Yhdistystiedote viikolle 4/2016

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 4/2016

Toivottavasti vuosi on pyörähtynyt mukavasti käyntiin. Huomatkaa, että TTER:n ensimmäinen hakukierros sulkeutuu jo sunnuntaina!

Lisäksi on haettavissa Aasiaan liittyvän tapahtuman järjestämiseen avustusta Yliopistojen Aasia-verkostolta.

 

Tiedotteen sisältö

  1. TTER:n vuoden 2016 ensimmäinen hakukierros sulkeutuu 24.1. klo 23.59!
  2. Avustus Aasia-aiheisen opiskelijatapahtuman järjestämiseksi!
  3. Hae yhdistyksesi postit AYY:n postilötteröistä
  4. Muista lisätä yhdistyksesi tapahtumat AYY:n sivuille ja Facebookissa AYY Events -ryhmään

 

  1. TTER:n vuoden 2016 ensimmäinen hakukierros sulkeutuu 24.1. klo 23.59!

TTER:n vuoden 2016 ensimmäinen hakukierros on avattu! Rahasto voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Avustusta voi hakea kahdella tapaa: kolme kertaa vuodessa järjestettävien hakukierrosten kautta sekä jatkuvassa haussa, joka on auki lukukausien aikana. Jatkuvassa haussa voit hakea korkeintaan 2000€ suuruisia avustuksia, kun taas varsinaisilla hakukierroksilla projektiavustuksen määrää ei ole rajattu.

Vuoden 2016 ensimmäisen kierroksen hakuaika päättyy sunnuntaina 24.1.2016 klo 23.59. Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyvät rahaston nettisivuilta http://tter.ayy.fi/. Avustusta haetaan nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/tter/hakulomake/.

Kevään 2016 kaikkien hakukierrosten hakuajat ja muita lisätietoja löydät TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Tsekkaa myös facebook-sivut osoitteessa http://facebook.com/tterahasto.

 

  1. Avustus Aasia-aiheisen opiskelijatapahtuman järjestämiseksi!

Yliopistojen Aasia-verkosto täyttää 20 vuotta vuonna 2016!

Juhlavuoden kunniaksi jaamme kolme 500€ avustusta Aasiaan liittyvän opiskelijatapahtuman järjestämiseksi.

– Tapahtuma voi olla esimerkiksi elokuvanäytös, ruoka-, musiikki-, K-pop-, manga- tai pelitapahtuma. Vain mielikuvitus on rajana!
– Tapahtuma tulee lisätä kiinnostusta Aasia-opintoja kohtaan yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa.
– Tapahtuma tulee järjestää vuoden 2016 aikana.
– Avustusta voivat hakea Yliopistojen Aasia-verkoston jäsenyliopistojen aine- ja opiskelijajärjestöt (Aalto-yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto ja Åbo Akademi).
– Hakuaika päättyy 7. helmikuuta, 2016.

Täytä hakulomake täällä: https://www.webropolsurveys.com/S/F3331CFBE6540CC1.par

http://www.asianet.fi/event-grant/

 

  1. Hae yhdistyksesi postit AYY:n postilötteröistä

AYY:n yhdistysten postilötterö pullistelee täysinäisenä. Tule siis hakemaan yhdistyksesi postit, jotta seuraavakin jako mahtuu oikeisiin lokeroihin!

 

  1. Muista lisätä yhdistyksesi tapahtumat AYY:n sivuille ja Facebookissa AYY Events -ryhmään

Tammikuun uudet opiskelijat ovat saapuneet. On siis hyvä aika lisätä yhdistyksesi tapahtumat AYY:n kalenteriin. Mahdollisista ongelmista voi raportoida osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi.

AYY Events on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ylläpitämä kanava tapahtumille. Kanavalla voit mainostaa ei-kaupallista tapahtumaasi, joka on tarkoitettu Aallon opiskelijoille. Kanavaa moderoi ylioppilaskunnan kulttuurisektori, jonka tavoitat osoitteesta kulttuuri(a)ayy.fi. https://www.facebook.com/groups/AYYEvents/

Muistathan ilmoittaa kuitenkin tapahtumasi AYY:n viralliseen tapahtumakalenteriin /kalenteri/, sillä tapahtumat eivät siirry sinne automaattisesti Facebook-ryhmästä.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *