Lakinlaskijaispäivä 30.9. täynnä vauhdikkaita opiskelijatapahtumia Espoossa

Tiedote
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
23.9.2016
Julkaistavissa heti

Syyskuun viimeisenä päivänä, perjantaina 30.9., vietetään Espoossa monipuolista opiskelijatapahtumapäivää.

Päivä alkaa Ossinlammella Otaniemessä klo 14, kun lammen rannat täyttää Otatarhan Ajot. Ajokilvassa opiskelijajoukkueet mittelevät toisiaan vastaan itse rakentamillaan ei-moottoroiduilla ajopeleillä. Pisteitä on jaossa ajokin tyylikkyyden ja nopeuden lisäksi myös tiimin meiningistä. Aikaisempina vuosina ajoradalla on nähty mm. pokepallo, lentävä matto ja sukellusvene.

Ajojen jälkeen on hyvä pistäytyä Otarannan 8B:n kerhotilassa, joka avaa ovensa uudempana ja ehompana kuin koskaan Kampusjaoston tekemän remontin jälkeen. Otarannasta askeleet kannattaa suunnata Smökkiin, jossa esiintyy tuore internetsensaatio Kalevauva.fi, joka hakee inspiraationsa Kalevalan lisäksi vauva.fi-keskustelusivustolta. Ohjelman huippuna Smökissä julkaistaan TEKin digilaulukirja. Sovellus kokoaa Suomen kaikkien teknillisten tieteenalojen rakkaimmat laulut saman portaalin alle. Tule paikalle varmistamaan, että sitsilaulusi sanat eivät jatkossa ole pelkästään fyysisen laulukirjasi tai muistisi varassa. Sisäänpääsy Smökkiin edellyttää Lakinlaskijaisranneketta.

Ilta pättyy Vermon raviradalle, jossa vietetään perinteisiä Lakinlaskijaisia. Tapahtuma on avoin kaikille. Koskaan aikaisemmin Lakinlaskijaisia (tai muitakaan opiskelijabileitä) ei ole nähty Vermon raviradalla. Nämä bileet ovat jotain ainutlaatuista. Esiintymislavalle nousevat Gasellit, Plutonium74 sekä Big Pharma. Keskiyön koittaessa teekkarit laskevat lakkinsa talviteloille perinteisin menoin.

“Tapahtumapaikka ja -puitteet ovat ennennäkemättömät ja bileet tulevat jatkumaan pikkutunneille asti! Näitä Lakinlaskijaisia et halua jättää välistä mistään hinnasta!” intoilee Lakinlaskijaistirehtööri Mikko Mustonen.

Päivän järjestelyistä vastaavat AYY:n Teekkarijaosto ja AYY:n kulttuurisektori.

Lisätietoja:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *