Yhdistystiedote viikolle 21/2016

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

 

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 21/2016

HUOM! OLL etsii järjestöä talkoisiin: tienattavana 500 euroa!

 

Tiedotteen sisältö

  1. Toiminta-avustukset 2016 ja puuttuvat yhdistysilmoitukset
    2. Tienaa yhdistyksellesi 500€ Helsinki City Maratonilla!
    3. Kysely yhdistysten IT-palveluiden tarpeista
    4. Aalto Wellbeing Week
    5. Haetaan vapaaehtoisia auttamaan turvapaikanhakijoita
    6. Tulkaa yhdistyksenne kanssa mukaan kehitysyhteistöviikolle!

 

  1. Toiminta-avustukset 2016 ja puuttuvat yhdistysilmoitukset

Vuoden 2016 toiminta-avustukset on jaettu ja avustussummiin voi tutustua osoitteessa /yhdistykset/palvelut/toiminta-avustus/toiminta-avustukset-2016/

Yhdistys voi myös tarkistaa oman avustuksensa TAHLO-järjestelmästä: https://tahlo.ayy.fi/.

Toiminta-avustukset maksetaan heti, kun kaikki avustuksen ehdot ovat täyttyneet. Suurimmalle osalle yhdistyksistä avustuksista on tehty maksumääräys 13.5. Maksu näkyy TAHLO-järjestelmään ilmoitetulla tilillä arviolta kahden viikon sisään.

Mikäli yhdistyksellä on puutteita profiilissa AYY:n verkkosivuilla, ollaan tästä erikseen yhteydessä. Profiiliin on oltava hakukierroksen yhteydessä ilmoitettujen ohjeiden mukaisesti kunnossa ennen toiminta-avustuksen maksua. Liitteistä, joille on annettu lisäaikaa, ei olla erikseen yhteydessä yhdistyksiin, vaan liitteet on toimitettava lisäajan kanssa saatujen ohjeiden mukaisesti ennen kuin toiminta-avustus maksetaan.

Yhdistyksien, jotka eivät ole tehneet vielä yhdistysilmoitusta vuonna 2016, on tehtävä ilmoitus 8.6. klo 23.59 mennessä osoitteessa https://tahlo.ayy.fi/. Toiminta-avustusta ei voi enää hakea. Mikäli ilmoitus jää tekemättä määräaikaan mennessä ja toista vuotta peräkkäin, voidaan yhdistys poistaa kokonaan ylioppilaskunnan yhdistysrekisteristä.

 

 2. Tienaa yhdistyksellesi 500€ Helsinki City Maratonilla!

Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) maksaa 500 euroa opiskelijaporukalle, joka sitoutuu vastaamaan Helsinki City Maratonin juottopisteellä tarvittavasta talkooväestä (vähintään 20 henkilöä). Suomen suurin maratontapahtuma juostaan lauantaina 13.8.2016 ja OLL:n hyvästä musiikista ja fiiliksestä kuuluisa juottopiste sijaitsee alustavasti Lauttasaaressa. Talkootyö alkaa noin klo 14.00 ja kestää noin klo 20.30 saakka.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: jyrki.eriksson@oll.fi viimeistään sunnuntaihin 5.6 mennessä!

 

  1. Kysely yhdistysten IT-palveluiden tarpeista

AYY kartoittaa yhdistysten palvelutarpeita. IT-tarpeiden suhteen tietoa kerätään oheisella kyselyllä, johon toivomme vastauksia kaikilta AYY:n alaisilta yhdistyksiltä.

Lisäksi järjestösektori haluaa haastatella muutamaa yhdistystä erilaisilla tarveprofiileilla. Haastattelut järjestetään tiistaista 14.6. alkaen ja niihin valitaan sopivimmat yhdistykset oheisen ilmoittautumisen perusteella. Haastateltaville yhdistyksille ilmoitetaan valinnasta keskiviikkona 8.6.

Vastausaikaa IT-kyselyyn on 27.5. saakka ja kaikkien vastanneiden ja haastatteluihin ilmoittautuneiden kesken arvotaan kolme kappaletta ilmaisia tilavarauksia Otaniemen Tieto-saunalle käytettäväksi vuoden 2016 aikana.

Kysely yhdistysten IT-palveluiden tarpeista

 

 4. Aalto Wellbeing Week

AYY ja Aalto-yliopisto järjestävät syksyllä viikolla 40 (3.10.-7.10.2016) hyvinvointiviikon kaikille aaltolaisille. Ohjelmaa on luvassa muun muassa hyvinvointiin liittyvien luentojen, Unisportin jumppien ja erilaisten työpajojen muodossa. Haluaisiko yhdistyksenne olla mukana viikon ohjelmassa esimerkiksi lajikokeilun tai jonkun muun aktiviteetin kautta? Mikäli kiinnostusta löytyy lähetä sähköpostia osoitteeseen olli-pekka.pajala@ayy.fi.

 

  1. Haetaan vapaaehtoisia auttamaan turvapaikanhakijoita

Oletko kiinnostunut auttamaan Otaniemessä asuvia turvapaikanhakijoita arjessa ja opettamaan kieltä arjen tilanteissa? Toimintaa toteutetaan esimerkiksi teemailtoina, lautapelien pelaamisena ja ostoksien tekemisessä auttaen.

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä Riikka Keskitaloon (turvapaikanhakijat.koordinaattori@ejy.fi) tai Jimmy Nylundiin (jimmy.nylund@ayy.fi).

 

 6. Tulkaa yhdistyksenne kanssa mukaan kehitysyhteistöviikolle!

AYY järjestää 10.10.2016­–16.10.2016 kehitysyhteistyöviikon, jonka tarkoituksena on lisätä tietoa globaaleista kysymyksistä ja kehitysyhteistyöstä osana aaltolaisen uraa ja elämää. Yhdistyksiä toivotaan mukaan kehy-viikolle järjestämään tapahtumia: esimerkiksi keskustelutilaisuuksia, leffailtoja tai työpajoja. Osallistumisesta voidaan maksaa palkkio ainakin kattamaan tapahtuman kustannukset.

Jos olette kiinnostuneita, ottakaa yhteyttä osoitteeseen saana.rossi@ayy.fi!

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *