Yhdistystiedote viikolle 23/2016

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 23/2016

Eikö yhdistyksesi ole vielä tehnyt yhdistysilmoitusta? Viimeiset hetket tehdä ilmoitus on käsillä. Ilmoitus on tehtävä 8.6. klo 23.59 mennessä TAHLO-järjestelmässä: https://tahlo.ayy.fi/. Tämän jälkeen yhdistysrekisteriä siivotaan niiden yhdistysten osalta, jotka eivät ole kahteen vuoteen tehneet ilmoitusta! Ole yhteydessä järjestöasiantuntijaan (jarjestöasiat ät ayy.fi), jos ilmoituksen kanssa on ongelmia.

Save the date! AYY:n yhdistyskoulutus järjestetään tänä vuonna 8.12.

Yhdistystiedote jää kesälomalle. Seuraavan kerran yhdistystiedote ilmestyy perjantaina 19.8.

Tiedotteen sisältö

  1. Puuttuvat yhdistysilmoitukset DL 8.6. klo 23.59
  2. Mahdollisuus hakea OtaHoasin kerhotiloja
  3. SAVE THE DATE: AYY:n yhdistyskoulutus 8.12.2016
  1. Puuttuvat yhdistysilmoitukset DL 8.6. klo 23.59

Yhdistyksien, jotka eivät ole tehneet vielä yhdistysilmoitusta vuonna 2016, on tehtävä ilmoitus 8.6. klo 23.59 mennessä osoitteessa https://tahlo.ayy.fi/. Toiminta-avustusta ei voi enää hakea. Mikäli ilmoitus jää tekemättä määräaikaan mennessä ja toista vuotta peräkkäin, voidaan yhdistys poistaa kokonaan ylioppilaskunnan yhdistysrekisteristä.

Yhdistysilmoitusta varten tarvitset:

*   voimassa olevat säännöt
*   toimintakertomuksen vuodelta 2015
*   vuoden 2016 toimintasuunnitelman
*   toimihenkilöluettelon

Täytä välilehdet Perustiedot (myös sivun alareunassa Yhdistyksen hallitus), Toimitilat ja Liitteet. Toiminta-avustuksen hakeminen –välilehteä ei kannata turhaan täyttää.

Kirjautuminen tapahtuu yhdistyksen omilla tunnuksilla. Nämä tunnukset ovat samat kuin viime vuonna. Unohtuneen tunnuksen voi palauttaa tai ongelmatapauksessa asiasta voi olla yhteydessä järjestösektoriin (jarjestoasiat at ayy.fi). Mikäli yhdistys ei ole vielä luonut tunnuksia, tapahtuu tämä ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Jokainen yhdistys luo tunnuksensa itse. Niitä ei ole syötetty järjestelmään valmiiksi. Uutta tunnusta luodessasi käytä tunnuksena mieluiten yhdistyksen virallista lyhennettä tai käyttönimeä (max 11 merkkiä). Salasanan on oltava vähintään 8 merkkiä pitkä ja sen täytyy sisältää erikoismerkkejä ja numeroita. Laita salasana säilöön: tarvitset sitä ensi vuonnakin.

Täytä kaikki tiedot huolellisesti. Edellisen vuoden perustiedot kopioituvat automaattisesti, joten aivan kaikkia kenttiä ei tarvitse täyttää uudestaan. Tietoja voi päivittää 8.6. klo 23:59 asti, joten kaikkea ei myöskään tarvitse tehdä kerralla. Muista tallentaa muutokset! Huomaathan, että lomakkeissa on myös kohtia (esimerkiksi yhdistysrekisterin luokka, johon yhdistys kuuluu), joita yhdistys itse ei voi täyttää. Nämä kohdat täyttää järjestösektori.

Ongelmatilanteissa apua saa osoitteesta jarjestöasiat ”@” ayy.fi.

 

  1. Mahdollisuus hakea OtaHoasin kerhotiloja

 OtaHoasille (Hoasin omistamien Otaniemen opiskelija-asuntokohteiden yhteinen asukastoimikunta) on vapautunut kerhotiloja niin Jämeräntaipaleen, Servin Maijan tien kuin Servinkujankin kiinteistöistä. Otaniemen yhdistyksille, asukkaiden muodostamille kerhoille ja muille porukoille tarjotaan mahdollisuutta näiden tilojen hallinnoimiseen.

Tarjolla olevien tilojen koot vaihtelevat noin 25 ja 80 neliömetrin väliltä. Lähes kaikissa tiloissa on vessa joko tilassa tai sen läheisyydessä. Tiloista ei peritä vuokraa. Tiloja ei voi käyttää hiljaisuuden aikaan, koska ympärillä on asuinhuoneistoja. OtaHoas voi tukea kerhotilojen käyttöönottoon liittyviä kustannuksia.

Tilojen käyttötarkoitusta ei ole rajattu, mutta sen tulee olla asukasviihtyvyyttä edistävä. Hallinnoijilla on velvollisuus päästää Otaniemen asukkaita käyttämään tilaa ilmaiseksi sitä vastaan, että he voivat itse käyttää tilaa omiin tarpeisiinsa.

OtaHoas järjestää tilojen läpikatsannan ma 20.6. alkaen, jolloin tiloihin pääsee tutustumaan. Hakemukset kerhotilojen käyttösuunnitelmalle tulee lähettää viimeistään su 3.7.

  1. SAVE THE DATE: AYY:n yhdistyskoulutus 8.12.2016

Tämän vuoden yhdistyskoulutus järjestetään Design Factorylla Otaniemessä 8.12.2015.

Koulutuksen ohjelmasta ja ilmoittautumisesta ilmoitetaan lähempänä. Laittakaa päivä kuitenkin jo nyt yhdistyksenne kalenteriin!

Toiveita kuolutusta koskien voi lähettää viestintä- ja järjestöasiantuntija Ahto Harmolle (ahto.harmo at ayy.fi).

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *