Viikkotiedote 48/2016

Tämä on AYY:n viikkotiedote 48/2016

Hae töihin AYY:lle! Tällä hetkellä rekrytoidaan palvelupäällikköä (https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/palvelupaallikko/ ) sekä edunvalvonta-asiantuntijan opintovapaan sijaista (/ylioppilaskunta/avoimet-tyopaikat/ayy-hakee-edunvalvonta-asiantuntijaa/ ). Haut ovat auki myös hallopediksi (https://www.halloped.fi/fi ) ja AYY:n vapaaehtoispesteihin(/stop)! Hae hae hae!

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa /yhdistystiedote

  1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu
  2. AYY:n vapaaehtoishaut ovat auki!
  3. AYY etsii palvelupäällikköä ja edunvalvonta-asiantuntijaa
  4. Hae mukaan tekemään AYY:n brändiä
  5. Ilmoita myöhästyneestä kurssiarvostelusta
  6. Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi!
  7. My Career in Finland 7.12.
  8. Itsenäisyyspäivän soihtukulkue
  9. FK70: UV-sillis
  10. OUBS Kamerakoulutusilta vol 2 30.11.2016 klo 18:00 Studiolla
  11. 108. Wähäjoulun avoimet Jatkot 5.12
  12. Tee ruokaoivallus ja osallistu innovaatiokilpailu

1.    Tällä ja ensi viikolla tapahtuu

Viikko 48

Viikko 49

2.    AYY:n vapaaehtoishaut ovat auki!

Maailman paras ylioppilaskunta AYY hakee vapaaehtoisia! Ylioppilaskunnassamme on lukuisia tehtäviltään ja työmäärältään erilaisia vapaaehtoistehtäviä, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen pesti! Tehtäviä löytyy muun muassa tapahtumatuotannon, kampuskehityksen, kansainvälisten asioiden, edunvalvonnan sekä yrityssuhteiden parissa. Tutustu aikatauluun, hakukohteisiin ja vapaaehtoisena toimineiden kokemuksiin osoitteessa /stop/. Seuraa vapaaehtoishakujen tiedotusta myös Instagramissa (@ayy_fi) sekä Facebookissa (https://www.facebook.com/ylioppilaskunta/ )

 

3.    AYY etsii palvelupäällikköä ja edunvalvonta-asiantuntijaa

Palvelutoimintamme kaipaa reipasta ja asiakaslähtöistä uudelleenarviointia ja tavoitteenamme on nostaa jäsenpalvelutoimintamme uudelle tasolle vastaamaan jäsentemme muuttuvia tarpeita. Siksi haemmekin nyt uuteen tehtävään toimeen tarttuvaa ja organisointikykyistä palvelupäällikköä täydentämään rivejämme. Haku auki 30.11. saakka osoitteessa:  https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/palvelupaallikko/

Edunvalvonta-asiantuntijan toimenkuvaan kuuluvat erityisesti uusiin opiskelijoihin liittyvät tehtävät sekä esimerkiksi opiskelijoiden toimeentuloon, opiskelijoiden hyvinvointiin ja opiskelukykyyn liittyvät kokonaisuudet Haemme nyt joukkoomme edunvalvonta-asiantuntijaa alkaen mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 31.7.2017 saakka. Haku on auki 4.12. saakka. Lisätietoja: /ylioppilaskunta/avoimet-tyopaikat/ayy-hakee-edunvalvonta-asiantuntijaa/

4.    Hae mukaan tekemään AYY:n brändiä

Haluatko olla mukana vaikuttamassa siihen, miltä ylioppilaskuntasi näyttää ja miltä se kuulostaa? Kiinnostaako brändityö? Lähde mukaan suunnittelemaan AYY-brändin uudistamista ja päivittämistä.

Brändityö aloitetaan heti alkuvuodesta 2017. Tavoitteena on, että työryhmän aikaansaannokset ja oivallukset otetaan käyttöön jo syksyllä 2017, kun uudet opiskelijat saapuvat Aaltoon. Työryhmä työskentelee tiiviisti keväällä 2017. Tapaamisia järjestetään arviolta pari kertaa/kk työryhmän itse sopimalla tavalla. Kesän ja syksyn aikana tapaamisia järjestetään tarvittaessa esimerkiksi projektin toteutumisen seurantaan ja jalkauttamiseen liittyen.

Haluamme mukaan innostuneita ja motivoituneita opiskelijoita, joilla on visio, tai halu muodostaa visio siitä, miltä meidän yhteisen ylioppilaskunnan tulisi jatkossa näyttää. Aikaisempaa kokemusta brändityöstä ei edellytetä, mutta siitä voi olla hyötyä. Työryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista tapaamisiin ja valmiutta perehtyä materiaaleihin myös itsenäisesti tapaamisten ulkopuolella.

Brändityöryhmä tulee koostumaan avoimen haun kautta valittavista kahdesta opiskelijaedustajasta sekä AYY:n hallituslaisista ja työntekijöistä. Avoin haku työryhmään on auki 7.12.2016 klo 12:00 saakka. Työryhmä nimetään edustajiston kokouksessa 15.12.2016. Hae mukaan osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/viestinta/haku-ayyn-brandityoryhmaan/

Brändityön edistymisestä viestitään aktiivisesti ylioppilaskunnan viestintäkanavissa. Kaikkien brändityöstä kiinnostuneiden on myös mahdollista liittyä ayy-brand -sähköpostilistalle (https://list.ayy.fi/mailman/listinfo/ayy-brand ), jonka kautta on mahdollisuus saada tietoa työryhmän työskentelystä ja kommentoida brändityön eri vaiheita.

Lisätietoja voi kysyä AYY:n tiedottaja Henna Paloselta (henna.palonen@ayy.fi tai 0505209440)”

5.    Ilmoita myöhästyneestä kurssiarvostelusta

Aalto-yliopiston opetuksen ja opiskelun säännöstössä määrätään, että tentit ja muut opintosuoritteet on tarkistettava ja kirjattava opintorekisteriin kuukauden kuluessa. Jos tenttisi tulokset tai opintopisteesi ovat myöhässä tästä määräajasta, voit ilmoittaa siitä Aallon korkeakoulujen opintoasianpäälliköille.

  • ARTS: Leena Koskinen (leena.koskinen@aalto.fi)
  • BIZ: Markus Torkkeli (markus.torkkeli@aalto.fi)
  • CHEM: Hanne Puskala (hanne.puskala@aalto.fi)
  • ELEC: Perttu puska (perttu.puska@aalto.fi)
  • ENG: Marjo Immonen (marjo.immonen@aalto.fi)
  • SCI: Mari Knuuttila (mari.knuuttila@aalto.fi)

6.    Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi!

Haku on auki 7.11.-4.12.2016. osoitteessa halloped.fi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta on julistanut haettavaksi hallinnon opiskelijaedustajien (hallopedien) paikat vuodelle 2017. Opiskelijaedustajia etsitään sekä yliopiston tason toimielimiin, kuten akateemiseen komiteaan, tasa-arvotoimikuntaan ja ravintolatoimikuntaan että korkeakoulutasolle ja koulutusohjelmien johtoon. Kiinnostaapa sitten valta, laatu tai opetuksen kehittäminen, hallopedina pääset vaikuttamaan suuren organisaation toimintaan ja tekemään Aallosta paremman paikan!

https://www.facebook.com/events/373499306323243/

7.    My Career in Finland 7.12.

How does the Finnish job market function? What is the role of the trade unions? What is essential for finding a job in Finland? What do you need to take into account when starting your own business in Finland? How have international Aalto alumni found their ways into Finnish work life and what is the Finnish working culture like through their eyes?

Come to Aalto University Student Union’s career evening for international students ”My Career in Finland” 7.12.2016 17-21 in Startup Sauna & Design Factory to hear the essentials of working in Finland and to meet and mingle with potential employers.

8.    Itsenäisyyspäivän soihtukulkue

Pääkaupunkiseudun ylioppilaat juhlistavat 6.12. perinteisesti Suomen itsenäisyyspäivää yhteisellä soihtukulkueella. Kaikki ovat tervetulleita mukaan kulkueeseen, soihdut tarjotaan tapahtuman puolesta kulkueen lähdöstä. Yhdistykset voivat osallistua kulkueeseen oman lippunsa kanssa.

Tapahtuman ohjeet ja aikataulut löytyvät osoitteesta http://itsenaisyyspaiva.ayy.fi/fi/ . Aikataulu tullaan päivittämään mahdollisimman pian.

AYY tarjoaa perinteisesti toimijoilleen seuraavat palvelut:

Lipputaksi: Yhdistyksen lippu on toimitettava palvelupisteelle (Otakaari 11) perjantaina 2.12.2015 kello 16.00 mennessä JA kirjattava kuljetuslistaan. Pidä huoli, että kirjaat lipun listaan, vain siinä olevat liput osataan ottaa mukaan. Liput palautuvat samaan paikkaan, josta ne tulisi noutaa perjantaihin 9.12. mennessä.

Kantovyöt ja Suomen väreissä olevat airutnauhat: Ylioppilaskunnalla on lainata rajattu määrä lippujen kantovöitä sekä kaikille lipuille sopivia sinivalkoisia airutnauhoja. Varaukset nopeusjärjestyksessä arkisto@ayy.fi, tarvikkeet löytyvät tapahtumapäivänä lippujen luota järjestäytymispaikalta.

Lipunkantajat ja airuet voivat kulkueen ajaksi jättää laukkunsa turvallisesti operaatioautoon, joka kulkee Senaatintorille. Jättäessänne lippunne paluukuljetukseen, saatte tallessa olleet tavaranne takaisin. Lipunkantajilla ja airuilla ei tule olla tehtävissään laukkuja.

9.    FK70: UV-sillis

Unohda uudenvuodenlupauksesi vielä päiväksi ja saavu viettämään sillistä Rantasaunalle uudenvuodenpäivänä klo 12 alkaen! Fyysikkokillan uudenvuodensilliksellä pääset nauttimaan herkullisista drinkeistä, ruuasta sekä live-musiikista.

Vaihda talven pimeys ja kylmyys Las Palmasin lämpöön, drinkkeihin ja tunnelmaan. Ilmoittautuminen on auki osoitteessa fk70.fi/ilmo ja 50 ensimmäistä ilmoittautujaa kuittaa itselleen ainutlaatuisen Ruosniemen Panimon Fyysikko-oluen. Sillis maksaa ennakkoon ilmoittautuneille 15 euroa ja ovelta 17 euroa. Mukaan mahtuu 150 juhlijaa.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1860766044167142/

Silliksellä aloitetaan myös lähtölaskenta Fuusio 70 -juhlaan, kun FK70-kalenterin ensimmäinen luukku aukeaa. Viimeinen luukku avataan vuoden 70. päivänä Fuusiossa.

10.                  OUBS Kamerakoulutusilta vol 2 30.11.2016 klo 18:00 Studiolla

OUBS järjestää kamerakoulutusillan Jämeräntaival 1:n Studiolla keskiviikkona 30.11.2016 18:00-21:00. Kamerakoulutusilta vol 2 jatkaa siitä mihin ensimmäinen koulutusilta jäi. Hylätään kaikki taiteelliset aspektit ja hypätään syvemmälle kameratekniikkaan. Kuvasensorit, tallennusmediat, protokollat ja muut deepimmän levelin tekkisetit tutuksi. Aiempaa kokemusta kameroista ei tarvita, mutta kovinkaan alkeisasiaa ei koulutuksessa käsitellä. Tapahtuma järjestetään suomeksi.

Toiveita tapahtuman sisältöön voi osoittaa tälle FB-sivulle tai Telegramissa Alpille (http://telegram.me/Alphenus )

Jotta osaamme varautua oikealla määrällä pikkutarjoiluita, ilmoittauduthan saapuvaksi FB-tapahtumaan (https://www.facebook.com/events/1199986230047033/ ) tai sähköpostilla hallitus@oubs.fi”

11.                  108. Wähäjoulun avoimet Jatkot 5.12

Suuren kysynnän vuoksi Arkkitehtikillan 108. vuosijuhlien, Wähäjoulun jatkot ovat avoimet! Paikka on vielä toistaiseksi salainen, mutta se paljastetaan 5.12. klo 20.00 tapahtuman facebookeventissä: https://www.facebook.com/events/197926173992578/

Ota kaikki kaverit mukaan, poistu yhdeksi illaksi Otaniemestä Helsingin keskustaan ja tuu pitää hauskaa vuosijuhlavieraiden kanssa! Luvassa eeppiset bileet huippu DJ:n ja bilebändi Hittiputken kanssa! Käteistä mukaan, lippuja saa ovelta ja sisäänpääsy on vain 5e.

  • MITÄ: Wähiksen avoimet jatkot
  • MISSÄ: Paljastetaan myöhemmin
  • MILLOIN: 5.12 klo 21.00
  • HINTA: 5e

12.                  Tee ruokaoivallus ja osallistu innovaatiokilpailu

Oletko kehittänyt uuden reseptin tai elintarvikkeen? Onko sinulla uusi menetelmä ruoan tuotantoon tai uusi pakkausinnovaatio? Vai oletko kehittänyt sovelluksen tai uuden idean ruoan jakeluun tai markkinointiin?

RUOKAOIVALLUS on valtakunnallinen ruokainnovaatiokilpailu, jossa etsitään uusia ideoita koko ruokaketjuun raaka-aineista markkinointiin.

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa opiskelevat 16–29 –vuotiaat nuoret yksin tai maksimissaan neljän hengen ryhmissä. Oivalla ja osallistu 28.02.2017 mennessä osoitteessa www.ruokaoivallus.fi

Lisätietoa RUOKAOIVALLUS-kilpailusta: www.ruokaoivallus.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *