AYY hakee suunnittelijaa visuaalisen ilmeensä uudistukseen

Toimeksianto

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta etsii graafista suunnittelijaa uudistamaan AYY:n visuaalista ilmettä. AYY haluaa itselleen eheän, kokonaisvaltaisen visuaalisen ilmeen, joka kuvastaa AYY:n ja sen jäsenten maailmaa. Ilmeen halutaan olevan ajaton ja joustava, jotta sitä voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa: verkkosivuista presentaatiopohjiin ja toimiston ilmeestä asuinkiinteistöjen yhteisiin tiloihin.

Työ on projektiluontoinen ja sisältää uuden visuaalisen ilmeen ideoinnin ja toteutuksen sekä tyylikirjan, jota käyttäen ilme pysyy samana kaikissa tilanteissa myös tulevaisuudessa. Projekti kestää noin 3 kuukautta.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tehdä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnasta vieläkin paremman, lähetä meille oma tai tiimisi ansioluettelo, portfolio sekä vapaamuotoinen hakemus. Hakemuksesta voi käydä ilmi aiempi kokemus vastaavista projekteista tai se, miksi haluaisit päästä toteuttamaan juuri AYY:n visuaalista ilmettä.

Haku on auki 19.7. asti ja valinta on tarkoitus tehdä mahdollisimman pian haun sulkeuduttua. Otamme hakeneisiin yhteyttä muutaman päivän sisällä hakemuksen jättämisestä. Valituille henkilöille tai tiimeille lähetämme kutsun haastatteluun sekä pyydämme tarjouspyynnön. Tällöin annamme myös tarkemmat tiedot siitä, mitä projekti tulee sisältämään. Projektin lopullinen toteuttaja valitaan haastatteluiden, tarjousten sekä työnäytteiden ja soveltuvuuden perusteella. Hakijoilta toivotaan myös Aalto-yhteisön tuntemusta.

Lähetä CV, portfolio ja hakemus 19.7. mennessä brändikoordinaattori Henrik Lähdesniemelle
henrik.lahdesniemi@ayy.fi

Valittu/valittujen toivotaan voivan aloittaa projektin työstäminen mahdollisimman pian valinnan jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *