Niko Ferm AYY:n pääsihteeriksi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Tiedote
14.4.2016
Julkaisuvapaa hetiNiko Ferm

Niko Ferm on valittu Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY:n pääsihteeriksi seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Valinnan teki AYY:n edustajisto kokouksessaan 14.4.2016.

Aikaisemmin Ferm on työskennellyt muun muassa teknisenä asiakaspäällikkönä TDC:llä. Viime vuonna hän luotsasi AYY:aa hallituksen puheenjohtajana. Aikaisemmin hän on toiminut AYY:n hallituksen jäsenenä ja lukuisissa muissa luottamustehtävissä Aalto-yhteisössä.

”Fiilis on ihan mahtava!” kommentoi Ferm tuoreeltaan valinnan jälkeen. ”On hienoa päästä kehittämään ylioppilaskuntaa ja Aalto-yhteisöä, kun yhä useampi aaltolainen opiskelee samalla kampuksella.”

Ferm aloittaa työnsä perehtymällä kevään ja kesän aikana ja hänen kautensa kestää elokuuhun 2019.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Pääsihteeri toimii aatteellisen toiminnan esimiehenä ja linkkinä ylioppilaskunnan eri toimijoiden välillä. Pääsihteeri osallistuu AYY:n taloushallintoon ja hallituksen, edustajiston sekä taloustoimikunnan kokouksiin ja toimintaan. Pääsihteerin tehtäviin kuuluu keskeisenä osana myös sidosryhmätyöskentely ja ylioppilaskunnan edustaminen.

 

Lisätietoja:

Istuva pääsihteeri Janne Koskenniemi, janne.koskenniemi@ayy.fi, p. 050 520 9415
Tuleva pääsihteeri Niko Ferm, niko.ferm@aalto.fi p. 050 994 3120

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *