Viikkotiedote 13/2017

Vappuun on vielä aikaa, mutta kevään ensimmäiset merkit alkavat jo näkyä. Aurinko paistaa ainakin välillä, Otaniemessä voi törmätä yhteen jos toiseenkin jäynään ja nyt paljastuu Wappufiiliksen paras avaaja – meinaan Aalto Open Air!

Lisäksi seuraavina viikkoina pääsee muun muassa lanittamaan, kuuntelemaan brändijuttuja ja vinkkaamaan muissa korkeakouluissa opiskeleville kavereille Itä-Helsingin vapaista AYY-kämpistä.

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa /yhdistystiedote

 

  1. Hae AYY:n stipendejä!
  2. Avoimen haun asuntoja AYY:ltä kaikille opiskelijoille
  3. AYY:n uusi opiskelija-asuntokohde Jätkäsaaressa valmistuu syyskuussa
  4. Vastaa AYY:n Brändikyselyyn 9.4. mennessä
  5. AYY Branding presents: Crash Course to Branding 10.4.
  6. Kevään paras avaus: Aalto Open Air!
  7. LAN-Party at Tieto HQ
  8. Anna itsesi ilmi kuntavaaliehdokkaana
  9. Hae ylioppilaskunnan keskusvaalilautakuntaan 2017!
  10. Vapaaehtoisia Aalto Open Airiin ja Open Airin jatkoille!
  11. Kuka ansaitsee vuoden Kansainvälisen teon palkinnon?
  12. Tilapäinen kulttuuritila avautuu Otaniemessä!
  13. Entropyn ilmaiset tekniikkakoulutukset
  14. Sustainable Entrepreneurship Day 2017
  15. ÄPYn myyjäkauden avajaiset 29.3
  16. Teekkaripurjehtijoiden purjehtija- ja saaristopäällikkökurssit
  17. Retuperän WBK Finlandia-talossa 31.3.
  18. Sukelluksen kuivapukukurssi alkaa
  19. Find a dream team and build your idea

 

Viikko 13

28.3. PSK Kuplan kuivapukukurssi 2017

/blog/events/psk-kuplan-kuivapukukurssi-2017/

28.3. Ilmoittautuminen ratsastuksen alkeiskurssille

/blog/events/ilmoittautuminen-ratsastuksen-alkeiskurssille-3/

29.3. Ristin kilta: Kwun Chuen Chan – työnteosta

/blog/events/ristin-kilta-kwun-chuen-chan-tyonteosta/

31.3. League of Legends Biweekly Tournament 2

/blog/events/league-of-legends-biweekly-tournament-2/

1.4. Entropyn äänitekniikkakoulutus

/blog/events/entropyn-aanitekniikkakoulutus/

 

Viikko 14

3.4. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia

/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia-3/

4.4. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia

/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia-4/

5.4. Ristin kilta: Peli-ilta

/blog/events/ristin-kilta-peli-ilta-5/

6.4. Entropyn DJ-koulutus

/blog/events/entropyn-dj-koulutus/

6.4. Entropyn VJ-koulutus

/blog/events/entropyn-vj-koulutus/

8.4. Entropyn valotekniikkakoulutus

/blog/events/entropyn-valotekniikkakoulutus/

9.4. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia ALUMNINÄYTÖS

/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia-5/

 

 

1. Hae AYY:n stipendejä!

AYY jakaa keväällä vaihto-, yhteisö ja opintostipendejä tukeakseen opiskelijoiden kansainvälistymistä ja aktiivista yhteisötoimintaa sekä kannustaakseen opintojen ja opiskelijaelämän hyvästä yhteensovittamisesta.

Stipendejä voi hakea 29.3. klo 12:00 – 19.4. klo 23:59.

Lisätietoja stipendeistä ja hakulomakkeen löydät täältä: /jasenille/palvelut/stipendit/

 

2. Avoimen haun asuntoja AYY:ltä kaikille opiskelijoille

Opintojen keskittyessä yhä enemmän Otaniemen kampukselle Aalto-yliopiston opiskelijoista ei riitä tarpeeksi hakijoita AYY:n Itä-Helsingin kiinteistöihin. Siksi AYY avaa osan Itä-Helsingin asuntoryhmistään avoimeen hakuun kaikille opiskelijoille korkeakoulusta riippumatta.

Asuntoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa toimia nopeasti ja vinkata kavereille. Lisätietoa voi katsoa AYY:n tiedotteesta täältä: /blog/2017/03/23/avoimen-haun-asuntoja-ayylta-kaikille-opiskelijoille/

 

3. AYY:n uusi opiskelija-asuntokohde Jätkäsaaressa valmistuu syyskuussa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan uusi opiskelija-asuntokohde merelliseen Jätkäsaareen valmistuu syyskuun alussa. Atlantinkatu 7 -kohteeseen tulee 122 asuntoa, joista suurin osa on yksiöitä. Lisäksi talossa on yleiseen käyttöön tarkoitetut saunatilat sekä muutama liiketila, joihin vielä etsitään sopivia vuokralaisia.

Atlantinkadun talon asuntojen haku aukeaa AYY:n jäsenille huhtikuussa 2017. Tarkempaa tietoa kohteesta ja hausta julkaistaan huhtikuun alussa!

 

4. Vastaa AYY:n Brändikyselyyn 9.4. mennessä

AYY:llä tehdään nyt ensikertaa systemaattista brändityötä. Brändityö ei ole pelkästään logojen ja visuaalisen ilmeen uudistamista vaan se on markkinointijargonilla ilmaistuna analyyttinen ja strateginen prosessi, jossa suuresta määrästä dataa identifioidaan brändin ydinarvot, luodaan näihin perustuva visio, identiteetti ja strategia, johdetaan tästä konkreettisia toimintamalleja ja lopuksi jalkautetaan brändi käytäntöön ja mitataan sen relevanttius sekä onnistuminen. Kuulostaa vaikeaselkoiselta? Käytännössä kyse on siis siitä, että sen sijaan että pohditaan kivoja visuja, suunnitellaan huppariprinttejä ja keksitään nasevia sloganeita, on kyse vähän syvällisemmästä kokonaisuudesta.

Tämänhetkisessä vaiheessa on siis tarkoitus luoda oikeasti tarkka ja objektiivinen käsitys siitä, mikä koko AYY:n tila on. Brändäys ei siis tarkoita vain visuaalista ja viestinnällistä uudistusta, vaan koko AYY:n olemassaolon pohtimista, käsittäen viestinnän ja visuaalisuuden lisäksi AYY:n roolin opiskelijayhteisössä, yhteiskunnassa ja oikeastaan ihan kaikessa. Tähän kuuluu niin asuminen, palvelut, organisaatio, visuaalinen ilme, identiteetti, toiminta, kulttuuri, viestintä ja käytännössä ihan kaikki asiat, missä AYY kohtaa jonkin toimijan tai ihmisen.

Tämän kyselyn tarkoitus on siis saada mahdollisimman laaja ja paikkansapitävä käsitys siitä, mitä AYY:n jäsenistö, siis juuri TE, ajattelette AYY:stä, sen nykytilasta sekä siitä, millainen AYY:n pitäisi olla. Vastausten perusteella pystymme sitten luomaan näkemyksen siitä, miten AYY:tä ja sen brändiä pitäisi kehittää ja miten teidän näkemyksenne pystytään saattamaan käytäntöön. Vastatkaa siis huolella, sillä teidän mielipiteenne tulee vaikuttamaan oleellisesti koko AYY-yhteisön tulevaisuuteen!

Vastaa täällä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiSZPVlRQqTYAFbT35bAwry85URNAj1tvVsp4wbNxMoBAGNA/viewform

Mikäli brändityönseuraaminen kiinnostaa jatkossakin, julkaisemme säännöllisesti blogeja siitä missä mennään. Ensimmäisessä blogipostauksessa asiaa brändityöstä yleisesti sekä kuulumisia puheenjohtajaseminaarista. Postauksen löydät täältä /blogi/2017/03/23/ayy-branding-1-0/

 

5. AYY Branding presents: Crash Course to Branding 10.4.

Mitä ihmettä tämä paljon puhuttu brändäys oikein on? Miten ihmeessä brändi vaikuttaa yhteisön toimintaan ja mitä kaikkea brändiin oikeastaan kuuluu? Ja ennen kaikkea, miten ihmeessä brändejä luodaan, uudistetaan ja hallitaan?

AYY, Futurice ja markkinoinnin ainejärjestö Aalto Marketing Society saapuvat vastaamaan kaikkiin näihin kysymyksiin 10.4. järjestettävässä suuressa brändäyspäivässä. Onko yhdistyksesi olemassaolon tarkoitus hukassa? Näyttääkö yhdistyksenne vähän nuhjuiselta? Onko uusi brändi kaikenkattava pelastus kaikkiin ongelmiinne? Kiinnostaako sinua yleensäkin brändääminen?

Päivän aikana käydään läpi mielenkiintoisia brändicaseja ja ohjeistetaan miten juuri sinä voit parantaa yhdistyksesi/yrityksesi/oman itsesi brändiä. Samalla kuulet myös siitä, miten AYY:n brändi tulee muuttumaan tänä vuonna sekä pääset myös itse konkreettisesti vaikuttamaan AYY:n brändin rakentumiseen!

Lisätietoja seuraa pian, save the date!

 

6. Kevään paras avaus: Aalto Open Air!

Tänä vuonna kevät käynnistyy suuremmalla kaliiberilla kuin koskaan, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä Aalto Open Air valloittaa Otaniemen! Ota mukaan kaverit, koirat, lapset ja mummot ja suuntaa Alvarin aukiolle 19.4. kello 16 eteenpäin.

Tapahtumapaikalle nousee kaksi lavaa, joilla huippubändit pitävät tunnelmaa yllä koko tapahtuman ajan. Esiintymässä Don Johnson Big Band, Toot Toot ja Boston Promenade sekä huikea pääesiintyjä – seuraa tapahtumaa, niin kuulet siitä ensimmäisenä! 😉 Lisäksi paikalla pääsee nauttimaan erilaisista festareiden oheistoiminnasta, ruokarekkojen herkuista sekä Aalto Festivalin pop-up -tarjonnasta.

Starttaa siis wappufiilis ajoissa ja tule nauttimaan keväästä!

Jotta fiilis ei lopu kesken, pääsee klo 22.00 vielä bilettämään Täffän jatkoille.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä AYY, Aalto-yliopisto, Aava ja April Jazz.

Facebook: https://www.facebook.com/events/722121711301800/

 

7. LAN-Party at Tieto HQ

We would like to invite you to our monthly LAN-party in the new Tieto HQ in Keilalahti, Espoo! The event will be held Friday 24.3 from 17:00 – 04:00.

Which Games do we play?
Counter-Strike Global Offensive, Civilization V / VI, Heartstone, Gang Beasts, Rocket League, Jack in the Box, NHL 17 and so on

What do you need?
If you want to play multiplayer games with us, it’s advisable to take your own laptop + mouse/mousepad + headset
In case you want to just hang out and game casually, you can just bring yourself and enjoy the refreshments with some casual games.

The event only fits 40 people, so please be quick and also free your seat if you are not able to join us.

Sign up here! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_dlhbRjcABYNNgo-a7up_CmF44_4yYmRaVVnsWbVIha7Y3w/viewform?c=0&w=1

 

8. Anna itsesi ilmi kuntavaaliehdokkaana

 

AYY:n jäsen, oletko ehdolla kuntavaaleissa? AYY kerää ehdokkaitaan sivuilleen osoitteessa kuntaehdokkaat.ayy.fi. Voit nyt ilmiantaa itsesi ja täyttää tietosi oheisen lomakkeen kautta:

https://lomake.ayy.fi/sosiaalipolitiikka/oletko-ayyn-jasen-ja-ehdolla-kuntavaaleissa-ilmianna-itsesi/

Seuraa sivua ja löydä lempiehdokkaasi!

Psst! Muistathan, että ennakkoäänestys Otaniemessä tapahtuu Harald Herlin -oppimiskeskusessa seuraavina päivinä:

29.03. – 30.03. klo 09:00–20:00

03.04. – 04.04. klo 09:00–20:00

 

9. Hae ylioppilaskunnan keskusvaalilautakuntaan 2017!

 

Oletko juuri sinä kiinnostunut tekemään AYY:n seuraavista edustajistovaaleista näkyvimmät, siisteimmät ja yksinkertaisesti parhaimmat?

Haku edustajistovaalien ytimessä toimivaan keskusvaalilautakuntaan on jälleen auennut. Keskusvaalilautakunta päättää muun muassa äänestys- ja ennakkoäänestyspaikat, asettaa vaalilautakunnat, tarkastaa ehdokasilmoitukset ja sopimukset vaaliliitoista ja -renkaista, suorittaa äänten tarkastuslaskennan sekä valvoo vaalin yleistä kulkua. Keskusvaalilautakunnan jäsen ei saa olla ehdolla edustajistovaaleissa 2017.

Hakemukset keskusvaalilautakuntaan jätetään sähköisellä lomakkeella osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/hallinto/kvl/. Hakuaikaa on 27.3.2017 klo 12.00 asti.

Lisätietoja: hallinto- ja HR-päällikkö Johanna pietiläinen (johanna.pietilainen (a) ayy.fi), +358 50 520 9434

 

10. Vapaaehtoisia Aalto Open Airiin ja Open Airin jatkoille!

Wapun aloittava tapahtuma lähestyy, ja saadaksemme mahtavan spektaakkelin aikaiseksi tarvitsemme paikalle järjestyksenvalvojia sekä itse tapahtumaan, että jatkoille. Lisäksi haemme jatkoille narikkaan ja juomanmyyjäksi muutaman vapaaehtoisen.

Lähde siis mukaan tekemään tästä tapahtumasta suurempi ja parempi kuin koskaan!

Deadline haulle on 11.4

http://lomake.ayy.fi/aava/aalto-open-air-volunteers-2017/

 

11. Kuka ansaitsee vuoden Kansainvälisen teon palkinnon?

On jälleen tullut aika palkita sekä vuoden Oppimisen edistämisteko että vuoden Kansainvälinen teko! Onko tuntemasi professori, opiskelijajärjestö tai joku muu tehnyt jotain erityistä oppimisen tai Aallon kansainvälisyyden eteen lukuvuonna 16–17? Ansaitseeko joku tuntemasi taho tai henkilö tunnustusta loistavasta ideasta tai ponnistuksesta oppimisen tai kansainvälisyyden edistämiseksi? Jos kyllä, ehdota heidän tekoaan palkinnon saajaksi! Palkinto voidaan luovuttaa Aallon piirissä toimivalle henkilölle, ryhmälle tai järjestölle.

Lähetä ehdotuksesi seuraavien lomakkeiden kautta 2.4.2017 mennessä:

Vuoden oppimisteko: https://lomake.ayy.fi/koulutuspolitiikka/659-2/ Vuoden kansainvälinen teko: https://lomake.ayy.fi/kv/192-2/ Sisällytä kuvaus teosta ja perustelut miksi tämän teon tulisi voittaa palkinto. Palkinto jaetaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan vuosijuhlissa 20.5.2017.

 

12. Tilapäinen kulttuuritila avautuu Otaniemessä!

Otaniemi Free Space on opiskelijalähtöisesti toteutettava yhteisöllinen kulttuuritila ja kokeilualusta entisissä ADD LAB:n tiloissa (Sähkömiehentie 4 G), joka on avoinna 7.4-27.5.2017 välisenä aikana.

Tavoitteena on luoda vapaaehtoisvoimin pyörivä leikkikenttä, missä eri opiskelijat, opiskelijajärjestöt, ryhmät ja muut kiinnostuneet pääsevät puuhaamaan yhdessä, testailemaan omia projektejaan, tapahtumaideoitaan ja tapaamaan muita omien ympyröiden ulkopuolelta.

Kutsumme sinut tai yhteisösi mukaan toimintaan ja tuottamaan tilaan sisältöä. Järjestämäsi aktiviteetit voivat olla hyvin monenlaisia –  mitä tahansa taideinstallaation, luentotilaisuuden, pyöränkorjauspajan ja musiikkikeikan väliltä. Pääfokuksena on kuitenkin kaikille avoimuus, yhdessä tekeminen, toisilta oppiminen ja erilaisten tahojen vuorovaikutus Otaniemessä ja Aalto-yliopiston opiskelijoiden keskuudessa. Voit myös tulla projektiin vapaaehtoiseksi.

Ilmoittaudu ohjelmanjärjestäjäksi lomakkeella: https://goo.gl/forms/QGARWoPZBkwyuyjW2
Ota yhteyttä sähköpostilla otaniemi.free.space@gmail.com
Tsekkaa https://www.facebook.com/ofreespace/ tai http://ofree.space/

 

13. Entropyn ilmaiset tekniikkakoulutukset

Entropy järjestää huhtikuun aikana neljä maksutonta koulutusta. Paikkana Otaniemi Free Space (Sähkömiehentie 4 G), koulutuskielenä suomi.

ÄÄNITEKNIIKKAKOULUTUS 1.–2.4.

Tutustuminen Entropyn äänentoistojärjestelmään: kaiuttimien asennus, kytkennät, prosessorin säädöt jne. Ei ennakkoilmoittautumista. Tarkemmat tiedot: https://entropy.fi/2017/03/aanitekniikkakoulutus/

DJ-KOULUTUS 6.–27.4.

DJ-soittamisen perusteet vasta-alkajille torstaisin klo 18. Ennakkoilmoittautuminen 24.3. mennessä. Tarkemmat tiedot: https://entropy.fi/2017/03/dj-koulutus/

VJ-KOULUTUS 6.–27.4.

VJ-toiminnan perusteet: visuaalien luominen ja niiden esittäminen tapahtumissa. Torstaisin klo 18. Ennakkoilmoittautuminen 24.3. mennessä. Tarkemmat tiedot: https://entropy.fi/2017/03/vj-koulutus/

VALOTEKNIIKKAKOULUTUS 8.–27.4.

Tapahtumavalojen asennus ja ohjaus Ecue-ohjelmalla. Ei ennakkoilmoittautumista. Tarkemmat tiedot: https://entropy.fi/2017/03/valotekniikkakoulutus/

 

14. Sustainable Entrepreneurship Day 2017

Is it time to celebrate 100 years of progress and development?
What is the future vision for a more sustainable Helsinki?
How do the political parties differ in their views and programs for the forthcoming election?

A special focus on:  How is the social integration of refugees working so far?

Aalto Design Factory 31.3. at 10-19

https://www.facebook.com/events/1794888927500795/

 

15. ÄPYn myyjäkauden avajaiset 29.3

Äpyn toimituksesta päivää! Wappulehden julkaisuun on noin kuukausi ja sinulla on nyt oivaa mahdollisuus tulla ystäviesi kanssa mukaan levittämään huumoria pääkaupunkiseudulle ryhtymällä Äpy-myyjäksi.

Äpyn toimituksesta päivää! Wappulehden julkaisuun on noin kuukausi ja sinulla on nyt oivaa mahdollisuus tulla ystäviesi kanssa mukaan levittämään huumoria pääkaupunkiseudulle ryhtymällä Äpy-myyjäksi.

Äpy-myyjäksi voit ryhtyä keskiviikkona 29.3, kanditalon pääaulassa kello 10-15 tai tämän jälkeen Äpyn diilikoneessa osoitteessa diilikone.apy.fi

Parittomina vuosina ilmestyvä Wappulehti Äpy julkaistaan aina uudessa muodossaan, uudella konseptilla. Äpyn myyminen hyvällä porukalla on — paitsi hulvattoman hauskaa — myös kannattavaa. Wappurahan lisäksi myyjät saavat mahtavia myyjäetuja sekä myyjätuotteita. Tule Äpyn myyjäkauden avajaisiin kuulemaan lisää! Paikalla hyvää meninkiä sekä jäätelöä!

Mikäli kysymyksiä herää, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen toimitus@apy.fi.

 

16. Teekkaripurjehtijoiden purjehtija- ja saaristopäällikkökurssit

Tervehdys purjehtijat ja sellaiseksi aikovat,

Kevään purjehtija- ja saaristopäällikkökurssien ilmoittautuminen on nyt avoinna osoitteessa https://trip.ayy.fi/wordpress/?page_id=231. Kursseja tarjotaan pääasiassa suomeksi, mutta ilmoittautuneista riippuen myös englanniksi.

 

17. Retuperän WBK Finlandia-talossa 31.3.

Maailman paras uudempaa ranskalaista torwimusiikkia soittava espoolainen teekkaripalokuntaorkesteri nähdään Töölönlahden palokunnantalon nokisten kurkihirsien alla suurkonsertissa maaliskuun 31. päivänä. Konsertissa Retuperän WBK:ta johtaa Torturo Canini tahtipuikkoineen. Solisteina toimivat häikäisevät tähdenlennot: baritonitorvisti Matts Remell ja flyygelitaiteilija Emil Holmström. Illan aikana kuullaan valtakunnansovittaja Simeon Suihkutsalon retusoimia klassisen musiikin lasihelmiä sekä nähdään Retuperän WBK:n koejäsenten esittämä woimailunäytös.

Lipunmyynti osoitteessa https://liput.rwbk.fi

Lippujen hinnat: DeLuxe – 60e / I-luokka – 40e / II-luokka – 30e / Opiskelija – 15e

Lipputilauksen yhteydessä voi varata paikkansa jatkoilla, jotka järjestetään Kilta-salissa osoitteessa Lapinrinne 1. Jatkoliput ruokineen ja juomineen 60e.

Retuperän WBK Finlandia-talossa 31.3. klo 19:33
Johtaa: Torturo Canini
Solistaa: Matts Remell, matkaklosetti
Solistaa: Emil Holmström, flyygeli
Woimailee: Koejäsenet

FB-tapahtuma: www.facebook.com/events/329529610777888/
 

18. Sukelluksen kuivapukukurssi alkaa

Oletko suorittanut sukelluskorttisi ulkomailla, tekisikö mieli sukeltaa Suomessa?

Tämän vuoden kuivapukukurssi alkaa tiistaina 28.3. kello 18.00 kurssin ensimmäisellä luennolla, jossa käsitellään kuivapuvun hankintaa. Luento pidetään Kammiolla, eli Otaniemessä Jämeräntaival 1:n takana olevassa kerhotilassamme. Tämän jälkeen seuraa n. kuukauden kurssitauko, jonka aika oppilaat hankkivat itselleen kuivapuvun käyttöön loppukurssin ajaksi.

Kurssin hinta on laitesukelluksen peruskurssia (/blog/events/psk-kuplan-laitesukelluksen-peruskurssi-intro-2017/) käyville 35€ ja muille 60€. Kurssille ovat tervetulleita kaikki Kuplan jäsenet. Kurssin lopullinen aikataulu varmistuu kurssin alkuun mennessä, koska osallistujamäärä vaikuttaa allasharjoitusten järjestämiseen. Kuivapukukurssin alustava aikataulu on osa LSPK:n aikataulua.

Kurssin vastuukouluttajana toimii Tommi Toivonen <tptoivon (ät) gmail.com>.

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia Tommille ja kerro voimassa olevasta sukellusluokituksestasi ja -kokemuksestasi.

Löydät lisätietoa sukellustoiminnastamme ja kurssista löydät sivuiltamme www.kupla.org

Tervetuloa kurssille ja sukeltamaan lämpimästi kylmässä vedessä!

 

19. Find a dream team and build your idea

Have an inspiring idea but no team around you? Or got the talent and looking for a start up to join?

In Kiuas Team Up you will have the chance to mingle with entrepreneurship-minded peers and find your own dream team. The mission is to come up with an innovative idea and develop it into a business. The weekend includes teaming up, coaching, workshops and for the best teams, a great opportunity to get to continue your path as a business towards Kiuas Accelerator. The best teams also win 1000 euros for future development!

 

Come by yourself or bring your pals and join the adventure to finding your dream team! The application period ends 31th of March so this is your last change to APPLY!

http://teamup.kiuas.us/

Julkaistavat tiedotteet lähetetään osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi aina edellisen viikon torstaina kello 10.00 mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *