Yhdistystiedote viikolle 16/2017

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 16/2017

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille

19.4.: Aalto Open Air (kts. 1)
29.4.: Hullu Jussi (kts. 3)
21.4.-30.4.: Wappuareena (kts. 2): http://wappuareena.jayna.fi/
8.9.: Lukuvuoden avajaiset

Tiedotteen sisältö

  1. Aalto Open Air 19.4.
  2. Wappuareena
  3. Tule rastinpitäjäksi Hulluun Jussiin!
  4. Kilpailu yhdistyksille – eniten kansainvälistynyt yhdistys palkitaan!

1. Aalto Open Air 19.4. ja vapaaehtoishaku!

Tänä vuonna kevät käynnistyy suuremmalla kaliiberilla kuin koskaan, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä Aalto Open Air valloittaa Otaniemen! Ota mukaan kaverit, koirat, lapset ja mummot ja suuntaa Alvarin aukiolle 19.4. kello 16 eteenpäin.

Tapahtumapaikalle nousee kaksi lavaa, joilla huippubändit pitävät tunnelmaa yllä koko tapahtuman ajan. Esiintymässä Don Johnson Big Band, Toot Toot ja Boston Promenade sekä huikea pääesiintyjä – seuraa tapahtumaa, niin kuulet siitä ensimmäisenä! 😉 Lisäksi paikalla pääsee nauttimaan erilaisista festareiden oheistoiminnasta, ruokarekkojen herkuista sekä Aalto Festivalin pop-up -tarjonnasta.

Starttaa siis wappufiilis ajoissa ja tule nauttimaan keväästä!

Jotta fiilis ei lopu kesken, pääsee klo 22.00 vielä bilettämään Täffän jatkoille.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä AYY, Aalto-yliopisto, Aava ja April Jazz.

Facebook: https://www.facebook.com/events/722121711301800/

2. Wappuareena

Jäynäkilpailu juhlii tänä vuonna 30. juhlavuottaan ja tämän kunniaksi haluamme boostata Wappuhumua entisestään! Siksi loimme Otaniemen ytimeen uniikin tapahtumapaikan, joka kuhisee Wappufiilistä. Wappuareena toimii niin Otaniemen kuumimpana kohtaamispaikkana, kuin Wapun halutuimpana tapahtuma-alustanakin, Wappua edeltävän viikon 21.-30.4. Wappuareenan tapahtumakalenterin löydät täältä wappuareena.jayna.fi.

Nähdään Wappuareenalla! Wappuareena päräytetään käyntiin heti Jäynäfinaalin ja Äpy-gaalan jälkeen eeppisillä avajaisbileillä, joita et todellakaan halua missata!  Seuraamalla tätä tapahtumaa pysyt perillä siitä, mitä areenalla milloinkin tapahtuu. Tästä et halua jäädä paitsi – sillä tästä Wapusta tulee jotain mitä ei ole ikinä ennen nähty!

Wapun ajan meiningeistä pysyt myös kärryillä Whappu-appin kautta, jonka voit ladata ilmaiseksi puhelimeesi iStoresta tai Android Shopista. Lisätietoa wappu.fi tai wappu.futurice.com.

MITÄ: Wappuareena
MIKSI: Jäynäkilpailun 30. juhlavuoden loppuhuipentuma
MILLON: 21.-30.4.
TAPAHTUMAKALENTERI: wappuareena.jayna.fi
FB: https://www.facebook.com/events/1878552552426154/

3. Tule rastinpitäjäksi Hulluun Jussiin!

Wappu on taas tulossa ja sen myötä lähestyy myös wappukansan odottama perinteinen Hullu Jussi!

Kyseisessä tapahtumassa jotakuinkin 4-10 hengen joukkueet kiertävät ympäri Otaniemeä Wapun aatonaaton yönä suorittaen erinäisiä rasteja, kilpaillen Hulluimman Joukkueen™ tittelistä. Nyt yhdistyksellänne tai kaveriporukallanne on mahdollisuus päästä seuraamaan tapahtumaa aitiopaikalta samalla markkinoiden omaa hyvää meininkiä rastin muodossa!

Rastinpitäjien ilmoittautuminen on auki osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2017-rastit-crazy-john-2017-checkpoints/  ja sulkeutuu 25.4. Mikäli yhdistyksellänne ei ole kerhotilaa ja haluatte pitää rastin sisätiloissa, ilmoittautukaa mahdollisimman pian ja ottakaa järjestäjiin yhteyttä, niin pyrimme järjestämään tarvittavat tilat.

Palkinnoksi tarjoamme parhaan rastin pitäneelle yhdistykselle tai kaveriporukalle hulppean (ja herkullisen) wappukorin sekä yhden kertavuokrattavan saunatilan käyttökerran ilmaiseksi loppuvuoden aikana.

TL;DR:

MITÄ: Rasti Hulluun Jussiin!
MISSÄ: Ympäri Otaniemeä
MILLOIN: 29.4.2016 klo n. 21.30-1.00, fuksispeksien ja alkupamauksen jälkeen
ILMO AUKI: 20.4. asti osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2017-rastit-crazy-john-2017-checkpoints/

Lisätietoa voi kysellä Teekkarikulttuuritirehtööreiltä:
Tyko Viertiö ja Johanna Kuronen
tyko.viertio(a)ayy.fi
johanna.kuronen(a)ayy.fi

4. Kilpailu yhdistyksille – eniten kansainvälistynyt yhdistys palkitaan!

Miten meidän yhdistyksemme kehittyisi kansainvälisemmäksi? AYY järjestää yhdistyksille kilpailun, jossa palkitaan eniten toimintaansa vuonna 2017 kehittänyt yhdistys. Keinot kansainvälistyä ja avata osallistumismahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille ovat yhdistysten itse valittavissa, mutta inspiraatiota voi hakea kansainvälistymisen tueksi tehdystä ABC-oppaasta.

Merkittävimmin toimintaansa kehittänyt yhdistys palkitaan AYY:n yhdistyskoulutuksessa joulukuussa 2017 maineella, kunnialla ja ilmaisella AYY:n saunatilan käyttövuorolla kaikkine herkkuineen. Emme palkitse jo valmiiksi hyvin kansainvälistä yhdistystä, vaan yhdistyksen, joka on merkittävimmin kehittänyt toimintaansa kansainväliseen suuntaan. Ilmoita yhdistyksenne mukaan alla olevan linkin kautta, suunnitelkaa yhdessä kansainvälisyyden integroimista toimintaanne ja valmistautukaa raportoimaan kehityksestä marraskuussa 2017. Raportissa teidän pitää konkreettisin esimerkein avata, mitä olette tänä vuonna tehneet eri tavalla esimerkiksi uusien opiskelijoiden vastaanotossa, tiedotuksessa tai tapahtumajärjestämisessä ja mitä olette matkan varrella oppineet.

Ilmoittaudu kilpailuun tästä.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet ät ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo ät ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *