Yhdistystiedote viikolle 14/2018

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset


Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 14/2018

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille
29.3. Otaxin pääylläpitäjäilmoitusten deadline (katso kohta 1)
8.2.–6.4. #LuovutusAalto vol. 3 loppukiri (kampanjasivu)
9.4. klo 16-20 Koulutus EU:n uudesta tietosuoja-asetuksesta (kohta 3 ja lisätietoa)
18.4. Aalto Open Air (kohta 4)

Tiedotteen sisältö
1. Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 29.3. mennessä
2. Pääsiäisenä poikkeusaukioloaikoja palvelutoimistoilla
3. Koulutus 9.4.: Tietosuojalainsäädäntö uudistuu, onko yhdistyksesi valmis?
4. Aalto Open Air 2018

 

1. Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 29.3. mennessä

Koskien yhdistyksiä joilla on verkkosivut tai tunnukset AYY:n web-hotellipalvelu Otaxilla.

Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 29.3. mennessä. Niiden tilien osalta, joilta ilmoituksia ei ole tehty, lukkiutuvat tunnukset 1.4. ja sivusto suljetaan.

Samalla ilmoittajan täytyy tarkistaa ajossa olevat sovellukset, käyttäjät joilla on pääsy tunnukselle jne. Tarkemmat ohjeet löydätte ilmoituslomakkeesta. Jättäkää ilmoituksen tekemiseen ja sivuston tarkistamiseen riittävästi aikaa.

Ilmoituksen voi tehdä osoitteessa https://lomake.ayy.fi/it/yllapitajailmoitus/

Lisätietoja Otaxista ja muista AYY:n yhdistyksille tarjoamista IT-palveluista löydätte osoitteesta https://otax.fi/.

 

2. Pääsiäisenä poikkeusaukioloaikoja palvelutoimistoilla

Pääsiäisestä johtuen on jäsenpalveluissa poikkeusaukioloaikoja. Löydät tarkemmat tiedot täältä: /blog/2018/03/27/paasiaisen-aukioloajat-2/. Varaudu muuttopäivän ruuhkiin tiistaina 3.4. AYY toivottaa kaikille jäsenille hyvää pääsiäistä!

 

3. Koulutus 9.4.: Tietosuojalainsäädäntö uudistuu, onko yhdistyksesi valmis?

Kaikkien henkilötietoja käsittelevien organisaatioiden tulee soveltaa uutta EU:n tietosuoja-asetusta toukokuusta alkaen. Laki koskee myös kaikkia AYY:n piirissä toimivia yhdistyksiä. Tule koulutukseen oppimaan, mitä sinun yhdistystoimijana pitää ehdottomasti tietää uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR=General Data Protection Regulation).

Koulutus järjestetään Aalto-yliopiston oppimiskeskuksessa Otaniemessä maanantaina 9.4. klo 15.30-19.30. Alkuun on kahvit, itse luento on klo 16-18 ja työpajat klo 18.15-19.30.  Työpajoissa on tarkoitus käydä läpi tärkeimpiä dokumentteja ja keskustella hyvistä käytännöistä tietosuojaan liittyen. Jos et pääse paikalle, voit osallistua luentoon kätevästi myös striimin välityksellä (klo 16.00–18.00). Tapahtumaan kannattaa osallistua puheenjohtajien sekä niiden toimijoiden, jotka käsittelevät jäsenten tietoja (esim. jäsenrekisteri, tapahtumailmoittautumiset).

Koulutuksen pääkieli on suomi, mutta yhdessä työpajassa tiivistetään tärkeimmät pointit englanniksi. Tapahtuma järjestetään yhdessä Tekniikan akateemisten ja Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan kanssa.

Lisätiedot työpajoista ja tapahtumasta: https://www.tek.fi/fi/palvelut/tapahtumat/tietosuojalainsaadanto-uudistuu-onko-yhdistyksesi-valmis
Suoraan ilmoittautumiseen, ilmoittautuminen sulkeutuu pe 6.4.: https://www.lyyti.fi/reg/Ovatko_yhdistyksesi_tietosuojaan_liittyvat_asiat_kunnossa_1898/fi

Facebook tapahtuma: https://www.facebook.com/events/769005286629302/

 

4. Aalto Open Air 2018

Aalto Open Air tulee jälleen keskiviikkona 18.4! Alvarin aukion valtaa taas hulvaton ulkoilmafestari, jossa pääsee nauttimaan loistavista esityksistä ja festarifiiliksestä. Eivätkä bileet suinkaan lopu festareihin vaan tänä vuonna Alvarin aukiolle nousee myös telttakylä, jonne jokainen opiskelija on tervetullut telttailemaan sekä viettämään yön juhlien ja nukkuen yliopiston pihalla. Ikimuistoiset bileet tulossa, joten saavu paikalle kavereiden kera! Lisäksi parhaimman telttakokoonpanon tehnyt ryhmä palkitaan AYY:n tilavuokralla, joten kannattaa totisesti laittaa kaikki peliin.

MITÄ: Aalto Open Air
MISSÄ: Alvarin aukio
MILLOIN: 18.4.2018 klo 16-22
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
MIKSI: Koska on aika aloittaa festarikausi ja Wappu
Terveisin,
Katri Mäki-Kullas

Viestintä, Yhteisöjaosto Aava ’18
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY)
+358 400 345 052 | katri.maki-kullas@ayy.fi

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet (a) ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Essi Puustinen (essi.puustinen (a) ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *