Viikkotiedote 8/2017

Tämä on AYY:n viikkotiedote 8/2017

Haku Aavan Afterparty- ja Human vs. Zombies –toimikuntiin päättyy huomenna 21.2. Lue lisää ja hae osoitteissa: /stop/kulttuuri-ja-tapahtumat/afterparty/ ja /stop/kulttuuri-ja-tapahtumat/humans-vs-zombies/

AYY:n edustajisto kokoustaa keskiviikkona. Asialistalla on mm. Ainon uuden päätoimittajan valitseminen. Seuraa kokousta livenä osoitteessa ayy.fi/live ja osallistu keskusteluun Twitterissa aihetunnisteella #AYYedari.

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa /yhdistystiedote

  1. Tällä ja ensi viikolla tapahtuu
  2. TalviAalto FinLympics Alvarin aukiolla 21.2.
  3. Laskiaisrieha ja Laskiaisappro ti 28.2.
  4. Laskiaispäivän viralliset jatkot – Gravitaatio
  5. Tervetuloa AYY:n ensimmäiseen soponeuvostoon 1.3.2017
  6. Kamarikuoro Dissonanssi etsii uusia jäseniä!
  7. Kaikkien aikojen laulut -sitsit 22.2.
  8. Hae Fyysikkospeksiin!
  9. Open Stage Studioiltama järjestetään ensimmäistä kertaa 23.2.2017!
  10. KY:n vuosijuhlakuntis Apollossa 23.2.
  11. CEO x 1 Day 2017: We are looking for Finland’s most promising future leaders!
  12. Innovate responsible food consumption and production, win €25 000
  13. Opiskelijoiden painonnoston ja voimanoston SM Tampereella 1.-2.4.2017

1.    Tällä ja ensi viikolla tapahtuu

Viikko 8

Viikko 9

  • 28.2. Laskiaisrieha ja laskiaisappro https://www.facebook.com/events/602429626620281/
  • 28.2. Gravitaatio /blog/events/gravitaatio-2017/
  • 1.3. Ristin Kilta: Mikko Autio – Tulkinnat ja tunteet parisuhteessa /blog/events/ristin-kilta-mikko-aalto-tulkinnat-ja-tunteet-parisuhteessa/
  • 1.3. AYY:n ensimmäinen soponeuvosto https://goo.gl/forms/HU0ASFyIR47qXKrk2

2.    TalviAalto FinLympics Alvarin aukiolla 21.2.

Onko saappaanheitto päässyt jäämään vähemmälle? Milloin olet viimeksi näyttänyt Nokiallesi kuka määrää? Ovatko eukonkantotaitosi päässeet ruostumaan? Ei hätää, sillä AYY:n yhteisöjaosto Aava on koonnut Suomen perinnelajeista parhaimmat!

Saavu siis tiistaina 21.2. klo 15 alkaen Alvarin aukiolle kokemaan hauskimmat ja suomalaisimmat lajit viihtyisän talviulkoilun merkeissä. Suorita lajikokeiluja ja voita mahtavia palkintoja! Jatkot alkavat klo 18 Rantasaunalla, jossa kaikkia osallistujia odottaa lellivien löylyjen lisäksi ilmainen ruoka! Tule juhlistamaan 100-vuotista Suomea talven suurimmassa urheiluspektaakkelissa!

3.    Laskiaisrieha ja Laskiaisappro ti 28.2.

Laskiaistiistaina 28.2.2017 Helsingin Kaivopuistossa nautitaan iloisesta tunnelmasta perinteisessä Ullanlinnanmäen Laskiaisriehassa klo 11-16!

Päivän ohjelmaan kuuluu vapaan mäenlaskun lisäksi musiikkia, kilpailuja sekä klo 13 starttaava legendaarinen ABB Akateeminen mäenlaskukilpailu, jossa joukkueet kisaavat laskiaisen huikeimman ja kekseliäimmän mäenlaskuvälineen tittelistä. Laskiaispäivän viralliset jatkot löytyvät AYY:n Gravitaatiosta Apollo Live Clubilta.

Jo pitkään Laskiaisriehan ja Gravitaation välillä on kuitenkin ollut tauko, joka on aiheuttanut opiskelijoille päänvaivaa: Mitä tehdä ennen Gravitaatiota?… vaan SAY NO MORE!

Vapaateekkarit järjestävät välittömästi Ullanlinnan Laskiaisriehan perään, klo 16:00 alkaen, ensimmäistä kertaa Laskiaisappron! Appron teemana toimii niin laskiainen, rinneravintolat kuin After Ski:kin. Ihka ensimmäisen Laskiaisappron kumppanina toimii Ruosniemen Panimo, joten juhlajuomaa on varmasti riittävästi ja laatu on taattu! Tätä ei todellakaan kannata missata vaan meno on VT-sertifioitua! Approlipun voit ostaa 1.2. alkaen bailataan.fi:stä 6€ hintaan, lippuja on rajallinen määrä!!

Riehassa mukana ABB, TEK, Sweco, Fennovoima ja AYY!

Laskiaisrieha (https://www.facebook.com/events/602429626620281/) ja Laskiaisappro (https://www.facebook.com/events/407112759632101/ ) facebookissa.

4.    Laskiaispäivän viralliset jatkot – Gravitaatio

Gravitaatio on alkuvuoden suurimmat ja huikeimmat juhlat jotka järjestetään Laskiaistiistaina 28.2 illalla Laskiaisriehan virallisina jatkoina. Tänä vuonna Gravitaatio tulee kiihkeämpänä kuin vuosiin. Kun Ullanlinnanmäen Laskiaisriehan mäenlaskusta on selvitty tai kaipaat muuten vaan vipinää villasukkiin tiistai-illaksi, on aika heittää villasukilla discopalloa ja siirtyä Apolloon Laskiaisriehan virallisille jatkoille. Lavalle illan aikana nousee Portion Boys sekä ruotsalainen Günther & The Sunshine Girls, joiden musiikki ei jätä ketään kylmäksi.

Lisätietoa tapahtumasta facebookista, sekä osoitteesta http://www.gravitaatio.fi/

5.    Tervetuloa AYY:n ensimmäiseen soponeuvostoon 1.3.2017

Hei sinä opiskelija-aktiivi tai yhteiskunnallisista asioista kiinnostunut opiskelija!

Kiinnostavatko opiskelijoiden toimeentulo, hyvinvointi, terveydenhuolto sekä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiat? Tai se miten käy opiskelijan toimeentulon, kun opintotuen leikkaukset astuvat voimaan ja korkeakoulu-opiskelijat siirtyvät yleiseen asumistukeen? Tai miten käy YTHS:n osana Sotea? Aalto-yliopiston ylioppilaskunta kutsuu ensimmäistä kertaa historiassaan Soponeuvoston näiden kysymysten äärelle!

Soponeuvosto kokoaa sosiaalipoliittisista asioista kiinnostuneet vaihtamaan ajatuksia ja parantamaan opiskelijoiden jokapäiväistä elämää. Olet sitten ainejärjestö- tai kilta-aktiivi, hallopedi tai muuten vain asiasta kiinnostunut, olet tervetullut ensimmäiseen tapaamiseen 1.3 kello 17. Paikkana toimii Aallon hallituksen sali, osoitteessa Otakaari 1 (H304).

Ilmoittauduthan viimeistään 28.2, niin varaamme sopivan määrän naposteltavaa.

Ilmoittautumislinkki: https://goo.gl/forms/HU0ASFyIR47qXKrk2

6.    Kamarikuoro Dissonanssi etsii uusia jäseniä!

Oletko innokas laulaja? Kiinnostaisiko kuorossa laulaminen? Pieni sekakuoromme on helposti lähestyttävä, eikä sinun tarvitse pelätä vaikeita pääsykokeita. Meille riittää pienikin kokemus kuorolaulamisesta tai muuten hyvä laulutaito. Harjoittelemme tiistaisin konetekniikan lafkalla klo 18-20, ja treeneihin saa tulla mukaan fiilistelemään meininkiä. Jos kiinnostuit, täytä tämä lomake: https://bit.ly/dissonanssi ja otamme sinuun yhteyttä viikon kuluessa.

7.    Kaikkien aikojen laulut -sitsit 22.2.

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen lukkariseminaariin, jossa lauletaan lauluja läpi vuosikymmenten. Tule tutustumaan kautta aikain parhaimpiin sitsilauluihin, saatat vaikka törmätä uuteen suosikkiisi.

Sitsit järjestetään Smökissä 22.2. ja ne alkavat coctail-tilaisuudella kello 18:00. Sitsit alkavat 18:30.

Dresscode on coctail vanhalla ja/tai uudella twistillä. Sitsit maksavat 12 euroa, joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/YSAiaYt0Y2uVtFZ43

Jokainen lukkari, lukkarinmielinen tai muuten vaan laulamisesta tai äänessä olemisesta kiinnostunut paikalle nauttimaan illasta! Lisätietoa ja vastauksia kysymyksiisi löytyy tapahtuman FB-sivulta.

8.    Hae Fyysikkospeksiin!

Fyysikkospeksin näyttelijähaku on alkamassa! Syksyn 2017 produktioon haetaan näyttelijöitä 14.3. alkaen. Lisäksi järjestämme kaksi improvisaatioharjoitusta 1.3. ja 13.3., ja niiden tehtävänä on lämmitellä näyttelijälihaksistoa itse castingia varten. Speksissä on tarjolla niin pienempiä kuin suurempiakin rooleja, ja myös rooleja laululla ja ilman. Tule mukaan improilemaan, ja jos intoa riittää, hae näyttelijäksi!

Haemme tekijöitä myös muille osa-alueille: bändi, tanssi, puvustus, lavastus, maskeeraus, sanoitus, tekniikka, käännös, PR, yrityssuhteet, catering… Suurin osa osa-alueista aloittaa speksinteon toukokuussa. Haku muihin osa-alueisiin on auki ainakin sunnuntaihin 26.3. asti.

Ilmoittaudu näyttelijähakuun lomakkeella https://goo.gl/forms/OSbfhCU5svaBZNrJ3  tai tsekkaile lisätietoja Facebookista https://www.facebook.com/events/630851047100461/ , Hae muihin osa-alueisiin lomakkeella http://tinyurl.com/fyysikkospeksirekry .

9.    Open Stage Studioiltama järjestetään ensimmäistä kertaa 23.2.2017!

OUBS, Pelmu sekä Polirytmi järjestävät yhteistyössä tapahtuman, jossa kaikki esiintymiset yksin tai yhtyeen kanssa ovat tervetulleita, oli kyseessä sitten poppilaulu, kantaesitettävä nykymusiikin teos tai spoken word -tempaus. Tervetuloa mukaan esiintymään tai vain puhtaasti hengaamaan ja tunnelmoimaan. Esiintyjiä varten lavalla on valmiina rummut, cajon, piano, vahvistimet kitaralle ja bassolle sekä mikrofoneja. Mikäli haluat esiintyä, kannattaa tuoda henkilökohtainen instrumentti paikalle. Aineettomien nautintojen lisäksi tarjolla on muun muassa Polkun virvokkeita. Tapahtumapaikkana OUBSin Studio Otaniemessä, Jämeräntaival 1:n kellarissa.

Facebook -tapahtuma: https://www.facebook.com/events/258995187858453/

10.                  KY:n vuosijuhlakuntis Apollossa 23.2.

KY täyttää 106 vuotta ja toivottaa kaikki tervetulleeksi juhlimaan syntymäpäiväänsä KY Kuntikseen torstaina 23.2. Apolloon. Ovet avautuvat klo 21 ja tunnelman kattoon nostaa Reino Nordin puolenyön aikaan. Jottei jano ja nälkä yllättäisi, KUJ tarjoilee vieraille kakkua ja boolia. Vedä haalarit jalkaan ja tule krebaamaan KYn kunniaksi läpi yön. Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1837393966542149/

11.                  CEO x 1 Day 2017: We are looking for Finland’s most promising future leaders!

CEO x 1 Day gives university students from third year up the opportunity to spend a day with a prominent Finnish CEO. The program is organized by Odgers Berndtson, one of the largest executive search firms in the world. This season, Odgers Berndtson will identify 8 students with outstanding leadership potential through a rigorous selection process and match them with a CEO from a leading Finnish organization.

Why apply? The selection process gives valuable experience for your future career, including video interviews and personal meetings with executive search consultants. Semi-finalists take part in an activity day which puts their strategic and team work skills to test, as well as receive feedback on a personality assessment to develop their leadership capabilities. The finalists spend a day shadowing a CEO (including one-on-one time), learning about their background, career path, and leadership approach.

Who can apply? University students in Finland from third year up with at least 150 recorded study points. Foreign exchange students in Finland are welcome to participate.

Schedule. Apply online before March 3, 2017. CEO meetings take place in May-June 2017.

Read more and apply: www.ceox1day.fi. For any questions, contact project coordinator: ulla.ahola@odgersberndtson.com

12.                  Innovate responsible food consumption and production, win €25 000

A global student competition Ericsson Innovation Awards 2017.How would you use technology to shape the future of food? If you have a ground-breaking idea, you could win €25,000. It’s all part of our support for the UN’s Sustainable Development goals of Zero Hunger and Responsible Consumption and Production. Register your team and submit your idea not later than March 14 2017. Further information at https://www.ericsson.com/thecompany/events/eia-2017 .

13.                  Opiskelijoiden painonnoston ja voimanoston SM Tampereella 1.-2.4.2017

OSM-kilpailut painonnostossa ja voimanostossa järjestetään Tampereella 1.-2.4. Kahdeksatta kertaa järjestettävät kilpailut kisataan viime vuosilta tuttuun tapaan Tampereen teknillisen yliopiston Tamppi Areenalla, joka tarjoaa mahtavat puitteet vahvimpien opiskelijoiden mittelöihin.

Kilpailussa on oma sarjansa korkeakoulu- ja toisen asteen opiskelijoille. Painonnosto ja voimanosto kilpaillaan sekä kilpasarjassa (osallistumisvaatimuksena lajiliiton lisenssi) että rentosarjassa, joka avoin kaikille. Molemmissa lajeissa kilpailevat osallistuvat myös lajien yhdistelmään, Supertotaliin. Kilpailu käydään painonnostossa Sinclair-pisteissä ja voimanostossa Wilks-pisteissä. Supertotalissa eri lajien pisteet lasketaan yhteen. Voimanostossa kilpaillaan klassisen voimanoston säännöin.

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 28.3.2017 täyttämällä tiedot kaavakkeeseen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQ76n3NB1R-dwlwzohoK5Y-EiIkQmmoiZvCFllZxiaAMAZ5g/viewform?c=0&w=1

Lisätietoa löydät Facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/330665980662948/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *