AYY esittää Jimmy Nylundia Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2017

Tiedote
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
23.9.2016
Julkaistavissa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY esittää Jimmy Nylundia Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2017. Nylund on 26-vuotias konetekniikan opiskelija ja tänä vuonna hän on toiminut AYY:n hallituksessa. Vastuullaan hänellä on ollut koulutus- ja sosiaalipolitiikka, joten hänellä on laaja kokemus koko edunvalvonnan kentästä. Aiemmin Nylund on toiminut Aalto-yliopiston ruotsinkielisen osakunnan Teknologföreningenin hallituksessa edunvalvojana.

“Jimmy on rautainen edunvalvoja, jonka laaja osaaminen ja aikaansaava työote olisivat varmasti edukseen myös SYL:ssa. Tänä vuonna Jimmy on hoitanut ensiluokkaisesti monia etenkin kansallisen tason edunvalvonnan asiakokonaisuuksia.” sanoo AYY:n hallituksen puheenjohtaja Milja Asikainen.

”Ensi vuonna toivon että SYL olisi läheinen ja helposti lähestyttävä toimija sekä ylioppilaskuntien hallituksille että edustajistoille. SYL:n hallituksessa pääsisin entistä vahvemmin mukaan vaikuttamaan yhteiskuntaan ja muuttamaan sitä parempaan suuntaan. Olen varma että intohimoni, kokemukseni ja asiantuntemukseni olisivat mainio osa SYL:n hallitusta.” sanoo Jimmy Nylund.

SYL valitsee hallituksen vuodeksi 2017 liittokokouksessaan Espoon Korpilammella 18.-19. marraskuuta. SYL edustaa Suomen yliopisto-opiskelijoita valtakunnan tasolla ja ottaa kantaa koulutuspoliittisiin, sosiaalipoliittisiin ja kansainvälisiin kysymyksiin.

Lisätietoja:
Jimmy Nylund, jimmy.nylund@ayy.fi, 050 520 9427
AYY:n hallituksen puheenjohtaja Milja Asikainen, milja.asikainen@ayy.fi, 050 520 9420

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *