Yhdistystiedote viikolle 35/2016


Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 35/2016

Nyt on tiedossa loistava tienausmahdollisuus yhdistyksille! Kerätkää porukka tai yhdistäkää voimanne toisen yhdistyksen kanssa Teekkariperinnejuhlan sillistä varten. Palkkiona 800 euroa. Lue lisää kohdasta 2.

Gorsun käytön aiheuttamista meluhaitoista on kesällä tullut palautetta Jämeräntaival 5:n ja sen lähistön asukkailta. Huomaavaisuus tilojen käytössä on aina tärkeää, joten muistakaahan kaikki noudattaa käyttösääntöjä. Muistuttakaa myös kaveria huomioimaan hauskanpidon lisäksi lähistön asukkaatkin. Mahdollisten ongelmien jatkuessa AYY tulee muuttamaan tilan käyttöajan päättymään klo 23 nykyisen 3.00 sijaan. Lue lisää kohdasta 1.

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille

28.8.: Yhdistysten ilmoittautuminen Aalto Afterpartyille ja Otasuunnikseen sulkeutuu (kts. kohdat 3 ja 4)
6.9.: Aalto Party (yhdistysten ilmoittautuminen päättynyt): http://avajaiset.ayy.fi/
6.9.: Aalto Afterparty: /blog/events/aalto-afterparty-2016/
7.9.-8.9.: Otasuunnistus: https://www.facebook.com/events/278503345864771/
30.9.: TTER:n hakukierros sulkeutuu (kts. 5)
8.12.: AYY:n yhdistyskoulutus

Tiedotteen sisältö

  1. Gorsun käytössä huomioitavaa
  2. Tienaa yhdistyksellesi 800 euroa: keikkatarjous Teekkariperinnejuhlan sillikselle!
  3. Mukaan Aalto Afterpartyihin 6.9!
  4. Tulkaa pitämään rastia Otasuunnistukseen 7.9.-8.9.!
  5. TTER:n vuoden 2016 kolmas hakukierros sulkeutuu 30.9. klo 23.59!
  6. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan

 

  1. Gorsun käytössä huomioitavaa

AYY:lle on tullut jälleen kesän jälkeen palautetta Gorsun varausten tuomasta meluongelmasta JMT 5:n asukkaille. Tilan seinät ja katto eivät blokkaa kaikkea tilasta tulevaa meteliä, mikä puolestaan vaikuttaa merkittävästi erityisesti tilan läheisyydessä asuvien asumisviihtyvyyteen.

Tästä syystä AYY muistuttaa jälleen kaikkia kyseisen tilan käyttäjiä tilojen yleisistä käyttösäännöistä, ja erityisesti niiden kohdasta ”Tilaa käytetään lakien, sääntöjen ja hyvien tapojen mukaisesti”. Tämän lisäksi tila on tuttuun tapaan käytössä klo 03 asti, mutta erityisesti koska kyseessä on asuinkiinteistön yhteydessä oleva tila, tulee huomioida Teekkarikylän järjestyssääntöjen 4 §: ”arkisin kello 23–07 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä 00–09 välisenä aikana on laulu, soitto, kovaääninen tv:n, radion, stereoiden ynnä muiden vastaavien käyttö ja kaikenlainen muu melun aiheuttaminen kiellettyä, pois lukien oikeaoppisesti suoritettu teekkarihymni.”

Ohjeiden noudattamatta jättänyttä rangaistaan tilojen yleisten käyttösääntöjen ja niiden yhteydessä kerrottujen sanktioiden mukaisesti.

Mahdollisten ongelmien jatkuessa AYY tulee muuttamaan tilan käyttöajan päättymään klo 23.

 

  1. Tienaa yhdistyksellesi 800 euroa: keikkatarjous Teekkariperinnejuhlan sillikselle!

 Tarjoamme yhdistyksille mahdollisuutta tienata Teekkariperinnejuhlan silliksellä.

Tarvitsemme 12.11. järjestettävälle sillikselle 15 hengen työporukan n. klo 8-20.
Hommiin kuuluu kaikki aamun järjestelyistä ja ruuanlaitosta siivoukseen asti.
Hommasta maksetaan yhdistykselle 800 euron palkkio.

Mikäli yhdistyksenne ei saa tarvittavaa määrää työntekijöitä paikalle, voi työkeikan jakaa kahden yhdistyksen kesken. Parasta olisi kuitenkin, jos yksi porukka pystyisi hoitamaan koko homman.

Ilmoittautumiset ja kysymykset voi lähettää allekirjoittaneelle.

Ella Potka
Teekkariperinnejuhlatoimikunta
0505284421
ella.potka ät aalto.fi

 

  1. Mukaan Aalto Afterpartyihin 6.9.!

Haluaisiko yhdistyksenne olla osa vuoden ensimmäistä, suurinta ja huikeinta tapahtumaa? Lähtekää mukaan Aalto Afterpartyyn!

Perinteiset Aalto Afterpartyt järjestetään orientaatioviikon tiistaina, ja luvassa on tavalliseen tapaan loistavia esiintyjiä, upeat puitteet ja railakasta menoa! Haluamme tarjota myös yhdistyksille mahdollisuuden olla näkyvillä tapahtumassa ja päästä promoamaan toimintaansa uusille opiskelijoille rennossa hengessä. Moni yhdistyksistä on varmasti jo mukana orientaatioviikon muissa tapahtumissa, kuten Aalto Partyssa ja Otasuunnistuksessa, mutta näissä tapahtumissa uusilta opiskelijoilta menee helposti vain pää pyörälle kaikesta tarjonnasta. Aalto Afterpartyissa teillä olisi mahdollisuus erottua joukosta ja antaa mieleenpainuva kuva yhdistyksestänne! Osallistuaksenne tarvitsette vain yhdistystänne kuvastavan, hyvähenkisen ja menevän aktiviteetin, sen tarvitsemat ihmiset ja välineet.

Halukkuudestanne voitte ilmoittaa laittamalla sähköpostia osoitteeseen afterparty ät list.ayy.fi viimeistään sunnuntaina 28.8.

Tervetuloa mukaan tekemään Aalto Afterpartyista entistäkin päräyttävämmän ja nopeamman 😉

Lisätietoja tapahtumasta täältä: https://www.facebook.com/events/533125386886320/.

Loppukesäisin terkuin,
Afterparty-toimikunta

 

  1. Tulkaa pitämään rastia Otasuunnistukseen!

Orientaatio lähestyy kovaa vauhtia, samoin perinteiset Otasuunnistukset. Toivotan yhdistyksenne lämpimästi tervetulleeksi pitämään tapahtumaan rastia. Otasuunnistukset järjestetään keskiviikkona 7.9. ja torstaina 8.9. Rastit ovat molempina päivinä auki klo 17-22. Jatkobileet alkavat Servin Mökissä klo 21:30, minne olette myös lämpimästi tervetulleita. Ilmoittautuminen rastinpitäjäksi on auki oheisesta linkistä ja se sulkeutuu sunnuntaina 28.8.

https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/otasuunnistuksen-rastit-checkpoints-for-otasuunnistus-2016/

Mikäli tapahtumasta herää lisäkysymyksiä, ottakaa ihmeessä yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Turkka Helin
Fuksimajuri
+358 50 4033854 | turkka.helin@ayy.fi

 

  1. TTER:n vuoden 2016 kolmas hakukierros sulkeutuu 30.9. klo 23.59!

TTER:n vuoden 2016 kolmas hakukierros on auki! Rahasto voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Avustusta voi hakea kahdella tapaa: kolme kertaa vuodessa järjestettävien hakukierrosten kautta sekä jatkuvassa haussa, joka on auki lukukausien aikana. Jatkuvassa haussa voit hakea korkeintaan 2000€ suuruisia avustuksia, kun taas varsinaisilla hakukierroksilla projektiavustuksen määrää ei ole rajattu.

Vuoden 2016 kolmannen kierroksen hakuaika päättyy perjantaina 30.9.2016 klo 23.59. Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyvät rahaston nettisivuilta http://tter.ayy.fi/. Avustusta haetaan nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/tter/hakulomake/.

Kaikkien hakukierrosten hakuajat ja muita lisätietoja löydät TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Tsekkaa myös facebook-sivut osoitteessa http://facebook.com/tterahasto.

 

  1.   Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan

Pyöreän Tornin Kilta on Aalto-yliopiston läheisyydessä toimiva kunnia- ja seniorijärjestö. Killan arwoisaksi voidaan kutsua opintojensa loppuvaiheessa olevia tai vastavalmistuneita henkilöitä, jotka ovat osoittaneet jatkuvaa, elävää harrastusta ja mielenkiintoa teekkarikulttuuria tai muuta samanhenkistä Aalto-yliopiston ylioppilastoimintaa kohtaan sekä kehittäneet toimintaa ylioppilaskunnassa tai sen piirissä toimivissa yhdistyksissä. Ehdotuksia PTK:n arwoisiksi voi tehdä 12.10.2016 klo 23:59 saakka osoitteessa https://lomake.ayy.fi/ptk/ehdota-uusia-arwoisia/.

Ehdotuksen voi tehdä yksittäinen henkilö, kilta, yhdistys, tai useampi henkilö, kilta tai yhdistys yhdessä.

Lisätietoja PTK ry:stä löytyy osoitteesta: http://ptk.ayy.fi/

 

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *