Yhdistystiedote viikolle 22/2016

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 22/2016

Muista ilmoittaa yhdistyskesi tapahtumat AYY:n lukuvuosikalenteriin! Deadline on nyt sunnuntaina 29.5.! http://tinyurl.com/ayycalendar2016

Jälki-ilmoituksen tekeminen on auki TAHLO-järjestelmässä: https://tahlo.ayy.fi/. Puuttuvat yhdistysilmoitukset on tehtävä 8.6. klo 23.59 mennessä! Tämän jälkeen yhdistysrekisteriä siivotaan niiden yhdistysten osalta, jotka eivät ole kahteen vuoteen tehneet ilmoitusta! Ole yhteydessä järjestöasiantuntijaan (jarjestöasiat@ayy.fi), jos ilmoituksen kanssa on ongelmia.

Tiedotteen sisältö

  1. DL 29.5.: Ilmoita tapahtumasi AYY:n lukuvuosikalenteriin 2016-2017
  2. Toiminta-avustukset 2016 ja puuttuvat yhdistysilmoitukset
  3. Mahdollisuus hakea OtaHoasin kerhotiloja
  4. Tienaa yhdistyksellesi 500€ Helsinki City Maratonilla!

 

  1. DL 29.5.: Ilmoita tapahtumasi AYY:n lukuvuosikalenteriin 2016-2017

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollista ilmoittaa tärkeitä päivämääriään ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitettyn google docs –tiedoston kautta sunnuntaihin 29.5.2016 saakka. Lisätkää tapahtumanne oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoittakaa teksti, jonka haluatte kalenteriin, ”Event name/Text” –sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioikaa ystävällisesti, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 29.5.2016 asti, johon saakka voitte käydä tekemässä tapahtumiinne muutoksia. Täyttäkää sarakkeet huolellisesti, ja tarkistakaa ja tuplatarkistakaa, että tiedot ovat oikein. Muistakaa täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää.

http://tinyurl.com/ayycalendar2016

Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Palonen (henna.palonen@ayy.fi tai 050 5209440).

 

  1. Toiminta-avustukset 2016 ja puuttuvat yhdistysilmoitukset

Vuoden 2016 toiminta-avustukset on jaettu ja avustussummiin voi tutustua osoitteessa /yhdistykset/palvelut/toiminta-avustus/toiminta-avustukset-2016/. Yhdistys voi myös tarkistaa oman avustuksensa TAHLO-järjestelmästä: https://tahlo.ayy.fi/.

Toiminta-avustukset maksetaan heti, kun kaikki avustuksen ehdot ovat täyttyneet. Suurimmalle osalle yhdistyksistä avustuksista on tehty maksumääräys 13.5. Maksu näkyy TAHLO-järjestelmään ilmoitetulla tilillä arviolta kahden viikon sisään.

Mikäli yhdistyksellä on puutteita profiilissa AYY:n verkkosivuilla, ollaan tästä erikseen yhteydessä. Profiiliin on oltava hakukierroksen yhteydessä ilmoitettujen ohjeiden mukaisesti kunnossa ennen toiminta-avustuksen maksua. Liitteistä, joille on annettu lisäaikaa, ei olla erikseen yhteydessä yhdistyksiin, vaan liitteet on toimitettava lisäajan kanssa saatujen ohjeiden mukaisesti ennen kuin toiminta-avustus maksetaan.

Yhdistyksien, jotka eivät ole tehneet vielä yhdistysilmoitusta vuonna 2016, on tehtävä ilmoitus 8.6. klo 23.59 mennessä osoitteessa https://tahlo.ayy.fi/. Toiminta-avustusta ei voi enää hakea. Mikäli ilmoitus jää tekemättä määräaikaan mennessä ja toista vuotta peräkkäin, voidaan yhdistys poistaa kokonaan ylioppilaskunnan yhdistysrekisteristä.

 

  1. Mahdollisuus hakea OtaHoasin kerhotiloja

OtaHoasille (Hoasin omistamien Otaniemen opiskelija-asuntokohteiden yhteinen asukastoimikunta) on vapautunut kerhotiloja niin Jämeräntaipaleen, Servin Maijan tien kuin Servinkujankin kiinteistöistä. Otaniemen yhdistyksille, asukkaiden muodostamille kerhoille ja muille porukoille tarjotaan mahdollisuutta näiden tilojen hallinnoimiseen.

Tarjolla olevien tilojen koot vaihtelevat noin 25 ja 80 neliömetrin väliltä. Lähes kaikissa tiloissa on vessa joko tilassa tai sen läheisyydessä. Tiloista ei peritä vuokraa. Tiloja ei voi käyttää hiljaisuuden aikaan, koska ympärillä on asuinhuoneistoja. OtaHoas voi tukea kerhotilojen käyttöönottoon liittyviä kustannuksia.

Tilojen käyttötarkoitusta ei ole rajattu, mutta sen tulee olla asukasviihtyvyyttä edistävä. Hallinnoijilla on velvollisuus päästää Otaniemen asukkaita käyttämään tilaa ilmaiseksi sitä vastaan, että he voivat itse käyttää tilaa omiin tarpeisiinsa.

OtaHoas järjestää tilojen läpikatsannan ma 20.6. alkaen, jolloin tiloihin pääsee tutustumaan. Hakemukset kerhotilojen käyttösuunnitelmalle tulee lähettää viimeistään su 3.7.

Lisätietoa, ilmoittautuminen läpikatsantaan ja hakemusohjeet ovat OtaHoasin verkkosivuilla: http://otahoas.ayy.fi/kerhohuoneet/tila-anti-2016/

 

  1. Tienaa yhdistyksellesi 500€ Helsinki City Maratonilla!

Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) maksaa 500 euroa opiskelijaporukalle, joka sitoutuu vastaamaan Helsinki City Maratonin juottopisteellä tarvittavasta talkooväestä (vähintään 20 henkilöä). Suomen suurin maratontapahtuma juostaan lauantaina 13.8.2016 ja OLL:n hyvästä musiikista ja fiiliksestä kuuluisa juottopiste sijaitsee alustavasti Lauttasaaressa. Talkootyö alkaa noin klo 14.00 ja kestää noin klo 20.30 saakka.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: jyrki.eriksson@oll.fi viimeistään sunnuntaihin 5.6 mennessä!

 

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *