Yhdistystiedote viikolle 3/2016

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 3/2016

Mukavaa alkanut vuotta kaikille! Tämä on vuoden ensimmäinen yhdistystiedote.

Tiedotteen sisältö
1. AYY:n järjestösektori vuonna 2016
2. TTER:n vuoden 2016 ensimmäinen hakukierros on avattu
3. Hae yhdistyksesi postit AYY:n postilötteröistä
4. Muista lisätä yhdistyksesi tapahtumat AYY:n sivuille
5. AYY:n 6. vuosijuhlat 14.5.16 – Save the date!

1. AYY:n järjestösektori vuonna 2016

Vuonna 2016 AYY;n järjestöasioista vastaava hallituksen jäsen on Ilkka Särkiö. Järjestöjen lisäksi Särkiö vastaa yrityssuhteista. Viestintä- ja järjestöasiantuntijana jatkaa Ahto Harmo. Järjestösektorin yhteysosoite on jatkossakin jarjestoasiat@ayy.fi. Tietotekniikan tavoittaa osoitteesta tietotekniikka@ayy.fi.

2. TTER:n vuoden 2016 ensimmäinen hakukierros on avattu

TTER:n vuoden 2016 ensimmäinen hakukierros on avattu! Rahasto voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Avustusta voi hakea kahdella tapaa: kolme kertaa vuodessa järjestettävien hakukierrosten kautta sekä jatkuvassa haussa, joka on auki lukukausien aikana. Jatkuvassa haussa voit hakea korkeintaan 2000€ suuruisia avustuksia, kun taas varsinaisilla hakukierroksilla projektiavustuksen määrää ei ole rajattu.

Vuoden 2016 ensimmäisen kierroksen hakuaika päättyy sunnuntaina 24.1.2016 klo 23.59. Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyvät rahaston nettisivuilta http://tter.ayy.fi/. Avustusta haetaan nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/tter/hakulomake/

Kevään 2016 kaikkien hakukierrosten hakuajat ja muita lisätietoja löydät TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Tsekkaa myös facebook-sivut osoitteessa http://facebook.com/tterahasto.

3. Hae yhdistyksesi postit AYY:n postilötteröistä

AYY:n yhdistysten postilötterö pullistelee täysinäisenä. Tule siis hakemaan yhdistyksesi postit, jotta seuraavakin jako mahtuu oikeisiin lokeroihin!

4. Muista lisätä yhdistyksesi tapahtumat AYY:n sivuille

Tammikuun uudet opiskelijat ovat saapuneet. On siis hyvä aika lisätä yhdistyksesi tapahtumat AYY:n kalenteriin. Mahdollisista ongelmista voi raportoida osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi.

5. AYY:n 6. vuosijuhlat 14.5.16 – Save the date!

Muistutuksena; AYY:n vuosijuhlia vietetään jatkossa toukokuussa, Kukan päivän läheisyydessä olevana lauantaina. AYY:n hallitus teki päätöksen ylioppilaskunnan vuosijuhlien uudesta ajankohdasta viime vuonna. Tänä vuonna 6. vuosijuhlaa juhlistetaan siis 14. toukokuuta, ja vuosijuhlabrunssille kokoonnutaan seuraavana päivänä. Lisätietoja: Vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtaja Sanna Unkuri, sanna.unkuri@ayy.fi.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?
Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *