Yhdistystiedote viikolle 34/2017

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 34/2017

Tämä on syksyn ensimmäinen yhdistystiedote. Seuraavien yhdistystiedotteiden deadline on jälleen tuttuun tapaan keskiviikkoisin klo 10.00. Tiedotetoiveet lähetetään osoitteen tiedotteet at ayy.fi ja niiden tulisi koskettaa yhdistyksiä yhdistyksinä. Ylioppilaskunnan jäsenille suunnattu tapahtumamainonta kohdennetaan viikkotiedotteeseen. Lue lisää tiedotteista: /jasenille/viikkotiedote/ ja /yhdistykset/yhdistystiedote/.

Järjestösektori on palannut tällä viikolla toimistolle, joten kesän aikana kertyneitä kyselyitä käydään vielä läpi. Niihin vastataan mahdollisimman pian, mutta viestien määrästä johtuen tämä voi viedä jonkin aikaa.

AYY:n yhdistyskoulutus järjestetään tänä vuonna 28.11. Design Factorylla, joten laittakaa ajankohta jo nyt ylös! Englannin kielinen koulutus järjestetään 7.12. AYY:n toimistolla.

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille

27.8. Deadline ilmoittautumiselle Aalto Partyyn (kts. 1)
27.8. Deadline ilmoittautumiselle Otasuunnistukseen (kts. 2)
8.9.: Lukuvuoden avajaiset ja Aalto Party
11.9. Deadline vapaaehtoishaulle Dipolin itsenäisyyspäivän vastaanottoon (kts. 3)
3.10. Kampuskarkelot
28.11.: AYY:n yhdistyskoulutus, Design Factory
6.12.: AYY:n yhdistyskoulutus englanniksi, AYY:n toimisto

Tiedotteen sisältö

  1. Esittele järjestösi Aalto Partyssa!
  2. Tule pitämään rastia Otasuunnistukseen!
  3. Vapaaehtoiseksi Dipolin itsenäisyyspäivän vastaanottoon – yhdistykselle palkkio
  4. AYY antaa pois toimistohuonekaluja
  5. Kulttuuri- ja taidejärjestöille: Kulttuurin kokeilu- ja kehittämishankeavustukset / Osallisuus ja Osallistuminen
  6. AYY:n yhdistyskoulutus suomeksi 28.11.2017 ja englanniksi 7.12.2017

 

  1. Esittele järjestösi Aalto Partyssa!

Mikä?

Aalto Party saapuu Alvarin aukiolle 8.9.2017 klo 16–20. Kutsumme kaikki aaltotaustaiset yhdistykset, jaostot, killat ym. tulla esittäytymään Otaniemeen.

Yliopiston järjestämiä lukuvuoden avajaisia vietetään Dipolin 1 –salissa klo 13. Akateemisen osuuden päätyttyä Dipolissa vietetään avoimia ovia, jonka jälkeen Aalto Party tuo yhteen koko Aalto-yhteisön opiskelijat ja henkilöstön juhlistamaan yhdessä uuden lukuvuoden alkamista.  Partyn aloittaa perinteinen haaste ylioppilaskunnan ja yliopiston johdon välillä, n. klo 16.

Miksi?

Esittele yhdistystäsi ja toimintaanne aaltolaisille! Tuomalla osallistavaa ohjelmaa Aalto Partyyn voit esittäytyä, hankkia uusia kavereita ja tutustua paremmin porukkaan samalla kun elävöität Partyn menoa. Aalto Partyssa käy vuosittain yli 3500 aaltolaista. Tartu tilaisuuteen ja aloita uusi lukuvuosi entistä tutumpana!

Tuemme Party-osallistumistanne aina 70€ asti ehdolla, että olette ilmoittautuneet ennakkoon ja teidät on kelpuutettu osaksi Aalto Partya. Oma teltta plussaa! Ilmoittautumisen DL 27.8.!

Miten?

Olettehan AYY:n piirissä toimiva porukka, pystytte järjestämään ohjelmaa johon Partyn vieraat voivat ottaa osaa, ja teillä on yleisellä tasolla homma hallussa!

Ilmoita kiinnostuksesi ja toimintasi viimeistään 27.8. https://www.webropolsurveys.com/S/3946C67393409C90.par

Milloin?

Ilmoita yhdistyksesi osallistuminen viimeistään sunnuntaina 27.8.!

Verkkosivut avautuvat elokuun loppupuolella osoitteeseen http://avajaiset.ayy.fi

Lisätietoja saat tuottajalta: tarja.peltoniemi at aalto.fi, 050 53 23 817

 

  1. Tule pitämään rastia Otasuunnistukseen!

Orientaatio lähestyy kovaa vauhtia, samoin perinteiset Otasuunnistukset. Toivotan yhdistyksenne lämpimästi tervetulleeksi pitämään tapahtumaan rastia. Otasuunnistukset järjestetään keskiviikkona 6.9. ja torstaina 7.9. Rastit ovat molempina päivinä auki klo 17-22. Jatkobileet alkavat Servin Mökissä klo 21:30, minne olette myös lämpimästi tervetulleita. Ilmoittautuminen rastinpitäjäksi on auki oheisesta linkistä ja se sulkeutuu sunnuntaina 27.8.

https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/otasuunnistuksen-rastit-checkpoints-for-otasuunnistus-2017/

Mikäli tapahtumasta herää lisäkysymyksiä, ottakaa ihmeessä yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Lauri Nyrhilä
Fuksimajuri
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY
+358 40 1959210 | lauri.nyrhila at ayy.fi

 

  1. Vapaaehtoiseksi Dipolin itsenäisyyspäivän vastaanottoon – yhdistykselle palkkio

Kaipaako yhdistyksenne apua varainhankintaan vaikkapa excua tai hankintaa varten? Löytyisikö teiltä innokkaita talkoolaisia auttamaan Suomen suurimmissa itsenäisyyspäivän juhlissa?

Vapaaehtoiseksi rekrytoidaan tällä kertaa yhdistyksen kautta, sillä avusta maksetaan palkkio, joka yhdistyksen täytyy voida laskuttaa. Apua tarvitaan ainakin narikkaan, dekoiluun, loppusiivoukseen ja tarjoiluun, mahdollisesti myös muihin tehtäviin.

Mukaan voitte hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen 11.9 mennessä. Hakemuksesta olisi hyvä käydä ilmi ainakin:

– mihin tarkoitukseen keräätte rahaa (excu, tapahtuma, hankinta tai muu vastaava)
– kuinka monta henkilöä teiltä arviolta pääsee
– toive palkkiosumman suuruudesta perusteluineen

Huomaattehan, että päätökset lopullisesta palkkion suuruudesta tehdään kokonaisarvion perusteella, joten on mahdollista, että se poikkeaa hakemastanne summasta. Tällöin yhdistyksellä on luonnollisesti myös oikeus kieltäytyä tarjouksesta. Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin vapaaehtoisia voidaan ottaa, valitaan yhdistykset hakemusten perusteella.

Kysymyksiin vastaa,
Suomi100 vapaaehtoisvastaava
Timi Tiira,
timi.tiira at ayy.fi

 

  1. AYY antaa pois toimistohuonekaluja yhdistyksille

Yhdistyksillä on mahdollisuus hakea AYY:n toimistolta (Otakaari 11) ylimääräisiksi jääneitä toimistohuonekaluja 25.8. asti.

Saatavilla on seuraavat huonekalut:
1 kpl: avohyllykkö, jossa alaosassa on lukollinen kaappi (ISKU)
1 kpl: lukollinen kaappi (ISKU)
1 kpl: lukollinen rulokaappi (ISKU)
1 kpl: avohyllykkö, jossa lukollinen rulokaappi (ISKU)
2 kpl: lukollinen kaappi (Martela)
3 kpl: lukollinen kaappi (ISKU)

Huonekalut luovutetaan nopeimmalle hakijalle tai varaajalle, joka sitoutuu hakemaan varaamansa tavarat viimeistään 25.8. klo 17. Huomioithan, että kaappien siirtämiseen tarvitsee auton tai useamman kantajan.

Tavarat on noudettava viimeistään 25.8. klo 17, jonka jälkeen jäljelle jääneet toimitetaan kierrätykseen.

Lisätietoja, varaukset ja noudot: viestintä- ja järjestöasiantuntija Ahto Harmo, ahto.harmo at ayy.fi.

 

  1. Kulttuuri- ja taidejärjestöille: Kulttuurin kokeilu- ja kehittämishankeavustukset / Osallisuus ja Osallistuminen

Hakuaika: 20.06.2017 – 28.09.2017

Lisätietoja: http://minedu.fi/avustukset/avustus/-/asset_publisher/kulttuurin-kokeilu-ja-kehittamishankeavustukset-osallisuus-ja-osallistuminen

Kokeilu- ja kehittämishankeavustus on tarkoitettu osallisuuden ja osallistumisen lisäämiseen kulttuurin ja kulttuuripalveluiden piirissä sekä kulttuuripalvelujen yleisöpohjan laajentamiseen.

Avustuksen tavoitteena on edistää ihmisten osallisuutta kulttuuriin ja osallistumista erilaisiin kulttuuripalveluihin sekä laajentaa kulttuuripalvelujen yleisöpohjaa. Lisäksi tavoitteena on poistaa esteitä osallistumiselta, syventää osallistumiseen liittyviä kokemuksia ja vaikutuksia ja edistää palveluja tarjoavien ja toimintoja tuottavien tahojen sekä yleisöjen välistä vuorovaikutusta. Erityisenä painopisteenä ovat ne ihmiset, joiden osallisuus kulttuuriin ja osallistuminen kulttuuritilaisuuksiin on muita vähäisempää. Tavoitteitta edistävissä toimissa ja toimintamalleissa voidaan hyödyntää joko perinteisiä keinoja tai digitaalisia keinoja tai niiden yhdistelmiä.

Avustus on tarkoitettu kulttuurin ja taiteen parissa toimiville oikeustoimikelpoisille yhteisöille, kuten yhdistyksille, säätiöille tai yrityksille.

 

  1. AYY:n yhdistyskoulutus suomeksi 28.11.2017 ja englanniksi 7.12.2017

Tämän vuoden yhdistyskoulutus järjestetään Design Factorylla Otaniemessä 28.11.

Koulutuksen ohjelmasta ja ilmoittautumisesta ilmoitetaan lähempänä. Laittakaa päivä kuitenkin jo nyt yhdistyksenne kalenteriin! Englanniksi koulutus järjestetään 7.12. AYY:n toimistolla.

Toiveita koulutusta koskien voi lähettää ylioppilaskunnan järjestösektorille osoitteeseen jarjestoasiat at ayy.fi

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet ät ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo ät ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *