Ida Aalbergintien asunnot siirtyvät SATOlle 1.7. alkaen

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY ja Hämäläisten ylioppilassäätiö ovat myyneet Kiinteistöyhtiö Ida Aalbergintie 1:n Helsingin Pohjois-Haagasta SATOkoti Oy:lle. Kiinteistön hallinta ja 164 vuokra-asuntoa asukkaineen siirtyvät SATOlle 1.7.2016 alkaen. Siirron vuoksi Ida Aalbergintie 1:n asuntoja ei ole enää mahdollista hakea Domo-järjestelmän kautta.

Heinäkuun vuokrat maksetaan vielä vanhojen maksutietojen mukaan ja SATO lähettää vuokralaisille uudet vuokralaskut heinäkuun aikana. 1.8.2016 alkaen vuokra maksetaan SATOkoti Oy:n tilille henkilökohtaisella viitenumerolla. Mikäli asukkailla on jotain kysymyksiä vuokrasopimuksen siirrosta tai muista käytännön asioista, voivat he olla yhteydessä suoraan SATOn asiakaspalveluun.

Kohtuuhintaisten opiskelija-asuntojen tarjoaminen opiskelupaikan läheltä on AYY:n keskeinen jäsenpalvelu. Aalto-yliopiston kampus keskittyy Otaniemeen ja AYY kehittää kiinteistökantaansa vastaamaan tarvetta rakentamalla uusia opiskelija-asuntoja kampukselle tai hyvien liikenneyhteyksien päähän siitä. AYY rakentaa tällä hetkellä uutta opiskelijataloa Helsingin Jätkäsaareen ja valmistelee useaa hanketta Otaniemeen. Lisäksi monet vanhoista asuntokohteista ovat saavuttaneet peruskorjausiän. Seuraavaksi remonttivuorossa ovat Jämeräntaival 7, 5 ja 3 Otaniemessä. Työ alkaa Jämeräntaival 7 C:sta tammikuussa 2017.

Lisätietoja:

Ida Aalbergintie: SATOn asiakaspalvelu, asiakaspalvelu@sato.fi, puh. 020 334 443 ja 0201 34 4301
AYY:n rakennusprojektit: Talousjohtaja Reija Väätäinen, reija.vaatainen@ayy.fi, puh. 040 709 5900

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *