Riitu Nuutinen AYY:n palvelupäälliköksi

Tiedote
AYY
21.12.2016
Julkaistavissa heti

AYY:n hallitus on valinnut Riitu Nuutisen AYY:n palvelupäälliköksi. Palvelupäällikön tehtävä on uusi AYY:ssa. Hän tulee vastaamaan asunto- ja jäsenpalveluiden kehittämisestä ja yhdenmukaistamisesta sekä toimimaan asuntotoimiston ja palvelupisteiden työntekijöiden esimiehenä. Nuutinen aloittaa työssään tammikuussa 2017.

Nuutinen siirtyy AYY:aan JHL:stä, jossa on työskennellyt markkinoinnin, viestinnän ja palvelumuotoilun tehtävissä vuodesta 2013 lähtien. Jatko-opinnoissaan hän on keskittynyt palvelujen asiakaskeskeiseen kehittämiseen ja palvelumuotoiluun.

”Jäsenpalveluiden suunnitelmallinen kehittäminen yhdessä ylioppilaskunnan jäsenten, hallituksen ja muiden työntekijöiden kanssa tulee olemaan tärkeässä osassa, jotta AYY voi saavuttaa asettamansa tavoitteen ‘jokainen tuntee itsensä aaltolaiseksi’. Odotan innolla uusien haasteiden kohtaamista osana AYY:n osaavaa tiimiä.” kertoo Nuutinen.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on 15 000 jäsenelleen merkittävä edunvalvoja ja palveluiden tuottaja. AYY on julkisoikeudellinen yhteisö ja konserni, johon kuuluu ylioppilaskunnan lisäksi kiinteistö- ja palveluyhtiöitä. Ylioppilaskunta omistaa noin 2900 opiskelija-asuntoa, joissa asuu noin 3500 jäsentämme. Opiskelija-asuntojen tarjoaminen kampusalueen läheltä tai hyvien liikenneyhteyksien päästä onkin AYY:n keskeisimpiä jäsenpalveluita. Jäsenpalveluiden toinen puoli koostuu muun muassa tapahtuma- ja saunatilojen vuokrauksesta, vuosittaisen opiskelijakortti- ja lukuvuositarrarumban pyörittämisestä sekä yleisestä opastuksesta ja neuvonnasta.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Niko Ferm, niko.ferm@ayy.fi p. 050 520 945

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *