Viikkotiedote 17/2016

Tämä on AYY:n viikkotiedote 17/2016

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa /yhdistystiedote

Wappu.fi kokoaa jälleen Aalto-yhteisön wapunajan tapahtumat yhteen osoitteeseen. Lisää tapahtumasi sivuille tai käy täyttämäsi kalenterisi toinen toistaan riehakkaimmilla wappuriennoilla! Mainiota wapunaikaa kaikille!
P.S. Olethan jo testannut mailman suurimman saunan Alvarilla? #WiikonWappuSauna http://vapaateekkarit.fi/wappusauna/

  1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu
  2. OtaWappu 2016
  3. Fuksipeijaiset 2016: Fuksispeksit ja yöjäynän alkupamaus 29.4.
  4. Kuulutko sinä Otaniemen Hulluimpaan joukkueeseen? – Hullu Jussi 29.4.
  5. PELMUn Wappufestarit 29.4. @ Smökki
  6. Wappu tulee ja niin myös wappurieha!
  7. Ilmoita tapahtumasi AYY:n lukuvuosikalenteriin 2016-2017
  8. Pyöränhuoltopisteet Otaniemen ja Töölön kampuksilla
  9. Kiinnostaako kehitysyhteistyö? Hae AYY:n edustajaksi KENKKU:n
  10. Aalto Adventure Race 7.5.2016
  11. Hitchball 4000 -liftauskilpailu 10.-12.6.2016
  12. Marian ilmestys – elämyksellinen kaupunkifestivaali 7.5.2016 klo 11-18
  13. Aalto Strategy Changetalks 26.4.
  14. BEST Viking Cantus 8.5. @ Smökki

1.    Tällä ja ensi viikolla tapahtuu

Viikko 17

Wappu.fi ja tiedät, missä olla!

Viikko 18

2.    OtaWappu 2016

tinyurl.com/OtaWappu2016

Wappubileet tärähtävät jälleen kun tällä kertaa Otahalliin rakennetaan historiallisen suuri juhla-alue. Wapun kliimaksiksi kohoava tapahtuma tarjoaa jokaiselle jotain. Bilepuolella esiintyvät Wikirock ja Aste kun Lounge-hallissa kuullaan rennompia säveliä (vinyyli)levyiltä soitettuna.

Lipunmyynnit ovat käynnissä ja paikka bileissä kannattaa varmistaa pian, viime vuonna liput loppuivat jo edellisenä päivänä. Myyntiajat näkee tapahtuman facebook-sivuilta tai http://bileet.wappu.fi/

Pysykää Wapuissanne!

3.    Fuksipeijaiset 2016: Fuksispeksit ja yöjäynän alkupamaus 29.4.

Perinteiset Fuksipeijaisten Fuksispeksit esitetään perjantaina 29.4. klo 16.30 alkaen Kandidaattikeskuksen Aalto Salissa. Aalto Salin ovet avautuvat klo 16.00, joten saavu mukaan kannustamaan fukseja sekä katsomaan huikeita esityksiä! Katsomossa tunnelma on varmasti katossa ja väkeä tunkee paljon paikalle, joten saavu katsomoon hyvissä ajoin. Fuksien 10 minuutin speksejä nähdään illan aikana yhteensä 13 kappaletta. Huomatkaa, että yliopiston tiloihin ei saa tuoda omia juomia. Mukana tapahtumassa myös Teekkarispeksi!

HOX! Mikäli et pääse paikalle seuraamaan Fuksispeksejä, voit katsoa live streamia osoitteesta http://wappu.fi/oubs!

https://www.facebook.com/events/226223181074684/

Fuksipeijaisten Yöjäynän toinen osa pamahtaa käyntiin Alvarin aukiolla perjantaina 29.4. klo 21:00 eli välittömästi Fuksispeksien päättymisen jälkeen. Saavu kannustamaan Yöjäynäjoukkueita heidän ensimmäisessä yöllisessä haasteessaan!

Fuksien sännättyä kohti muita tehtäviä voit siirtyä kiertämään Hullun Jussin rasteja sekä kisaamaan hulluimman kaveriporukan tittelistä!

https://www.facebook.com/events/228306320863028/

4.    Kuulutko sinä Otaniemen Hulluimpaan joukkueeseen? – Hullu Jussi 29.4.

29.4. Walpurin aatonaattoillan alkaessa ja auringon laskettua fuksipeijaisten ylle Otaniemi täyttyy mukaansatempaavasta wappumeiningista, kun joukkueet pääsevät kiertämään toinen toistaan villimpiä rasteja ja kilpailemaan Hulluimman Joukkueen™ tittelistä!

Hauskanpitoa ei tietenkään tarvitse lopettaa heti rastikiertelyn jälkeen, sillä viralliset jatkot järjestää Pelmu Wappufestareiden muodossa! Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Kerää siis itsellesi 4-10 hengen joukkue ja lunasta paikkasi tässä ratkiriemukkaassa seikkailussa ympäri Otaniemeä. Joukkuetta ei tarvitse tietää etukäteen, vaan rastilomakkeen voi noutaa samana päivänä heti fuksispeksien jälkeen AYY:n keskustoimiston edestä. Tässä kisassa spontaanius on valttia ja päätä huimaava wappufiilis ratkaisee!

Parhaalle joukkueelle ja rastille on nimittäin luvassa Wappuaattona hulppeat wappukorit ja bussikyydit Ullikselle 1.5. Parhaat rastinpitäjät saavat myös veloituksetta yhdeksi illaksi käyttöönsä jonkun AYY:n kertavuokrattavan saunatilan kuluvan vuoden kesällä tai syksyllä.

Voittajat julkistetaan Wappuriehan julistuksessa Smökin katolta 30.4.!

  • MITÄ: Hullu Jussi
  • MISSÄ: Ympäri Otaniemeä
  • MILLOIN: 29.4. klo n. 22.00-1.00, fuksispeksien ja yöjäynän alkupamauksen jälkeen
  • ILMO RASTINPITÄJILLE: 1.-20.4. http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2016-rastit/
  • MUUTA: Huikeat palkinnot!

5.    PELMUn Wappufestarit 29.4. @ Smökki

Perjantaina 29.4. Smökissä tärähtää niin, että Väreen paalutukset eivät tunnu enää miltään! Lauteille nousee kattaus tämän maailmankolkan kuumimpia bändejä bilerokista groovaavaan räppiin. Ovet aukeavat 20:00 ja bileet jatkuvat aina aamuyöhön asti, joten innokkaimmatkin kiertelijät ehtivät Hullusta Jussista nauttimaan livemusiikista. Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin!

  • FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1697142950545024/
  • Mitä: PELMUn Wappufestarit 2016 – Hullun Jussin viralliset jatkot!
  • Missä: Servin Mökki
  • Milloin: Perjantaina 29.4. klo 20:00

6.    Wappu tulee ja niin myös wappurieha!

Tervetuloa juhlistamaan wappua ja wappuriehan julistusta wappuaattona 30.4. Smökin edustalle. Kello 13 tunnelman päräyttää käyntiin jazz-yhdistys Polirytmi tunnin mittaisella fantastisella setillään, jonka jälkeen julistetaan wapunajan kilpailujen voittajia Retuperän WBK:n kemiallisesti vahvistettujen tanssirytmien tauottamana.

Tapahtuma huipentuu kello 15, jolloin julistetaan virallinen wappurieha kahden Kilon poliisin juhlallisella avustuksella, ja lähetetään perinteinen Littu matkaansa.

Tule kokemaan Wappurieha, ja näkemään, keitä muitakin paikalla on!

7.    Ilmoita tapahtumasi AYY:n lukuvuosikalenteriin 2016-2017

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollista ilmoittaa tärkeitä päivämääriään ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitettyn google docs –tiedoston kautta sunnuntaihin 29.5.2016 saakka. Lisätkää tapahtumanne oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoittakaa teksti, jonka haluatte kalenteriin, ”Event name/Text” –sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioikaa ystävällisesti, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 29.5.2016 asti, johon saakka voitte käydä tekemässä tapahtumiinne muutoksia. Täyttäkää sarakkeet huolellisesti, ja tarkistakaa ja tuplatarkistakaa, että tiedot ovat oikein. Muistakaa täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää.

Http://tinyurl.com/ayycalendar2016

Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Palonen (henna.palonen@ayy.fi tai 050 5209440).

8.    Pyöränhuoltopisteet Otaniemen ja Töölön kampuksilla

Aalto-yliopisto on hankkinut loppuvuodesta kampuksilleen kaksi kiinteää BFIX-huoltotelinettä. Telineet sisältävät pyörän huoltoon tarvittavat välineet – pumpun, huoltotelineen ja työkalut –, sekä QR-koodin mobiilioppaaseen. Huoltopisteen käyttö on pyöräilijöille ilmaista.

Huoltotelineiden sijaitsevat Otaniemessä osoitteessa Otakaari 18 ja Töölössä osoitteessa Runeberginkatu 14-16.

Lisätietoja: https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=19829918″

9.    Kiinnostaako kehitysyhteistyö? Hae AYY:n edustajaksi KENKKU:n

Innostutko globaalista vaikuttamisesta ja koulutuksen edistämisestä kansainvälisesti? Oletko sinnikäs viestijä, verkostoituja tai rahoituksen tuntija? Onko sinulla paloa antaa osaamisestasi pala maailmalle? Etsimme idearikkaita, sitoutuneita ja motivoituneita tekijöitä Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) kehitysyhteistyöasiain neuvottelukuntaan (KENKKU). Kehitysyhteistyöasiain neuvottelukunta toimii SYL:n hallituksen neuvonantajana kehitysyhteistyöasioissa, ja hallinnoi SYL:n kehitysyhteistyöhankkeita yhdessä kehitysyhteistyökoordinaattorin kanssa. Hae AYY:n jäseneksi KENKKU:n lähettämällä hakemuksesi 5.5.2016 mennessä osoitteeseen international@ayy.fi Lisätietoa: /blog/2016/04/20/kiinnostaako-kehitysyhteistyo-hae-ayyn-edustajaksi-kenkkun-ja-paaset-suunnittelemaan-kehya-kaytannossa/

10.                  Aalto Adventure Race 7.5.2016

Aalto Adventure Race on 7.5.2016 järjestettävä seikkailu-urheilukilpailu, jossa kilpailijat kiertävät pyöräillen 3-4 hengen joukkueissa rasteja ja suorittavat annettuja tehtäviä. Rasteja on yhteensä 35 ympäri pääkaupunkiseutua ja aikaa suorittamiseen on 10 tuntia.

Aalto Adventure Racessa pääset haastamaan muut Aalto-opiskelijat oman ryhmäsi kanssa. Koe urheilu uudella tavalla ja nappaa Aallon seikkailullisimman ryhmän titteli itsellesi. Voittajille on tarjolla maineen ja kunnian lisäksi myös hienoja palkintoja.

https://www.facebook.com/events/1700465150238679/

11.                  Hitchball 4000 -liftauskilpailu 10.-12.6.2016

Hitchball 4000 on viikonlopun mittainen seikkailu, jossa liftauskonkarit ja ensikertalaiset liftaavat pareina ympäri Suomen ja Baltian ja toteuttavat erilaisia haasteita matkan varrella. Lisämausteena GPS-seurantajärjestelmä kerää virtuaaliseen kisastudioon kilpailijat, ystävät, huolestuneet sukulaiset ja satunnaiset kuskit.

Voittaja on joukkue, joka on viekkaasti taktikoiden liftannut mahdollisimman paljon kilometrejä mahdollisimman kauas lähtöpisteestä, ja päässyt vielä ajoissa takaisin Helsinkiin. Voittajajoukkue saa vuodeksi takanreunaansa koristamaan hienon Hitchball 4000 -kiertopokaalin, johon joukkueen nimi myös kaiverretaan. Varsinaisen kilpasarjan voittajan lisäksi palkitaan myös omin kriteerein Spirit of Hitchball -palkinnon arvoinen joukkue.

Tiimiydy vastakkaista sukupuolta edustavan kohtalotoverin kanssa ja ota askel tuntemattomaan! Kesäsi jännittävin ja avartavin viikonloppu on 10.-12.6. ja ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.hitchball4000.fi/registration . Toimi nopeasti, sillä kilpailuun mahtuu vain 45 ensimmäistä joukkuetta. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava myös joukkueen Tumblr-tili, johon toivotaan kilpailun aikana kuvia ja tarinoita matkan sujumisesta.

Kilpailun säännöt ja tarkempaa tietoa: http://www.hitchball4000.fi/

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1665818390348792/

Mukana tien varrella huikeat sponsorimme Sievo, Enoro, Karttakeskus ja Rehashop.”

12.                  Marian ilmestys – elämyksellinen kaupunkifestivaali 7.5.2016 klo 11-18

Käytöstä poistettu Marian sairaalan rakennus numero 5 avaa ovensa kaupunkilaisille yhden päivän ajaksi lauantaina 7.5.2016 klo 11–18. Festivaali haastaa kävijänsä kokemaan uutta ja kohtaamaan toisensa monipuolisen ohjelman merkeissä. Tapahtuman järjestävät Tilapioneerit.

Katso lisätietoja tapahtumasta ja Tilapioneereista: https://www.facebook.com/events/201341873582130/

http://tilapioneerit.fi/ • https://www.facebook.com/tilapioneerit •

https://twitter.com/tilapioneerit”

13.                  Aalto Strategy Changetalks 26.4.

Interested in learning about change management? Aalto Strategy warmly welcomes you to Aalto Strategy ChangeTalks on Tuesday 26th of April at 17:30. During the evening you will hear representatives from EY, Nokia and Vaisala talk about change and what it is like to work as a strategist in these different companies. Come learn about the only constant in business: Change. The event is held in ENGLISH.

Find the event and register now.

Link to event: https://www.facebook.com/events/767945376672563/

Link to registration: http://goo.gl/forms/TknDow7Ogk

14.                  BEST Viking Cantus 8.5. @ Smökki

Find your inner viking or a nordic god and come to celebrate the traditional Belgian beer festival! With the admission fee you are permitted to 3 hours of unlimited beer/cider/cola while watching misbehavers getting punished in the most imaginable ways in the middle of the circle.

  • What: Cantus
  • When: 8.5 at 7:30pm-1am
  • Where: In Smökki, afterparty in Rantasauna
  • Price: 15 euros
  • Tickets: We will sell only 63 tickets!
  • Selling day and time: 26.4 and 27.4 at 11-13 in main building lobby.
  • Facebook event: https://www.facebook.com/events/1724899674419714/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *