AYY:n tuottajaksi Niina Palm

TIEDOTE
AYY
23.6.2016
Julkaisuvapaa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY:n hallitus on kokouksessaan 20/2016 22.6.2016 valinnut AYY:n uudeksi tuottajaksi Niina Palmin.

KY:n kulttuurisihteerinä tällä hetkellä työskentelevä Palm opiskelee kauppatieteitä Aalto-yliopistossa. Aikaisemmin hän on toiminut mm. KY-speksin tanssivastaavana ja ohjaajana sekä opettanut katutanssilajeja Helsingin Tanssiopistolla. Lisäksi hän on ollut aktiivinen KY:n Kulttuurivaliokunta KUVAn jäsen.

“Jess, ihan huikea fiilis!” kertoo Palm innoissaan. ”Opiskelijakulttuuri ja yhteisöllisyys ovat lähellä sydäntä ja odotankin innolla kehittyvän ylioppilaskunnan mukanaan tuomia uusia haasteita ja mahdollisuuksia.”

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. AYY:n tapahtumatuottaja toimii ylioppilaskunnan jaostojen tukena tapahtumien tuottamisessa yhteistyössä toisen tuottajan kanssa. Palm aloittaa tehtävässään elokuussa.

Lisätietoja: Tuleva pääsihteeri Niko Ferm, niko.ferm@ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *