Yhdistystiedote viikolle 36/2016

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 36/2016

Vastaa koulutuskyselyyn ja voita saunavuoro yhdistyksellesi: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/kysely-koulutustoiveista-yhdistyksille/

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille

6.9.: Aalto Party (yhdistysten ilmoittautuminen päättynyt): http://avajaiset.ayy.fi/
6.9.: Aalto Afterparty (yhdistysten ilmoittautuminen päättynyt): /blog/events/aalto-afterparty-2016/
7.9.-8.9.: Otasuunnistus (yhdistysten ilmoittautuminen päättynyt): https://www.facebook.com/events/278503345864771/
30.9.: TTER:n hakukierros sulkeutuu (kts. 3)
2.10.: Kysely koulutustoiveista sulkeutuu
8.12.: AYY:n yhdistyskoulutus

Tiedotteen sisältö

  1. Kysely koulutustoiveista yhdistyksille
  2. Tienaa yhdistyksellesi 800 euroa: keikkatarjous Teekkariperinnejuhlan sillikselle!
  3. TTER:n vuoden 2016 kolmas hakukierros sulkeutuu 30.9. klo 23.59!
  4. Teekkaritytöiltä astiat syksyn juhliin
  5. Haluaisitko cheerleaderesityksen tapahtumaasi tai järjestää yhdistyksesi jäsenistölle lajikokeilun?
  1. Kysely koulutustoiveista yhdistyksille

AYY järjestää jälleen 8.12. yhdistyskoulutuksen Design Factorylla ja koulutuksen suunnittelu on alkamassa. Nyt toivommekin, että mahdollisimman moni yhdistys vastaisi koulutuksiin liittyvään kyselyyn, jonka avulla suunnittelemme joulukuun yhdistyskoulutusta sekä mahdollisia erillisiä koulutuksia. Vastausaikaa kyselyyn on 2.10. saakka ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan ilmainen tilavaraus Otaniemen Tietosaunaan  tai Vaasankadun saunaan ja kabinettiin käytettäväksi 31.5.2017 mennessä. Huomaa kuitenkin, että 9.1.2017 alkavan varauskauden varaukset ovat tehtävissä vasta tilakähmyjen jälkeen, mutta ilmaisen varauksen voi käyttää myös kähmyissä. Tilakähmyistä tiedotetaan myöhemmin.

Linkki kyselyyn: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/kysely-koulutustoiveista-yhdistyksille/

  1. Tienaa yhdistyksellesi 800 euroa: keikkatarjous Teekkariperinnejuhlan sillikselle!

Tarjoamme yhdistyksille mahdollisuutta tienata Teekkariperinnejuhlan silliksellä.
Tarvitsemme 12.11. järjestettävälle sillikselle 15 hengen työporukan n. klo 8-20.
Hommiin kuuluu kaikki aamun järjestelyistä ja ruuanlaitosta siivoukseen asti.
Hommasta maksetaan yhdistykselle 800 euron palkkio.

Mikäli yhdistyksenne ei saa tarvittavaa määrää työntekijöitä paikalle, voi työkeikan jakaa kahden yhdistyksen kesken. Parasta olisi kuitenkin, jos yksi porukka pystyisi hoitamaan koko homman.

Ilmoittautumiset ja kysymykset voi lähettää allekirjoittaneelle.

Ella Potka
Teekkariperinnejuhlatoimikunta
0505284421
ella.potka ät aalto.fi

  1. TTER:n vuoden 2016 kolmas hakukierros sulkeutuu 30.9. klo 23.59!

TTER:n vuoden 2016 kolmas hakukierros on auki! Rahasto voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Avustusta voi hakea kahdella tapaa: kolme kertaa vuodessa järjestettävien hakukierrosten kautta sekä jatkuvassa haussa, joka on auki lukukausien aikana. Jatkuvassa haussa voit hakea korkeintaan 2000€ suuruisia avustuksia, kun taas varsinaisilla hakukierroksilla projektiavustuksen määrää ei ole rajattu.

Vuoden 2016 kolmannen kierroksen hakuaika päättyy perjantaina 30.9.2016 klo 23.59. Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyvät rahaston nettisivuilta http://tter.ayy.fi/. Avustusta haetaan nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/tter/hakulomake/.

Kaikkien hakukierrosten hakuajat ja muita lisätietoja löydät TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Tsekkaa myös facebook-sivut osoitteessa http://facebook.com/tterahasto.

 

  1. Teekkaritytöiltä astiat syksyn juhliin

Oletko järjestämässä sitsejä tai muita juhlia syksyllä? Teekkaritytöt tarjoaa AYY:n jäsenille vuokrattavaksi noin 180 hengen sitsiastiastoa, kuohuviinilaseja, kannuja yms. Myös suklaaputous on mahdollista vuokrata esimerkiksi saunailtojen vetonaulaksi. Lisätietoa osoitteessa: http://teekkaritytot.blogspot.fi/p/astiavuokraus.html

 

  1. Haluaisitko cheerleaderesityksen tapahtumaasi tai järjestää yhdistyksesi jäsenistölle lajikokeilun?

APC Foxes on Aalto Predatorsien cheerleading-joukkue, joka perustettiin syksyllä 2015. Esiinnymme Aalto Predatorsien jenkkifutis peleissä ja tilaisuuden tullen myös muissa erinäisissä tapahtumissa. Jos haluaisit meidät esiintymään tapahtumaasi, järjestämään lajikokeilun tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä cheercaptain ät predators.fi

Ps. Uusi kausi on nyt alkamassa ja kaikki ovat tervetulleita mukaan treenaamaan sukupuoleen, ikään tai aiempaan lajikokemukseen katsomatta! Katso lisätiedot ensi viikon viikkotiedotteessa.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *