Yhdistystiedote viikolle 21/2017

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 21/2017

HUOM! Yhdistystiedote ei ilmesty ensi viikolla!
Toiminta-avustukset on laitettu maksuun suurimmalle osalle yhdistyksistä. Puutteista ym. on oltu erikseen yhteydessä osoitteesta jarjestoasiat at ayy.fi.

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille

21.5.: Deadline kansainvälistymiskilpailuun ilmoittautumiseen (kts. 3)
31.5.: Deadline tapahtumille lisäämiseen lukuvuosikalenteriin (kts. 2)
22.5. klo 12.00 – 5.6. klo 12.00: Jälki-ilmoituksen tekeminen on auki TAHLO-järjestelmässä: https://tahlo.ayy.fi/ (kts. 1)
8.9.: Lukuvuoden avajaiset

Tiedotteen sisältö

  1. Toiminta-avustukset 2017 ja puuttuvat yhdistysilmoitukset
  2. Yhdistyksesi tapahtumat lukuvuosikalenteriin
  3. Ilmoittaudu viimeistään 21.5.: Kilpailu yhdistyksille – eniten kansainvälistynyt yhdistys palkitaan!
  4. OLL etsii Helsinki City Marathonille huoltopistevastaavaksi 20:n henkilön opiskelijaporukkaa – tienaa järjestöllesi 500 euroa!

 

  1. Toiminta-avustukset 2017 ja puuttuvat yhdistysilmoitukset

Vuoden 2017 toiminta-avustukset on myönnetty ja avustussummiin voi tutustua osoitteessa /yhdistykset/palvelut/toiminta-avustus/toiminta-avustukset-2017/

Toiminta-avustukset maksetaan, kun kaikki avustuksen ehdot ovat täyttyneet. Suurimmalle osalle yhdistyksistä avustuksista on tehty maksumääräys 19.5. Maksu näkyy TAHLO-järjestelmään ilmoitetulla tilillä arviolta kesäkuun alkupuolella.

Mikäli yhdistyksellä on puutteita profiilissa AYY:n verkkosivuilla tai muuta erikoista, on tästä lähetetty erikseen viestiä. Profiiliin on oltava hakukierroksen yhteydessä ilmoitettujen ohjeiden mukaisesti kunnossa ennen toiminta-avustuksen maksua. Liitteistä, joille on annettu lisäaikaa, on oltu erikseen yhteydessä yhdistyksiin. Samoin muista mahdollisista epäselvyyksistä. Nämä viestit ovat tulleet osoitteesta jarjestoasiat at ayy.fi

Yhdistyksien, jotka eivät ole tehneet vielä yhdistysilmoitusta vuonna 2017, on tehtävä ilmoitus 22.5. klo 12.00 – 5.6. klo 12.00 välisenä aikana osoitteessa https://tahlo.ayy.fi/. Toiminta-avustusta ei voi enää hakea. Mikäli ilmoitus jää tekemättä määräaikaan mennessä ja toista vuotta peräkkäin, voidaan yhdistys poistaa kokonaan ylioppilaskunnan yhdistysrekisteristä.

 

  1. Yhdistyksesi tapahtumat lukuvuosikalenteriin

AYY:n painettuun lukuvuosikalenteriin on perinteisesti voinut laittaa yhdistysten tapahtumia, jolloin kalenterin käyttäjät pysyvät helposti kartalla. Näin tehdään myös vuoden 2017-18 kalenterin kanssa.

Alla on linkki Google-dokumenttiin, johon tapahtumat voi lisätä. Tarkemmat ohjeet löytyvät dokkarista.

Ehdoton deadline on 31.5. klo 23.59!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KXTn9HGVzePyjNrity4-DTtxl18Ns9zKIvqDpsDmPKY/edit?usp=sharing

Aurinkoista kevättä ja ottakaa tarvittaessa yhteyttä tiedottaja@ayy.fi

 

3. Ilmoittaudu viimeistään 21.5.: Kilpailu yhdistyksille – eniten kansainvälistynyt yhdistys palkitaan!

Miten meidän yhdistyksemme kehittyisi kansainvälisemmäksi? AYY järjestää yhdistyksille kilpailun, jossa palkitaan eniten toimintaansa vuonna 2017 kehittänyt yhdistys. Keinot kansainvälistyä ja avata osallistumismahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille ovat yhdistysten itse valittavissa, mutta inspiraatiota voi hakea kansainvälistymisen tueksi tehdystä ABC-oppaasta.

Merkittävimmin toimintaansa kehittänyt yhdistys palkitaan AYY:n yhdistyskoulutuksessa joulukuussa 2017 maineella, kunnialla ja ilmaisella AYY:n saunatilan käyttövuorolla kaikkine herkkuineen. Emme palkitse jo valmiiksi hyvin kansainvälistä yhdistystä, vaan yhdistyksen, joka on merkittävimmin kehittänyt toimintaansa kansainväliseen suuntaan. Ilmoita yhdistyksenne mukaan alla olevan linkin kautta, suunnitelkaa yhdessä kansainvälisyyden integroimista toimintaanne ja valmistautukaa raportoimaan kehityksestä marraskuussa 2017. Raportissa teidän pitää konkreettisin esimerkein avata, mitä olette tänä vuonna tehneet eri tavalla esimerkiksi uusien opiskelijoiden vastaanotossa, tiedotuksessa tai tapahtumajärjestämisessä ja mitä olette matkan varrella oppineet.

Ilmoittaudu kilpailuun tästä.

Ilmoittaudu viimeistään 21.5.!

 

  1. OLL etsii Helsinki City Marathonille huoltopistevastaavaksi 20:n henkilön opiskelijaporukkaa – tienaa järjestöllesi 500 euroa!

Opiskelijoiden Liikuntaliitto on vuosittain auttanut Helsinki City Marathonia keräämällä yhdelle huoltopisteelle opiskelijayhdistyksen, joka vastaa esim. veden ja urheilujuoman jakamisesta osallistujille. Huoltopiste on sijainnut useampana vuonna Helsingissä Ruoholahti-Lauttasaari-akselilla.

Tänä vuonna marathon juostaan lauantaina 12.8.2017 klo 15:00 alkaen ja huoltopisteellä on oltava 20 henkilöä klo 14:00-20:30. Huoltopisteporukka voi koostua esimerkiksi ainejärjestöstä, opiskelijaurheiluseurasta tai muusta opiskelijayhdistyksestä.

Vastuut huoltopisteellä ovat:

– yksi tai useampi käy HCM:n järjestäjien huoltopistepalaverissa kesäkuussa (tarkempi ajankohta ja paikka selviää pian). Palaverissa varmistetaan huoltopisteen sijainti ja kerrotaan juomahuollosta enemmän.

– kerätä vähintään 20 hengen joukko koko marathonin ajaksi (henkilömäärästä täytyy pitää kiinni, sillä huoltopiste voi ruuhkautua juoksun aikana ja tuhansia osallistujia juoksee huoltopisteen läpi)

– pöytien kasaaminen huoltopisteellä

– sekoittaa urheilu-juomajauheet veteen sankoihin ja täyttää mukit

– täyttää vesimukit vedellä

– pitää huoltopiste siistinä koko juoksun ajan

– auttaa juoksijoita ottamaan vettä/urheilujuomaa

– siivota alue marathonin jälkeen ja purkaa pöydät

OLL maksaa 500 euron palkkion yhdistyksen tilille marathonin jälkeen.

Huoltopisteelle voi ottaa mukaan myös musiikintoistolaitteet ja vaikkapa yhdistyksen paitoja ja banderolleja. Kerää siis joukko mukaan ja vastaa mahdollisimman nopeasti tähän viestiin. Nopeimmin vastannut yhdistys saa huoltopistevastaavuuden, mutta tässä vaiheessa täytyy olla varmaa, että 20 henkilöä ovat varmasti tulossa huoltopisteelle koko suunnitelluksi ajaksi.

Lisätietoa Helsinki City Marathonista löytyy täältä:

www.hcm.fi

Lisätietoja voi kysellä minulta:

jenny.soderman@oll.fi

ja arkisin klo 8:00-16:00 numerosta 044-7800217

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet ät ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo ät ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *