Yhdistystiedote viikolle 43/2017

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 43/2017

AYY on sopinut tiiviimmästä yhteistyöstä Bailataan.fi -lipunmyyntipalvelun kanssa. Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan jokaiselle ylioppilaskunnan yhdistysrekisterissä olevalle yhdistykselle mahdollisuuden kerätä ilmoittautumisia ja myydä lippuja tapahtumiin edullisesti ja kätevästi niin netissä kuin mobiilissa. Lue lisää kohdasta 2.

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille

30.10. Servin Mökin keittiökoulutus
28.11. AYY:n yhdistyskoulutus suomeksi, Design Factory
7.12. AYY:n yhdistyskoulutus englanniksi, AYY:n toimisto

Tiedotteen sisältö

  1. Servin Mökin keittiökoulutukset lokakuussa
  2. Yhtenäinen tapahtumaportaali kaikille järjestöille
  3. AYY:n yhdistyskoulutus suomeksi 28.11.2017 ja englanniksi 7.12.2017

 

  1. Servin Mökin keittiökoulutukset lokakuussa

Haluaisitko sinä tai yhdistyksesi pitää juhlat Smökissä ja kokkailla tarjoilut itse? Kaipaatko kuitenkin opastusta suurtalouskeittiön käyttämiseen?

Ongelmiisi on ratkaisu: Smökin keittiökoulutus.

Koulutuksia järjestetään lokakuussa kaksi: tiistaina 10.10.2017 ja maanantaina 30.10. klo 18.00 alkaen.

Ilmoittaudu mukaan koulutusta edeltävään päivään klo 15.00 mennessä tällä lomakkeella: https://lomake.ayy.fi/tilat/ilmoittautuminen-servin-mokin-keittiokoulutukseen/

Huom! Koulutukseen mahtuu rajattu määrä osallistujia. Koulutukset järjestetään suomeksi.

Lisätietoja keittiökouluttajaringiltä osoitteesta keittiokouluttajat (a) list.ayy.fi
Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteys palvelupäällikköön (riitu.nuutinen (a) ayy.fi, 050 520 9450).

 

  1. Yhtenäinen tapahtumaportaali kaikille järjestöille

AYY on sopinut tiiviimmästä yhteistyöstä Bailataan.fi -lipunmyyntipalvelun kanssa. Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan jokaiselle ylioppilaskunnan yhdistysrekisterissä olevalle yhdistykselle mahdollisuuden kerätä ilmoittautumisia ja myydä lippuja tapahtumiin edullisesti ja kätevästi niin netissä kuin mobiilissa.

Bailataan.fi on valikoitunut luonnolliseksi kumppaniksi heidän järjestelmän tarjoamien työkalujen ja opiskelijatapahtumakentän tuntemusten takia. Tapahtuman ilmoittautumisia voi kerätä yksityisesti pelkän linkin avulla tai mainostaa julkisesti Bailataan.fi-sivulla.

Tavoitteemme on antaa jokaiselle Aalto-yliopiston opiskelijalle helppo ja tasavertainen mahdollisuus ilmoittautua ja ostaa lippuja tapahtumiin ajasta ja paikasta riippumatta. Myös heille, jotka eivät pääse yliopistolle ostamaan lippuja käytävämyynnin aikana.

Bailataan.fi:n tapahtumaportaali sopii sekä pienille että suurille tapahtumille, ja sitä voi käyttää perinteisten ilmoittautumisten sekä lipunmyynnin rinnalla sitseihin, approihin ja muihin tapahtumiin.

Palvelun hinta järjestöille on 2 % + 0,15 € per myyty lippu (norm. 2,95% + 0,25 per myyty lippu). Palvelupakettiin kuuluu ilmainen asiakaspalvelu ja tuki. Ei kk-maksuja tai muita kuluja.

Palvelun voi ottaa heti käyttöön perustamalla järjestölle tilin Bailataan.fi -palveluun. Tilin voi perustaa osoitteessa https://bailataan.fi/#!/sales . Palveluntarjoajan kanssa ei tarvitse tehdä erillistä kirjallista sopimusta.

Lisätietoa palvelusta ja järjestelmän ominaisuuksista antaa Kassu La Habana Reyes 045 6313726 kassu at treanglo.com ja Arttu Väisänen 040 8413145 arttu at treanglo.com.

Bailataan.fi on Suomen suosituin opiskelijatapahtumien lipunmyyntikanava. Sitä käyttää yli 150 opiskelijajärjestöä 20 kaupungissa ja yli 50 000 opiskelijaa ympäri Suomen. Palvelu on suunniteltu erityisesti opiskelijajärjestöjen tarpeisiin ja soveltuu kaikenkokoisille tapahtumille. Tutustu lisää osoitteessa https://bailataan.fi.

  

  1. AYY:n yhdistyskoulutus suomeksi 28.11.2017 ja englanniksi 7.12.2017

Tämän vuoden yhdistyskoulutus järjestetään Design Factorylla Otaniemessä 28.11.

Koulutuksen ohjelmasta ja ilmoittautumisesta ilmoitetaan lähempänä. Laittakaa päivä kuitenkin jo nyt yhdistyksenne kalenteriin! Englanniksi koulutus järjestetään 7.12. AYY:n toimistolla.

Toiveita koulutusta koskien voi lähettää ylioppilaskunnan järjestösektorille osoitteeseen jarjestoasiat at ayy.fi.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet ät ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Ahto Harmo (ahto.harmo ät ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *