Yhdistystiedote viikolle 41/2016

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 41/2016

Ensi viikolla on AYY:n kehitysyhteistyöviikko Luvassa on muun muassa eriarvoisuuskahvit, elokuvailta, keskustelu- ja väittelytilaisuuksia, “running dinner”, yllätysesityksiä ja yritystori sekä kassi- ja sarjakuvatyöpaja. Yhdistyksillä on mahdollisuus lahjoittaa tavaraa myös kirpputorille Otaniemessä ja Töölössä! Tapahtumia tullaan järjestämään kaikilla kampuksilla. Katso tarkemmin tiedotteen kohdasta 3 ja 4 sekä Facebookista https://www.facebook.com/events/163565394092010/.

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille

10.10.-14.10: AYY:n kehitysyhteistyöviikko: https://www.facebook.com/events/163565394092010/
8.12.: AYY:n yhdistyskoulutus, Design Factory

Tiedotteen sisältö

  1. Erityisasemayhdistysten jäsenluettelot saatavissa AYY:ltä
  2. Viikkotiedotteessa tiedottamisen lyhyt oppimäärä
  3. AYY:n kehitysyhteistyöviikko ensi viikolla!
  4. Donate unclaimed lost & found stuffs of your association at ’AYY Global Development Week’ event

 

  1. Erityisasemayhdistysten jäsenluettelot saatavissa AYY:ltä

Kaikki erityisasemayhdistykset, joiden jäsenmaksu on ollut maksettavissa Oodin kautta AYY:n jäsenmaksun yhteydessä, voivat pyytää jäsenluetteloaan AYY:ltä: 10.-16.10. välisenä aikana osoitteesta tietotekniikka (a) ayy.fi ja 17.10. jälkeen hallintopäälliköltä johanna.pietilainen (a) ayy.fi.

Jäsenluettelo sisältää jäsenten nimen, kotikunnan ja sähköpostiosoitteen. Lisätietoja tietojen luovutuksesta löytyy AYY:n jäsenrekisterin tietosuojaselosteesta osoitteesta http://rekisterit.ayy.fi/tietosuojaselosteet/jasenrekisteri.pdf.

 

  1. Viikkotiedotteessa tiedottamisen lyhyt oppimäärä

Viikkotiedote ilmestyy lukuvuoden aikana maanantaisin kolmella kielellä. Aineisto tulee lähettää osoitteeseen tiedotteet(ä)ayy.fi edellisen viikon torstaihin klo 10 mennessä. Tämän jälkeen tiedottaja koostaa ja editoi sisällön ja lähettää sen käännettäväksi. Mikäli esim. jonkun kielen taitaminen on olennaista tiedotetekstin kannalta, kirjoita se auki tekstiin. Esim. ”Seminaari on suomenkielinen!”, jolloin se kääntyy myös kieliversioihin. Käännökset ovat löydettävissä ayy.fi:sta maanantaina, käytä niitä hyväksesi esim. facebook-tapahtumassa. Englanniksi toimitetut tekstit julkaistaan englanniksi kaikissa tiedoteversioissa.

Tiedotteen optimaalinen pituus on noin kaksi kappaletta + linkki, josta saa lisätietoja. Sanamääränä tämä tarkoittaa noin 100 sanaa, merkkeinä noin 750 merkkiä ja riveinä noin 10 riviä. Mitä tiiviimpi teksti, sitä parempi. Muista antaa tekstillesi napakka otsikko!

Yksi tiedote julkaistaan viikkotiedotteessa lähtökohtaisesti yhden kerran. Mikäli muuta tiedotettavaa on vähän, voidaan yksi uutinen julkaista myös useammin. Ylioppilaskunnan omien tiedotteiden, ja välittömästi ylioppilaskunnan piirissä toimivien tahojen tiedotteiden, julkaisu menee muiden uutisten edelle.  Voit toivoa tiedotteelle julkaisuviikkoa. Kerro myös, jos julkaisuajankohta on oleellinen esim. jonkun promotapahtuman suhteen. Ilman erityisiä lisätietoja/toiveita uutinen ajoitetaan viikkotiedotteeseen noin 1-2 viikkoa ennen h-hetkeä (tapahtumapäivä, ilmoittautumisen loppuminen tms. ).

Kysyttävää? Ihmeteltävää? Palautetta? Ota yhteyttä AYY:n tiedottaja Henna Paloseen tiedottaja(ä)ayy.fi tai 0505209440.

 

  1. AYY:n kehitysyhteistyöviikko ensi viikolla!

Mitä haluaisit parantaa maailmassa vuoteen 2030 mennessä? Mikä vaikutus toiminnallasi tai urallasi on ympäristöösi täällä tai kehittyvissä maissa? Opi ja innostu kestävän kehityksen teemoista ja niihin liittyvistä aloitteista ja innovaatioista AYY:n Kehitysyhteistyöviikolla. Viikko alkaa kirpputorilla Otaniemessä ja Töölössä, ja luvassa sen jälkeen on muun muassa eriarvoisuuskahvit, elokuvailta, keskustelu- ja väittelytilaisuuksia, “running dinner”, yllätysesityksiä ja yritystori sekä kassi- ja sarjakuvatyöpaja.  Tapahtumia tullaan järjestämään kaikilla kampuksilla. Tervetuloa!

Katso tarkempi ohjelma Facebookista: https://www.facebook.com/events/163565394092010/

 

  1. Donate unclaimed lost & found stuffs of your association at ’AYY Global Development Week’ event

AYY is organizing ‘AYY Global Development Cooperation week’ from 10th to 16th Oct. The opening event ‘Flea Market’ in Otaniemi & Töölö main building lobby aims to promote sustainability and effective utilization of resources. More information about the event can be found on fb link:

For Otaniemi : https://www.facebook.com/events/336331936700579/
For Töölö : https://www.facebook.com/events/1689637604697297/

We are inviting the associations to donate unclaimed lost & found stuffs during the event. Please reply to this mail if you plan to bring stuff to the event so that we can arrange space. The event is on Monday (10.10) between 10 to 13 hrs.!

Please contact us in case you need clarification. You can call +358417266344 (Alok) for quick response.

Thank you
Best Regards
Alok & Maja
alok.jain(ä)aalto.fi

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *