AYY:n yhdistystiedote viikolle 11/2018

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 11/2018

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille
1.3.–29.3. klo 12.00 Toiminta-avustushaku ja yhdistysilmoitus (katso kohta 1 ja ohjeet)
18.3. TTER:n hakukierros päättyy (katso kohta 2 ja lisätietoa)
18.3. AYY:n huomionosoitusten saajien ehdottaminen päättyy (katso kohta 3 ja lisätietoa)
20.3. klo 10 Ulliksen vappusiivouksen tarjousten deadline (katso kohta 4)
22.3. Järjestyksenvalvojakurssille ilmoittautuminen päättyy (katso kohta 5)
29.3. Otaxin pääylläpitäjäilmoitusten deadline (katso kohta 6)
8.2.–6.4. #LuovutusAalto vol. 3 (kampanjasivu)

Tiedotteen sisältö
1. TÄRKEÄÄ: Toiminta-avustushaku ja yhdistysilmoitus 1.3.–29.3. klo 12.00
2. TTER:n vuoden 2018 toinen hakukierros on avattu!
3. Ehdota saajaa AYY:n huomionosoitukselle
4. Haluaako järjestönne ansaita vappuna rahaa?
5. Kouluttaudu järjestyksenvalvojaksi AYY:n piikkiin!
6. Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 29.3. mennessä


1. TÄRKEÄÄ: Toiminta-avustushaku ja yhdistysilmoitus 1.3.–29.3. klo 12.00

Yhdistysilmoitusten jättäminen ja toiminta-avustusten haku on käynnissä ja päättyy torstaina 29.3. klo 12.00. Aloitathan ajoissa ja edistä hakemusta pienissä palasissa, sillä prosessi vie hieman aikaa.

Jokaisen AYY:n piirissä toimivan yhdistyksen on täytettävä yhdistysilmoitus. Kahdesti peräkkäin täyttämättä jäänyt tai selkeästi puutteellisesti täytetty yhdistysilmoitus voi johtaa yhdistyksen poistamiseen AYY:n yhdistysrekisteristä. Toiminta-avustusta voivat vuorostaan hakea ainoastaan AYY:n yhdistysrekisterin ensimmäiseen luetteloon hyväksytyt yhdistykset. Yhdistyksen luettelon yhdistysrekisterissä voi tarkistaa TAHLO-järjestelmästä tai järjestösektorilta (jarjestoasiat at ayy.fi).

Mistä aloitan? Mitä pitää tehdä? Kurkkaa kattavat toimintaohjeet: /blog/2018/02/28/yhdistysilmoitusten-jattaminen-ja-toiminta-avustusten-haku/ (täältä löytyy vastaus lähes kaikkeen, lue ohjeet tarkkaan)

Mikä toiminta-avustus? Lisätietoa: /yhdistykset/palvelut/toiminta-avustus/
Tiedän mitä tehdä! Linkki suoraan hakujärjestelmään: http://tahlo.ayy.fi/
Kysyttävää tai ongelmia? Laita viestiä järjestösektorille (jarjestoasiat at ayy.fi) tai soita järjestöasiantuntijalle 050 520 9442.

Toiminta-avustushakemukset ja yhdistysilmoitukset käsitellään mahdollisimman nopeasti huhtikuussa. Mahdollisesta aikataulun venymisestä tiedotetaan erikseen.

 

2. TTER:n vuoden 2018 toinen hakukierros on avattu!

TTER:n vuoden 2018 toinen hakukierros on avattu! Rahasto voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Avustusta voi hakea kahdella tapaa: noin kolme kertaa vuodessa järjestettävien hakukierrosten kautta sekä jatkuvassa haussa, joka on auki lukukausien aikana. Jatkuvassa haussa voit hakea korkeintaan 2000€ suuruisia avustuksia, kun taas varsinaisilla hakukierroksilla projektiavustuksen määrää ei ole rajattu.

Vuoden 2018 toisen kierroksen hakuaika päättyy sunnuntaina 18.3.2018 klo 23.59. Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyvät rahaston nettisivuilta http://tter.ayy.fi/. Avustusta haetaan nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/tter/hakulomake/

Kevään 2018 kaikkien hakukierrosten hakuajat ja muita lisätietoja löydät TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Tsekkaa myös facebook-sivut osoitteessa www.facebook.com/tterahasto.

 

3. Ehdota saajaa AYY:n huomionosoitukselle

Onko sinulla tiedossasi Aalto-yhteisön pioneeri, ennakkoluuloton sillanrakentaja tai poikkitieteellinen puurtaja, joka ansaitsisi tunnustusta?

Ehdota saajaa Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan huomionosoitukselle! Voit tehdä ehdotuksia 18.3. asti. Huomionosoitustyöryhmä esittää lopulliset huomionosoituksen saajat AYY:n hallitukselle esitysajan päätyttyä. Tee ehdotuksesi täällä: https://lomake.ayy.fi/hallinto/bling/

P.S. Haluaisitko olla mukana tekemässä lopullisia päätöksiä huomionosoitusten saajista? Hae mukaan huomionosoitustyöryhmään: https://lomake.ayy.fi/hallinto/hakemuslomake-huomionosoitustyoryhmaan/


4. Haluaako järjestönne ansaita vappuna rahaa?

Nyt on oiva mahdollisuus tehdä ympäristöteko ja täydentää samalla järjestönne rahakirstua! HYY julistaa järjestöille tarjouskilpailun Ullanlinnanmäen vappusiivouksesta.

Järjestön tulee sitoutua vähintään kymmenen henkilön täysipainoiseen työpanokseen. Siivous tapahtuu keskiviikkona 2.5. noin klo 7-14.

Tarjoukset ti 20.3. klo 10 mennessä Julius Uusinarkaukseen (julius.uusinarkaus(a)hyy.fi) otsikolla ”Ullanlinnamäen siivous”. Jos kaksi järjestöä tekee saman tarjouksen, tarjouskisan voittaa tarjouksen ensimmäisenä lähettänyt järjestö. Tarjouskisan voittaneeseen järjestöön otetaan yhteyttä 20.3.

 

5. Kouluttaudu järjestyksenvalvojaksi AYY:n piikkiin!

AYY järjestää järjestyksenvalvojakurssin huhtikuun alussa. Koulutusta on 6.-8.4. ja 14.-16.4. Koulutuksen saa maksutta lupautuessaan toimimaan neljässä (4) AYY:n tapahtumassa järjestyksenvalvojana vuoden 2019 loppuun mennessä. JV-kertauskurssia vailla olevat voivat suorittaa kertauskurssin 14.4. Kertauskurssin saa maksutta lupautuessaan toimimaan yhdessä (1) AYY:n tapahtumassa järjestyksenvalvojana.

Kurssille mahtuu 20 osallistujaa ja se järjestetään Otaniemessä. Kurssi pidetään suomeksi.

Ilmoittautuminen aukeaa 12.3. klo 12:00 ja sulkeutuu 22.3. klo 23:59 tai kun kurssi on täynnä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://lomake.ayy.fi/vapaaehtoiset/kouluttaudu-jarjestyksenvalvojaksi/

 

6. Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 29.3. mennessä

Koskien yhdistyksiä joilla on verkkosivut tai tunnukset AYY:n web-hotellipalvelu Otaxilla.

Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 29.3. mennessä. Niiden tilien osalta, joilta ilmoituksia ei ole tehty, lukkiutuvat tunnukset 1.4. ja sivusto suljetaan.

Samalla ilmoittajan täytyy tarkistaa ajossa olevat sovellukset, käyttäjät joilla on pääsy tunnukselle jne. Tarkemmat ohjeet löydätte ilmoituslomakkeesta. Jättäkää ilmoituksen tekemiseen ja sivuston tarkistamiseen riittävästi aikaa.

Ilmoituksen voi tehdä osoitteessa https://lomake.ayy.fi/it/yllapitajailmoitus/

Lisätietoja Otaxista ja muista AYY:n yhdistyksille tarjoamista IT-palveluista löydätte osoitteesta https://otax.fi/.

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet (a) ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Essi Puustinen (essi.puustinen (a) ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *