AYY:n Heikki Koponen valittiin SYL:n puheenjohtajaksi vuodelle 2016

Tiedote
AYY
21.11.2015
Julkaistavissa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY:n Heikki Koponen on valittu Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL:n puheenjohtajaksi vuodelle 2016.

Koponen on 24-vuotias strategisen johtamisen opiskelija. Hän on toiminut tänä vuonna AYY:n hallituksen varapuheenjohtajana ja hänen vastuullaan on ollut AYY:n laajan edunvalvontasektorin johtaminen. Aiemmin hän on toiminut mm. AYY:n edustajiston varapuheenjohtajana ja tuotantotalouden kilta Prodekon hallituksen puheenjohtajana.

”Tunnelma on tällä hetkellä onnen sekainen hämmennys. Lähdemme nyt uuden hallituksen kanssa rakentamaan entistä parempaa korkeakoulutusta pilke silmäkulmassa ja energialla, jota vain opiskelijaliikkeestä löytyy.” sanoo Koponen tuoreeltaan valinnan jälkeen.

SYL:n hallituksen muina jäseninä vuonna 2016 tulevat toimimaan Alviina Alametsä (HYY), Ella Keski-Panula (HYY), Tuomas Kuoppala (Tamy), Annu Komulainen (JYY), Mia Lehto (LTKY) ja Siiri Nousiainen (OYY).

SYL:n kaksipäiväinen liittokokous kokoontui Espoon Korpilammella pe–la 20.–21. marraskuuta. SYL edustaa Suomen yliopisto-opiskelijoita valtakunnan tasolla ja ottaa kantaa koulutuspoliittisiin, sosiaalipoliittisiin ja kansainvälisiin kysymyksiin.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Janne Koskenniemi, 050 520 9415, janne.koskenniemi@ayy.fi
Heikki Koponen, 050 517 2674, heikki.koponen@ayy.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *