Yhdistystiedote viikolle 23/2017

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 23/2017

HOXHOX! Tämä on viimeinen muistutus: Jälki-ilmoituksen tekeminen on auki TAHLO-järjestelmässä 5.6. klo 12.00 (keskipäivä) asti! Lue tarkemmin kohdasta 1!

HUOM! Yhdistystiedote ilmestyy viimeisen kerran ennen kesätaukoa 9.6. Syksyn ensimmäinen yhdistystiedote ilmestyy 21.8.

AYY:n yhdistyskoulutus järjestetään tänä vuonna 28.11. Design Factorylla, joten laittakaa ajankohta jo nyt ylös!

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille

22.5. klo 12.00 – 5.6. klo 12.00: Jälki-ilmoituksen tekeminen on auki TAHLO-järjestelmässä: https://tahlo.ayy.fi/ (kts. 1)
8.9.: Lukuvuoden avajaiset
28.11.: AYY:n yhdistyskoulutus, Design Factory

 

Tiedotteen sisältö

 

  1. Toiminta-avustukset 2017 ja puuttuvat yhdistysilmoitukset DL 5.6. klo 12.00!
  2. SAVE THE DATE! AYY:n yhdistyskoulutus 28.11.2017

 

  1. Toiminta-avustukset 2017 ja puuttuvat yhdistysilmoitukset DL 5.6. klo 12.00!

Vuoden 2017 toiminta-avustukset on myönnetty ja avustussummiin voi tutustua osoitteessa /yhdistykset/palvelut/toiminta-avustus/toiminta-avustukset-2017/

Toiminta-avustukset maksetaan, kun kaikki avustuksen ehdot ovat täyttyneet. Suurimmalle osalle yhdistyksistä maksumääräys avustuksesta on tehty TAHLO-järjestelmään ilmoitetulle tilille.

Mikäli yhdistyksellä on puutteita tai muuta erikoista profiilissa AYY:n verkkosivuilla, on tästä oltu erikseen yhteydessä. Profiiliin on oltava hakukierroksen yhteydessä ilmoitettujen ohjeiden mukaisesti kunnossa ennen toiminta-avustuksen maksua. Liitteistä, joille on annettu lisäaikaa, on oltu erikseen yhteydessä yhdistyksiin, ja liitteet on toimitettava ohjeiden mukaisesti ennen kuin toiminta-avustus maksetaan. Muista maksuesteistä kuten puuttuvista säännöistä on myös oltu erikseen yhteydessä.

Yhdistyksien, jotka eivät ole tehneet vielä yhdistysilmoitusta vuonna 2017, on tehtävä ilmoitus 5.6. klo 12.00 mennessä osoitteessa https://tahlo.ayy.fi/. Toiminta-avustusta ei voi enää hakea. Mikäli ilmoitus jää tekemättä määräaikaan mennessä ja toista vuotta peräkkäin, voidaan yhdistys poistaa kokonaan ylioppilaskunnan yhdistysrekisteristä.

 

  1. SAVE THE DATE! AYY:n yhdistyskoulutus 28.11.2017

 

Tämän vuoden yhdistyskoulutus järjestetään Design Factorylla Otaniemessä 28.11.

Koulutuksen ohjelmasta ja ilmoittautumisesta ilmoitetaan lähempänä. Laittakaa päivä kuitenkin jo nyt yhdistyksenne kalenteriin!

Toiveita kuolutusta koskien voi lähettää ylioppilaskunnan järjestösektorille osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet ät ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo ät ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *