AYY:n Petteri Heliste SYL:n hallitukseen vuodelle 2018

Tiedote
AYY
20.11.2017
Julkaistavissa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY:n Petteri Heliste on valittu Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL:n hallitukseen vuodelle 2018.

Heliste, 24, opiskelee Aallossa teknillistä fysiikkaa. Tänä vuonna hän on koordinoinut hallituksen varapuheenjohtajana AYY:n edunvalvontaa ja koulutuspoliittista vaikuttamistyötä. Vuoden aikana hän on ohjannut ylioppilaskunnan edunvalvontasektorin työskentelyä, vienyt opetussuunnitelmakausien pidentämisprosessin loppuun ja osallistunut yliopiston uuden provostin rekrytointiin. Aiemmin Heliste on toiminut aktiivisesti AYY:n edustajistossa ja vapaaehtoisena, sekä ainejärjestössään Fyysikkokillassa.

”Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen”, Heliste sanoo. ”Kampanjointi oli hauskaa ja palkitsevaa. Pian minua ja koko uutta hallitusta odottavat jännittävät haasteet korkeakoulutuksen ja opiskelijaedunvalvonnan parissa.”

SYL:n hallituksen puheenjohtajana tulee vuonna 2018 toimimaan Miika Tiainen (TYY). Hallituksen muina jäseninä toimivat Helisteen lisäksi Teemu Vasama (JYY), Joel Lindqvist (HYY), Ada Saarinen (HYY), Jenny Vaara (OYY) sekä Petra Laiti (SHS).

SYL:n kaksipäiväinen liittokokous kokoontui Tampereen Hervannassa pe–la 17.–18. marraskuuta 2017. SYL edustaa Suomen yliopisto-opiskelijoita valtakunnan tasolla ja ottaa kantaa koulutuspoliittisiin, sosiaalipoliittisiin ja kansainvälisiin kysymyksiin.

 

Lisätietoja:

Niko Ferm, pääsihteeri, niko.ferm@ayy.fi, 050 520 9415

Petteri Heliste, petteri.heliste@ayy.fi, 050 520 9428

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *