Uusia kasvoja AYY:n viestinnässä: tiedottaja ja brändikoordinaattori

Tiedote

AYY

01.03.2017

Julkaistavissa heti

 

AYY:n viestintätiimissä on tapahtunut vuoden alussa myllerryksiä. Brändin uudistamiseen on oma koordinaattori ja tiedottajan tehtäviin on palkattu sijainen.

Tiedottajan tehtäviä hoitaa helmikuun lopusta alkaen Katarina Vesikko. Vesikko on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin Yliopiston viestinnän oppiaineesta sekä toiminut viestinnän tehtävissä julkishallinnossa. Lisäksi hän on opiskellut mediakasvatusta, elokuva- ja televisiotutkimusta, sukupuolentutkimusta, venäjän kääntämistä sekä Aallon Magazine Design -maisterihojelmaa.

”Uskon, että viestinnän tarkoitus on palvella ihmistä, tässä tapauksessa opiskelijaa. Siksi yritän parhaani, jotta myös ylioppilaskunnan viestintä olisi mahdollisimman avointa, esteetöntä ja inklusiivista. Mielestäni tämä toteutuu parhaiten vastavuoroisella dialogilla – toisin sanoen soittakaa, twiitatkaa tai tulkaa käymään, tehdään yhdessä parempaa!”

Kevään ajan AYY:ssa toimii myös brändikoordinaattori Henrik Lähdesniemi. Hän on aikaisemmin ollut mukana KY:n sekä ainejärjestö Aalto Marketing Societyn uudelleenbrändäysprojekteissa.

”Olen tehnyt paljon töitä yhteisön brändien kanssa. AYY:n brändin uudistaminen on mainio jatkumo tälle työlle ja suhtaudun siihen suurella intohimolla ja sopivalla vakavuudella!”

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

 

Lisätietoja:

Pääsihteeri Niko Ferm, niko.ferm@ayy.fi p. 050 520 9415

Tiedottaja Katarina Vesikko, katarina.vesikko@ayy.fi p. 050 520 9440

Brändikoordinaattori Henrik Lähdesniemi, henrik.lahdesniemi@ayy.fi p. 050 4014737

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *