AYY hakee kampuskehityksen projektisihteeriä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. AYY toimii kolmella kampuksella ja Otaniemessä sijaitsevalla keskustoimistolla. Yhteensä AYY työllistää n. 50 henkeä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. AYY on julkisoikeudellinen yhteisö ja konserni, johon kuuluu ylioppilaskunnan lisäksi kiinteistö- ja palveluyhtiöitä.

AYY on merkittävä asuntojen vuokraaja, vuokra-asuntoja on yhteensä 3100 ja tavoitteena on rakentaa uusia asuntoja tulevina vuosina merkittävä määrä.

AYY:n tukitoiminnot on keskitetty Espoon Otaniemeen Aalto yliopiston kampus -alueelle, jonne nyt haemme tukitiimiimme määräaikaiseen työsuhteeseen

KAMPUSKEHITYKSEN PROJEKTISIHTEERIÄ

Kampuskehityksen projektisihteerin tehtävänä on projektien vetäminen uusien tulevaisuuden kiinteistöhankkeiden valmistelussa kiinteistötoimen tiimin apuna. Projektit liittyvät kaavavalmisteluun ja hankkeiden edistämiseen. Yksi keskeinen tehtävä on AYY:n kiinteistöstrategian uudistamisen työstäminen.

Työssä menestymisen edellytyksenä on kaavoitus- ja kiinteistöalan perusteiden osaaminen ja avuksi on kokemus projektien hallinnoinnista. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä saattaa asiat valmiiksi. Tehtävä edellyttää myös riittävää kielitaitoa (englanti välttämätön, ruotsin kielen taito on eduksi).

Arvostamme kehittävää ja innostavaa työotetta, tiimityöominaisuuksia ja ylioppilaskuntatoiminnan tuntemusta sekä halua toimia aktiivisesti ja rakentavasti. Kokemus kuntavaikuttamisesta on eduksi.

Tehtävä on määräaikainen alkaen helmikuussa 2016 (tai sopimuksen mukaan) ja jatkuu noin 1,5 vuotta. Rekrytoitavan henkilön esimiehenä toimii talousjohtaja. Työsuhde on osa-aikainen, työaika on sopimuksen mukaan 20-25 tuntia viikossa. Palkka määritellään Ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme kehityshaluiselle osaajalle monipuolisen tehtävän kiinteistöhankkeiden parissa innostuneessa työyhteisössä.

 

Tervetuloa joukkoomme Otaniemen kampukselle mukaan muutokseen!

 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 30.1.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Reija Väätäinen, reija.vaatainen(at)ayy.fi tai puh. 040 7095900.

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi.