AYY nimitti ensimmäisen kunniavaltuuskuntansa ja valitsi Ainolle päätoimittajan

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Tiedote 10.12.2015
Julkaistavissa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY:n edustajisto on tänään kokouksessaan 9/2015 nimittänyt AYY:n ensimmäisen kunniavaltuuskunnan ja valinnut ylioppilaslehti Ainolle päätoimittajan.

Kunniavaltuuskuntaan nimitettiin Jorma Eloranta (puheenjohtaja), Sari Baldauf, Risto Siilasmaa, Helena Hyvönen, Jukka Mäkelä, Ilkka Kivimäki, sekä Tiina Alahuhta-Kasko. Kunniavaltuuskunnan toimikausi kestää kolme vuotta ja sen sihteerinä toimii ylioppilaskunnan pääsihteeri. Kunniavaltuuskunta on neuvoa antava elin, jonka tehtävänä on toimia ylioppilaskunnan yhteiskunnallisena sparraajana ja auttaa AYY:n toimijoita tekemään oikeita asioita, jotta sen jäsenet voisivat pärjätä yhteiskunnassa ja työelämässä paremmin.

”Olen iloinen ja innoissani, että koossa on näin monipuolinen ja moninainen joukko AYY:n alumneja eri aikakausilta. Tässä porukassa on suunnattomasti yhteiskunnallista osaamista ja näkemystä. Toivon heidän kokemuksestaan olevan paljon apua ylioppilaskunnalle.” sanoo AYY:n hallituksen puheenjohtaja Niko Ferm.

Ylioppilaslehti Ainon päätoimittajaksi valittiin Pauliina Suominen. Suominen on kolmannen vuoden viestinnän opiskelija Helsingin yliopistosta. Hänellä on laaja journalistinen kokemus mm. aikakausilehdistä. Viimeisimmäksi hän on toiminut sisällöntuottajana Vapa Mediassa.

”Olen vielä enemmän innoissani kuin osasin odottaakaan! Haluaisin päästä heti töihin. Aion tehdä ensi vuonna ennen kaikkea tunnepitoista, ärhäkkää ja moniäänistä Ainoa.” intoilee Suominen valinnan jälkeen. ”Haluaisin, että lehti puhuttelisi aaltolaisia tehokkaasti. Toivottavasti mahdollisimman moni lukija käy vastaamassa nyt käynnissä olevaan lukijakyselyyn (www.ainolehti.fi).”

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Janne Koskenniemi, janne.koskenniemi@ayy.fi, p. 050 520 9415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *