Yhdistystiedote 16/2016

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 16/2016

Mitä yhdistyksesi tekee vappuna tai haluatteko osallistua muiden tapahtumiin? Käy lisäämässä omat tapahtumasi ja katsomassa, mitä muut ovat suunnitelleet osoitteessa http://wappu.fi.

Tiedotteen sisältö

  1. Lisää yhdistyksesi wapputapahtumat wappu.fi-nettisivulle!
  2. Haalarimerkkejä myyntiin Wapun merkkimyynteihin!
  3. Tule rastinpitäjäksi Hulluun Jussiin!
  4. AYY:n 6. vuosijuhlat 14.5.2016

 

  1. Lisää yhdistyksesi wapputapahtumat wappu.fi-nettisivulle!

Aalto-yhteisössä järjestetään valtava määrä tapahtumia v/wappua edeltävinä viikkoina. Wappu.fi-sivu kokoaa wappuisat tapahtumat koko (wappu)kansan nähtäville.

Käy lisäämässä yhdistyksesi tapahtumat sivustolle osoitteessa http://wappu.fi/events-home/! Tapahtuman tietoja pystyy myöhemmin päivittämään, kun tapahtumaa tehdessä määrittää käyttäjän ja salasanan. Kirjoitathan tapahtumakuvaukseen ainakin tiivistelmän englanniksi, jotta myös kansainväliset opiskelijat saavat käsityksen mitä milloinkin tapahtuu. Huomaathan, että tapahtumat ilmestyvät kalenteriin vasta ylläpitäjän hyväksynnän jälkeen. Mikäli sivusto ei toimi tai esimerkiksi salasana unohtuu, saat yhteydet ylläpitäjiin sähköpostitse: webmaster@ayy.fi

Mukavaa vapunaikaa!
 

  1. Haalarimerkkejä myyntiin Wapun merkkimyynteihin!

Kiinnostaisiko yhdistystänne saada merkkejä tarjolle wapunajan merkkimyynteihin keskiviikkona 20.4. ja maanantaina 25.4.? Ilmoita meille tietosi niin myymme merkit puolestasi! Ilmolomake aukeaa 28.3. osoitteessa http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/merkkimyynti-2016/  ja sulkeutuu 17.4.

Teekkarijaosto hoitaa merkkien myynnin ja laittaa myytyjä merkkejä vastaavan määrän rahaa tilillesi sekä palauttaa myymättömät merkit. Mahdollisen hävikin kattamiseksi Teekkarijaosto ottaa myyntituloista 5 prosentin provisiopalkkion. Myytävät merkit tulee toimittaa ennen merkkimyyntejä Teekkarijaostolle, paikka ja aika ilmoitetaan merkkinsä mukaan haluaville.

Mikäli tulee kysyttävää, ota yhteyttä teekkarikulttuuritirehtööreihin: Jan Juvonen ja Miia Mäkinen (etunimi.sukunimi@ayy.fi)

 

  1. Tule rastinpitäjäksi Hulluun Jussiin!

Wappu on taas tulossa ja sen myötä lähestyy myös wappukansan odottama perinteinen Hullu Jussi!

Kyseisessä tapahtumassa 4-10 hengen joukkueet kiertävät ympäri Otaniemeä suorittaen erinäisiä rasteja kilpaillen Hulluimman Joukkueen™ tittelistä. Nyt yhdistyksellänne (tai kaveriporukallanne) on mahdollisuus päästä seuraamaan tapahtumaa aitiopaikalta rastin muodossa!

Rastinpitäjien ilmoittautuminen aukeaa 1.4. osoitteessa: http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2016-rastit/ ja sulkeutuu 20.4. Mikäli yhdistyksellänne ei ole kerhotilaa ja haluatte pitää rastin sisätiloissa, ilmoittautukaa mahdollisimman pian ja ottakaa yhteyttä järjestäjiin.

Bonuksena tarjoamme parhaan rastin pitäneelle yhdistykselle hulppean (ja herkullisen) wappukorin sekä yhden kertavuokrattavan saunatilan ilmaisen käyttökerran loppuvuoden aikana. Nopeiten ilmonneelle rastinpitäjäporukalle on lisäksi varattu neljä paikkaa bussikuljetukseen Ullikselle 1.5.!

TL;DR:

MITÄ: Rasti Hulluun Jussiin!
MISSÄ: Ympäri Otaniemeä
MILLOIN: 29.4.2016 klo n. 22.00-1.00, fuksispeksien ja yöjäynän alkupamauksen jälkeen
ILMO AUKI: 1.-20.4. http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2016-rastit/

Lisätietoa voi kysellä Teekkarikulttuuritirehtööreiltä: Jan Juvonen ja Miia Mäkinen (etunimi.sukunimi@ayy.fi).

 

  1. AYY:n 6. vuosijuhlat 14.5.2016

Tervetuloa juhlistamaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) 6. vuosijuhlaa lauantaina 14.5.2016. Juhla aloitetaan kaikille vieraille avoimella cocktail-tilaisuudella Varman pääkonttorissa Salmisaaressa. Pääjuhlaa vietetään Salmisaaren Loistosalissa, jossa nautitaan herkullinen kolmen ruokalajin illallinen. Pääjuhlasta siirrytään kuumankosteille jatkoille alakerran biitsikentille Biitsi.fi-tiloihin. Jajatkoja vietetään Otaniemen Rantasaunalla. Tiedossa siis hyvää ruokaa ja juomaa sekä viihdyttävää ohjelmaa, hauskanpitoa unohtamatta!

Vuosijuhlan hinta on AYY:n jäsenille ja opiskelijoille 80 € ja valmistuneille 100 €. Ilmoittautuminen on auki kutsuvieraille 28.3.-20.4.16 ja muille vieraille 4.-24.4.16. Biitsijatkoille myydään rajoitettu määrä lippuja erikseen 12 € hintaan 13.-24.4.16.

Pukukoodina juhlassa on tumma puku/cocktail-mekko akateemisin kunniamerkein.

Lisätietoja vuosijuhlasta sekä vuosijuhlaviikon muista tapahtumista: www.vuosijuhlat.fi. Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/961130467274918/.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *