Yhdistystiedote viikolle 40/2016

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 40/2016

Viime hetket vastata yhdistyksien koulutustoivekyselyyn ovat käsillä! Aikaa on vielä ensi viikon torstaihin! Vastauksia toivotaan kaikilla kampuksilla toimivilta yhdistyksiltä. Lomake löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/kysely-koulutustoiveista-yhdistyksille/.

Tempaus lähestyy ja yhdistyksesi voi hakea mukaan rastinpitäjäksi Tempaus-risteilylle (lue lisää kohdasta 2)!

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille

6.10.: Kysely koulutustoiveista sulkeutuu: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/kysely-koulutustoiveista-yhdistyksille/
8.12.: AYY:n yhdistyskoulutus, Design Factory

 

Tiedotteen sisältö

  1. Kysely koulutustoiveista yhdistyksille DL 6.10.!
  2. Rastinpitäjiä Tempaus-risteilylle
  3. Yhdistysdiilit Retuperän WBK:n ja Polyteknikkojen Kuoron konserttiin la 29.10.2016

 

  1. Kysely koulutustoiveista yhdistyksille DL 6.10.!

AYY järjestää jälleen 8.12. yhdistyskoulutuksen Design Factorylla ja koulutuksen suunnittelu on alkamassa. Nyt toivommekin, että mahdollisimman moni yhdistys vastaisi koulutuksiin liittyvään kyselyyn, jonka avulla suunnittelemme joulukuun yhdistyskoulutusta sekä mahdollisia erillisiä koulutuksia. Vastausaikaa kyselyyn on 6.10. saakka ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan ilmainen tilavaraus Otaniemen Tietosaunaan  tai Vaasankadun saunaan ja kabinettiin käytettäväksi 31.5.2017 mennessä. Huomaa kuitenkin, että 9.1.2017 alkavan varauskauden varaukset ovat tehtävissä vasta tilakähmyjen jälkeen, mutta ilmaisen varauksen voi käyttää myös kähmyissä. Tilakähmyistä tiedotetaan myöhemmin.

Linkki kyselyyn: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/kysely-koulutustoiveista-yhdistyksille/ 

  1. Rastinpitäjiä Tempaus-risteilylle

Haemme rastinpitäjiä 2.11 lähtevälle Tempaus-risteilylle. Kyseessä on siis Baltic Queenin 22 h -risteily Tallinnaan, joka lähtee keskiviikkona 2.11 klo. 18.30 ja palaa seuraavana päivänä klo. 16.00.

Rastiapitäviltä yhdistyksiltä toivomme hauskan ohjelman pitämistä laivan yleisissä tiloissa risteilyn alkuillan aikana n. 19-22. Vastineeksi valitsemillemme toimijoille tarjoamme risteilylipun 4 hengelle sekä tietysti mahdollisuuden esitellä yhdistyksen toimintaa risteilyvieraille mitä runsaimmissa määrin!

Mikäli yhdistyksenne on kiinnostunut, laittakaa mailia osoitteeseen marko.laakso[ä]aalto.fi perjantaihin 7.10. mennessä.

Lisätietoja Tempauksesta: https://tempaus.fi/

 

  1. Yhdistysdiilit Retuperän WBK:n ja Polyteknikkojen Kuoron konserttiin la 29.10.2016

Retuperän WBK ja Polyteknikkojen Kuoro järjestävät kautta aikain ensimmäisen yhteiskonserttinsa Musiikkitalossa lauantaina 29.10. klo 13 & 17. Luvassa on erinomaisen viihdyttävä pakkaus kulttuuria! Kokonaisen mieskuoron ja kemiallisesti vahvistetun torwiseitsikon kuuleminen on sykähdyttävä kokemus, joka tarjoaa erilaisen kokemuksen verrattuna Smökissä ja muissa juhlatiloissa kuultuihin serenadeihin ja keskiyön puhalluksiin. (Lisätietoja konsertista: https://www.facebook.com/events/1189701384374515/ )

Tarjoamme jokaiselle yhdistykselle mahdollisuuden tilata suoraan kauttamme lippuja Musiikkitalon (ja Turun) konsertteihimme. Tämä tarkoittaa, että saatte liput ilman toimituskuluja (Musiikkitalossa 2,5-3,5 € per lippu, tämä siis lisättäisiin lippujen hintaan netin kautta tilattaessa) kun tilaatte kauttamme kerralla vähintään viisi (5) lippua. Teemme yhteistilauksessa parhaamme, että saatte parhaat mahdolliset paikat mahdollisimman lähekkäin. Konsertin liput ovat halpoja. Vain 15 eurolla opiskelija pääsee nauttimaan kulttuurin helmistä. Vanhemmille tieteenharjoittajille hinnasto on myös maisterin kukkarolle sopiva hintojen lähtiessä 30 eurosta. Parhaat paikat konserttisaleissa myydään 40 ja 65 euron hintaan.

Mikäli kiinnostuitte tai teillä on kysymyksiä, ottakaa yhteyttä osoitteeseen jori.jamsa[ä]aalto.fi tai rwbk[ä]rwbk.fi . Logistisista syistä toivomme tilauksia viimeistään keskiviikkona 19.10. Kertokaa toki jos tämä aikataulu on kohdallanne haasteellinen. Lippujen toimituksesta/noudosta informoidaan tilauksen yhteydessä.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *