valinnan jälkeen. ”Tavoitetta tukee parhaiten hallitus, joka on täynnä erilaisia taustoja, mielipiteitä ja tapoja toimia.”

Hallituksen muodostajan tekee esityksen ylioppilaskunnan ensi vuoden hallituksesta edustajistolle, joka valitsee uuden hallituksen kokouksessaan maanantaina 30.11.2015.

Edustajiston puheenjohtajaksi vuodelle 2016 valittiin neljännen vuoden sähkötekniikan opiskelija Pietu Roisko. Roisko on viime edustajistokaudella toiminut Polytekarna edustajistoryhmän puheenjohtajana ja aikaisemmin hän on toiminut aktiivisesti mm. Teknologföreningenin tehtävissä.

”Tulevana vuonna tullaan kouluttamaan ja käynnistämään entistä innokkaampi edustajisto.” Roisko sanoo.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Edustajisto on AYY:n ylin päättävä elin, joka valitsee muun muassa ylioppilaskunnan hallituksen ja päättää budjetista.

 

Lisätietoja:

Milja Asikainen, hallituksen muodostaja 2016, milja.asikainen@ayy.fi, 050 520 9425
Pietu Roisko, edustajiston puheenjohtaja 2016, pietu.roisko@aalto.fi, 040 512 0386
Pääsihteeri Janne Koskenniemi, janne.koskenniemi@ayy.fi, 050 520 9415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *