Yhdistystiedote viikolle 15/2017

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 15/2017

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille
19.4.: Aalto Open Air (kts. 1)
29.4.: Hullu Jussi (kts. 3)
21.4.-30.4.: Wappuareena: http://wappuareena.jayna.fi/
8.9.: Lukuvuoden avajaiset

Tiedotteen sisältö

  1. Aalto Open Air 19.4. ja vapaaehtoishaku!
  2. Tuokaa yhdistyksenne haalarimerkkejä myyntiin!
  3. Tule rastinpitäjäksi Hulluun Jussiin!
  4. Kilpailu yhdistyksille – eniten kansainvälistynyt yhdistys palkitaan!
  5. Lataa Whappuapp wapunviettoa riemastuttamaan!

1. Aalto Open Air 19.4. ja vapaaehtoishaku!

Tänä vuonna kevät käynnistyy suuremmalla kaliiberilla kuin koskaan, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä Aalto Open Air valloittaa Otaniemen! Ota mukaan kaverit, koirat, lapset ja mummot ja suuntaa Alvarin aukiolle 19.4. kello 16 eteenpäin.

Tapahtumapaikalle nousee kaksi lavaa, joilla huippubändit pitävät tunnelmaa yllä koko tapahtuman ajan. Esiintymässä Don Johnson Big Band, Toot Toot ja Boston Promenade sekä huikea pääesiintyjä – seuraa tapahtumaa, niin kuulet siitä ensimmäisenä! 😉 Lisäksi paikalla pääsee nauttimaan erilaisista festareiden oheistoiminnasta, ruokarekkojen herkuista sekä Aalto Festivalin pop-up -tarjonnasta.

Starttaa siis wappufiilis ajoissa ja tule nauttimaan keväästä!

Jotta fiilis ei lopu kesken, pääsee klo 22.00 vielä bilettämään Täffän jatkoille.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä AYY, Aalto-yliopisto, Aava ja April Jazz.

Facebook: https://www.facebook.com/events/722121711301800/

Vapaaehtoisia Aalto Open Airiin ja Open Airin jatkoille!

Saadaksemme mahtavan spektaakkelin aikaiseksi tarvitsemme paikalle järjestyksenvalvojia sekä itse tapahtumaan, että jatkoille. Lisäksi haemme jatkoille narikkaan ja juomanmyyjäksi muutaman vapaaehtoisen.

Lähde siis mukaan tekemään tästä tapahtumasta suurempi ja parempi kuin koskaan!

Deadline haulle on 11.4.: http://lomake.ayy.fi/aava/aalto-open-air-volunteers-2017/

2. Tuokaa yhdistyksenne haalarimerkkejä myyntiin!

Kevään merkkimyynnit lähestyvät ja haluaisimme myös mahdollisimman kattavasti kiltojen sekä yhdistysten haalarimerkkejä myyntiin. Wapun ajan merkkimyynnit järjestetään tiistaina 18.4. Kandidaattikeskuksessa ja keskiviikkona 19.4. Aalto Open Airissa.

Teekkarijaosto hoitaa merkkien myynnin ja laittaa myytyjä merkkejä vastaavan määrän rahaa tilillenne sekä palauttaa myymättömät merkit. Mahdollisen hävikin kattamiseksi Teekkarijaosto ottaa myyntituloista 5 prosentin provisiopalkkion.

Ilmoita yhdistyksenne merkit mukaan myyntiin osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/merkkimyynti-2017-badge-sales-2017/. Ilmoittautumisen DL on sunnuntaina 9.4.

Merkit tulee toimittaa AYY:n keskustoimistolle 11.-13.4. välisenä aikana, ja tarkemmat tiedot merkkien toimittamisesta toimitetaan merkkinsä myyntiin ilmoittaneille myöhemmin.

Huomatkaa, että merkkien myynti on mahdollista ainoastaan yhdistysten, ei yksityishenkilöiden, kautta.

Mahdollisissa kysymyksissä ottakaa yhteyttä Teekkarikulttuuritirehtööreihin
Johanna Kuronen (johanna.kuronen at ayy.fi)
Tyko Viertiö (tyko.viertio at ayy.fi)

3. Tule rastinpitäjäksi Hulluun Jussiin!

Wappu on taas tulossa ja sen myötä lähestyy myös wappukansan odottama perinteinen Hullu Jussi!

Kyseisessä tapahtumassa jotakuinkin 4-10 hengen joukkueet kiertävät ympäri Otaniemeä Wapun aatonaaton yönä suorittaen erinäisiä rasteja, kilpaillen Hulluimman Joukkueen™ tittelistä. Nyt yhdistyksellänne tai kaveriporukallanne on mahdollisuus päästä seuraamaan tapahtumaa aitiopaikalta samalla markkinoiden omaa hyvää meininkiä rastin muodossa!

Rastinpitäjien ilmoittautuminen on auki osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2017-rastit-crazy-john-2017-checkpoints/  ja sulkeutuu 25.4. Mikäli yhdistyksellänne ei ole kerhotilaa ja haluatte pitää rastin sisätiloissa, ilmoittautukaa mahdollisimman pian ja ottakaa järjestäjiin yhteyttä, niin pyrimme järjestämään tarvittavat tilat.

Palkinnoksi tarjoamme parhaan rastin pitäneelle yhdistykselle tai kaveriporukalle hulppean (ja herkullisen) wappukorin sekä yhden kertavuokrattavan saunatilan käyttökerran ilmaiseksi loppuvuoden aikana.

TL;DR:

MITÄ: Rasti Hulluun Jussiin!
MISSÄ: Ympäri Otaniemeä
MILLOIN: 29.4.2016 klo n. 21.30-1.00, fuksispeksien ja alkupamauksen jälkeen
ILMO AUKI: 20.4. asti osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2017-rastit-crazy-john-2017-checkpoints/

Lisätietoa voi kysellä Teekkarikulttuuritirehtööreiltä:
Tyko Viertiö ja Johanna Kuronen
tyko.viertio(a)ayy.fi
johanna.kuronen(a)ayy.fi

4. Kilpailu yhdistyksille – eniten kansainvälistynyt yhdistys palkitaan!

Miten meidän yhdistyksemme kehittyisi kansainvälisemmäksi? AYY järjestää yhdistyksille kilpailun, jossa palkitaan eniten toimintaansa vuonna 2017 kehittänyt yhdistys. Keinot kansainvälistyä ja avata osallistumismahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille ovat yhdistysten itse valittavissa, mutta inspiraatiota voi hakea kansainvälistymisen tueksi tehdystä ABC-oppaasta.

Merkittävimmin toimintaansa kehittänyt yhdistys palkitaan AYY:n yhdistyskoulutuksessa joulukuussa 2017 maineella, kunnialla ja ilmaisella AYY:n saunatilan käyttövuorolla kaikkine herkkuineen. Emme palkitse jo valmiiksi hyvin kansainvälistä yhdistystä, vaan yhdistyksen, joka on merkittävimmin kehittänyt toimintaansa kansainväliseen suuntaan. Ilmoita yhdistyksenne mukaan alla olevan linkin kautta, suunnitelkaa yhdessä kansainvälisyyden integroimista toimintaanne ja valmistautukaa raportoimaan kehityksestä marraskuussa 2017. Raportissa teidän pitää konkreettisin esimerkein avata, mitä olette tänä vuonna tehneet eri tavalla esimerkiksi uusien opiskelijoiden vastaanotossa, tiedotuksessa tai tapahtumajärjestämisessä ja mitä olette matkan varrella oppineet.

Ilmoittaudu kilpailuun tästä.

5. Lataa Whappuapp wapunviettoa riemastuttamaan!

Nyt se on täällä – opiskelijawapun oma applikaatio. Tänä vuonna Wappu tulee olemaan käsinkosketeltavan upea kokemus opiskelijoiden ja Futuricen yhteistyössä kehittämää Whappu-applikaatiota käyttämällä. Juttele wappuhenkisessä seurassa, bongaa kuumimmat tapahtumat, levitä kollektiivisen wappufiiliksen ilosanomaa sekä kisaa yhdistyksesi kanssa huikeasta palkinnosta! Katso alla oleva video, asenna Whappu osoitteesta http://wappu.futurice.com ja nauti ikimuistoisimmasta Wapusta 2017.

https://vimeo.com/211720467/3536614173

Haluatko yhdistyksesi tapahtuman Wappuapplikaatioon? Lisää se osoitteessa www.wappu.fi. Tapahtumia voi myös muokata mailiin lähetettävällä linkillä. Tapahtumatiedot päivittyvät sivuille sekä applikaatioon pienellä viiveellä.

Wappufiilistä nostattamassa,
30. Jäynäkilpailu & Futurice

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet ät ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo ät ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *