Yhdistystiedote viikolle 51/2015

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 51/2015.

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Yhdistystiedote jää joululomalle. Seuraava yhdistystiedote julkaistaan 15.1. Sisällön deadline on normaaliin tapaan edeltävänä keskiviikkona klo 10.

Järjestösektori on lomalla 18.12.2015-6.1.2016.

Joulua odotellessa kannattaa vastata Aino lukijakyselyyn ja antaa palautetta, jotta Ainosta tulee ensi vuonna vielä parempi: http://ainolehti.fi/aino/lukijakysely/.

Tiedotteen sisältö

  1. AYY:n yhdistyskoulutuksen esitykset netissä
  2. Urheilu- tai liikuntaseura, hae seuratoiminnan kehittämistukea 18.12. mennessä!

 

  1. AYY:n yhdistyskoulutuksen esitykset netissä

Sekä suomenkielisen AYY:n yhdistyskoulutuksen esitykset löytyvät AYY:n nettisivuilta: /yhdistykset/palvelut/koulutus-ja-kurssit/yhdistyskoulutus/

Osa esityksistä puuttuu vielä, mutta kaikki esitykset lisätään mahdollisimman pian sivuille.

 

  1. Urheilu- tai liikuntaseura, hae seuratoiminnan kehittämistukea 18.12. mennessä!

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) avasi viime viikon torstaina seuratoiminnan kehittämistuen haun. Haku sopii erinomaisesti kaikille opiskelijaurheiluseuroille, joita suosittelen ehdottomasti tutustumaan hakuun tarkemmin.

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä. Seuratuen avulla edistetään monimuotoisen liikunnan kansalaistoiminnan toteutumista.

Haettava avustussumma voi olla 2500€-15 000€:n väliltä, jossa omarahoitusosuuden tulee olla vähintään 25%. Hankkeita haetaan aina vuodeksi kerrallaan ja yksi hanke voi olla kestoltaan maksimissaan kaksi vuotta. Hakuaikaa on 18.12 saakka, joten suosittelen tarttumaan hakuun ripeästi. Tutustukaa ensimmäiseksi huolellisesti hakuohjeisiin ja lomakkeeseen: http://www.minedu.fi/OPM/Liikunta/liikuntapolitiikka/avustukset/Avustukset_seuratoiminnan_kehittamiseen.html?lang=fi

Opiskelijoiden liikuntaliitto auttaa seuroja mielellään kaikissa hakuun liittyvissä asioissa. Yhteyttä voi ottaa koulutus- ja tapahtumakoordinaattori Jyrki Erikssoniin (jyrki.eriksson@oll.fi). Olkaa rohkeasti yhteydessä, niin tehdään teille yhteistyössä mahdollisimman hyvät hakemukset.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?
Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *