AYY selvittää väärennettyjen lippujen myyntiä Aalto Afterparty 2017 -tapahtumaan

AYY:n tietoon on tullut tapauksia, joissa 8.9.2017 järjestettyyn Aalto Afterparty 2017 -tapahtumaan oli myyty väärennettyjä lippuja ja rannekkeita. Tapaukset tulivat ilmi ovensuun lipputarkastuksessa. Turvallisuusmääräyksistä johtuen emme valitettavasti pystyneet päästämään kyseisten lippujen haltijoita sisälle.
AYY pahoittelee tapahtunutta ja tilanteen aiheuttamaa mielipahaa. Toivomme myös lippuja myyneen tahon tai tahojen ymmärtävän, että heidän toimintansa oli sekä lainopillisesti että moraalisesti tuomittavaa.
Tapauksen johdosta AYY on muuttanut lippujen ja rannekkeiden myyntiin ja jakamiseen liittyviä käytänteitä. Toivomme myös, että edelleen myytäviä lippuja ostavat henkilöt olisivat varuillaan tilanteessa ja ostaisivat lipun suoraan lipunmyynnistä, tai tuntemaltaan henkilöltä, jonka he voivat tarvittaessa tunnistaa.
Selvitämme tapahtunutta yhteistyössä Aalto-yliopiston turvallisuuspalveluiden sekä Länsi-Uudenmaan poliisin kanssa. Mikäli tiedät asiasta jotain tai olet itse ostanut lipun, joka on todettu tai jota epäilet väärennetyksi, pyydämme olemaan yhteydessä ensisijaisesti tuottaja Niina Palmiin (niina.palm@ayy.fi).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *