AYY valitsi hallituksen vuodelle 2017 – puheenjohtajaksi Joona Orpana

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Tiedote 25.11.2016
Julkaistavissa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) edustajisto valitsi kokouksessaan torstaina 24. marraskuuta 2016 ylioppilaskunnalle hallituksen vuodelle 2017. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin neljännen vuoden laskentatoimen opiskelija Joona Orpana. Tänä vuonna Orpana on toiminut AYY:n hallituksessa vastuullaan mm. asumisasiat, opiskelijakeskuksen suunnittelu sekä ylioppilaskunnan suunta -strategiatyö. Aikaisemmin hän on toiminut aktiivisesti Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaissa mm. korkeakoulu- ja kulttuurivaliokunnassa.

AYY:n hallituksen yhdeksän (9) muuta jäsentä ovat:

Hallitus 2017 kuvassa vasemmalta Ville Myllylä (ENG), Oskar Niemenoja (ELEC), Katariina Helin (BIZ), Onni Lampi (ELEC). Edessä Noora Vänttinen (ELEC), Petteri Heliste (SCI), Joona Orpana (BIZ) ja Konsta Huuki (SCI). Oikealla takana Pyry Huhtanen (SCI) ja Emmi Kosomaa (ENG).
Hallitus 2017 kuvassa vasemmalta Ville Myllylä (ENG), Oskar Niemenoja (ELEC), Katariina Helin (BIZ), joka on tällä hetkellä vaihdossa Singaporessa, Onni Lampi (ELEC). Edessä Noora Vänttinen (ELEC), Petteri Heliste (SCI), Joona Orpana (BIZ) ja Konsta Huuki (SCI). Oikealla takana Pyry Huhtanen (SCI) ja Emmi Kosomaa (ENG).
  • Petteri Heliste, SCI
  • Katariina Helin, BIZ
  • Pyry Huhtanen, SCI
  • Konsta Huuki, SCI
  • Emmi Kosomaa, ENG
  • Onni Lampi, ELEC
  • Ville Myllylä, ENG
  • Oskar Niemenoja, ELEC
  • Noora Vänttinen, ELEC

Tulevana vuonna AYY tulee keskittymään strategiansa toteuttamiseen. Keskiössä ovat aaltolaisuuden rakentaminen, yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja opiskelija-asuntojen lisääminen ja asuntopalvelun kehittäminen. ”Tällä porukalla on loistavat edellytykset edistää ylioppilaskunnalle tärkeitä tavoitteita ja edustaa aaltolaisia laaja-alaisesti.” sanoo hallituksen puheenjohtaja Joona Orpana.

Hallituksen toimikausi alkaa tammikuussa ja kestää kalenterivuoden. Uusi hallitus järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan. Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja:

Joona Orpana, hallituksen puheenjohtaja 2017, joona.orpana@ayy.fi, 040 755 9071

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *