Yhdistystiedote viikolle 5/2018

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 5/2018

Tiedotteen sisältö

1. Ilmoittaudu nyt Servin Mökin keittiökoulutukseen
2. Käytetyn ääni-, valo-, kuvaus-, ym. -elektroniikan sekä -tarpeiden poistomyynti ja jako yhdistyksille OUBS:n Studiolla tiistaina 30.1.
3. Tiedotuspyyntö Aallon AllWell-kyselystä 1.-16.2.

 

1. Ilmoittaudu nyt Servin Mökin keittiökoulutukseen

Haluaisitko sinä tai yhdistyksesi pitää juhlat Smökissä ja kokkailla tarjoilut itse? Kaipaatko kuitenkin opastusta suurtalouskeittiön käyttämiseen?
Ongelmiisi on ratkaisu: Smökin keittiökoulutus.

Seuraavat koulutukset järjestetään ke 31.1. klo 17 alkaen ja to 1.2. klo 18 alkaen.

Ilmoittaudu mukaan koulutusta edeltävään päivään klo 15 mennessä tällä lomakkeella: https://lomake.ayy.fi/tilat/ilmoittautuminen-servin-mokin-keittiokoulutukseen/

Huom! Koulutukseen mahtuu rajattu määrä osallistujia. Koulutukset järjestetään suomeksi.

Lisätietoja keittiökouluttajaringiltä osoitteesta keittiokouluttajat (a) list.ayy.fi
Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteys palvelupäällikköön (riitu.nuutinen (a) ayy.fi, 050 520 9450).

 

2. Käytetyn ääni-, valo-, kuvaus-, ym. -elektroniikan sekä -tarpeiden poistomyynti ja jako yhdistyksille OUBS:n Studiolla tiistaina 30.1.

OUBS ry myy ja antaa pois omaa ja hallinnoimaansa tarpeetonta käytettyä elektroniikkaa sekä muuta välineistöä muille AYY:n piirissä toimiville yhdistyksille. Tavara myydään tai annetaan sellaisenaan ilman takuita tai palautusoikeutta. Ei ennakkovarauksia eikä jälleenmyyjille. Tilaisuus on tarkoitettu ainoastaan AYY:n yhdistyksen rekisterissä olevien yhdistyksien edustajille. Yksityishenkilöille järjestetään mahdollisuuksien mukaan myöhempi tilaisuus.

Tilaisuus järjestetään OUBS:n Studiolla Jämeräntaival 1:n kellarissa tiistaina 30.1. klo 17.00-19.30.

 

3. Tiedotuspyyntö Aallon AllWell-kyselystä 1.-16.2.

Vuosi sitten AllWell-kyselyssä selvisi, että 20% Aallon opiskelijoista on burnout-riskissä eli valtakunnalliseen keskiarvoon verrattuna kaksinkertainen määrä. Tämän vuoden AllWell avautuu tämän viikon torstaina 1.2. ja vastata voi aina 16.2. asti. Kysely on henkilökohtainen ja lähetetään kaikille 2. vuoden kandiopiskelijoille sekä 1. vuoden maisteriopiskelijoille. Kysely on tärkeä työkalu AYY:n edunvalvontatyössä, joten toivoisimme sen saavuttavan mahdollisimman suuren vastausprosentin. Tahtoisimmekin erityisesti ainejärjestöjen tiedottavan kyselystä jäsenistölleen. Lisäporkkanana kyselyyn vastaajat saavat muutama viikko kyselyn sulkeutumisen jälkeen henkilökohtaisen palautteen omista opiskelutaidoistaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *