Yhdistystiedote viikolle 25/2018

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset


Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 25/2018

Muutama viikko vielä aikaa tehdä puuttuvat yhdistysilmoitukset! Huomatkaa myös vastata yhdistysten tilatoivekyselyyn ja antaa mielipiteitä AYY:n vaikuttamislinjoihin. Palvelutoimiston kesäaukiolot myös olennaista kurkata kesällä AYY:lta tiloja vuokraaville yhdistyksille.

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille
29.6. klo 12 Yhdistysilmoitusten jälki-ilmoittautuminen päättyy (kohta 1 ja ohjeet)
30.6. AYY:n tilakysely yhdistyksille sulkeutuu (kohta 2 ja suoraan kyselyyn)
30.6. Otaniemen yön yhteisrahoitushaku päättyy (http://otaniemenyo.fi/)
3.7. SmökkiAfterwork ja rantalentopalloturnaus (kohta 4)
31.7. AYY:n vaikuttamislinjojen kysely sulkeutuu (kohta 5 ja suoraan kyselyyn)

Tiedotteen sisältö
1. Puuttuvat yhdistysilmoitukset tehtävä pe 29.6. klo 12 mennessä
2. Millaisia tiloja yhdistyksenne tarvitsee? Vaikuta vastaamalla kyselyyn!
3. Palvelutoimiston kesän aukioloajat
4. SmökkiAfterit ja Smökki Cup rantalentopalloturnaus 3.7.
5. Kerro ideasi AYY:n vaikuttamislinjoista

 

1. Puuttuvat yhdistysilmoitukset tehtävä pe 29.6. klo 12 mennessä
Jokaisen AYY:n piirissä toimivan yhdistyksen on täytettävä vuosittain yhdistysilmoitus. Yhdistyksien, jotka eivät ole tehneet vielä yhdistysilmoitusta vuonna 2018, on tehtävä ilmoitus 29.6. klo 12.00 mennessä. Toiminta-avustusta ei voi enää hakea. Mikäli ilmoitus jää tekemättä määräaikaan mennessä ja toista vuotta peräkkäin, voidaan yhdistys poistaa kokonaan ylioppilaskunnan yhdistysrekisteristä.

Yhdistysilmoitus jätetään TAHLO-järjestelmässä, joka löytyy osoitteesta http://tahlo.ayy.fi/. Kirjautuminen tapahtuu yhdistyksen omilla tunnuksilla ja unohtuneen tunnuksen voi palauttaa yhdistyksen yhteisosoitteekseen ilmoittamaan sähköpostiin sivulla https://tahlo.ayy.fi/password_reset/.

Täytä kaikki tiedot huolellisesti Tahlon välilehdille Yleinen, Hallitus, Toimitilat ja Liitteet. Tietoja voi päivittää lomakkeen sulkeutumiseen, 29.6. klo 12.00 asti, joten kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla. Muista tallentaa muutokset aina ennen kuin poistut joltain lomakkeen välilehdeltä!

Kun teet yhdistysilmoituksen, tarvitset liitteiksi:
*   voimassa olevat säännöt
*   toimintakertomuksen vuodelta 2017
*   vuoden 2018 toimintasuunnitelman
*   toimihenkilöluettelon

Muista myös päivittää yhdistysprofiili AYY:n nettisivuille. Tarkemmat ohjeet löydät /blog/2018/02/28/yhdistysilmoitusten-jattaminen-ja-toiminta-avustusten-haku/ . Kysymyksissä ja ongelmatapauksissa ole yhteydessä järjestösektoriin (jarjestoasiat at ayy.fi)

 

2. Millaisia tiloja yhdistyksenne tarvitsee? Vaikuta vastaamalla kyselyyn!
Miten tyytyväisiä olette AYY:n yhdistyksille tarjoamiin puitteisiin? Mitä uusia tiloja tai palveluita yhdistyksenne kaipaisi? Entä mitä yhdistyksenne toivoisi Opiskelijakeskukselta?

Vastaa yhdistyksille suunnattuun kyselyyn AYY:n tarjoamiin tiloihin liittyen 30.6. mennessä, ja saatte äänenne kuuluviin! Vastauksia hyödynnetään Opiskelijakeskuksen sekä muiden AYY:n tulevien tilojen suunnittelussa.

Vastaa täällä: https://lomake.ayy.fi/fi/tilakysely/

Kesäkuun aikana vastanneiden yhdistysten kesken arvotaan yksi ilmainen käyttökerta vapaavalintaiseen AYY:n kertavuokrattavaan tilaan (poislukien Servin mökki ja Rantasauna). Palkinto on voimassa vuoden 2018 loppuun.

 

3. Palvelutoimiston kesän aukioloajat
AYY:n palvelutoimisto Otaniemessä palvelee kesän ajan poikkeuksellisin aukioloajoin:

– Toimisto on suljettu juhannusaattona pe 22.6. sekä 9.7.–27.7. (huom. kertavuokrattavien tilojen avainpäivystys maanantaisin klo 14–17)
– Asumispalvelujen puhelinpalvelu on suljettu ma 2.7. ja ke 1.8.
– Kassan poikkeusaukioloajat kesällä: arkipäivisin 1.–8.6. klo 12–14, 2.-6.7. klo 12–14

Palvelutoimiston kaikki aukioloajat ja yhteystiedot voit tarkastaa AYY:n nettisivuilta: /yhteystiedot/#Otaniemi

 

4. SmökkiAfterit ja Smökki Cup rantalentopalloturnaus 3.7.
Otaniemen asukit ovat siirtyneet kesän viettoon, kukin omalla tavallaan. Lieviä vieroitusoireita kevään tykityksestä on havaittavissa. Töissäkäyviä tai kandia vääntäviä kavereita ei tahdo näkyä missään. Mikä avuksi?

No tietenkin Hyvinvointitoimikunnan SmökkiAfterit 3.7.! Kerää kaikki kaverisi opiskelu- tai työstatuksesta riippumatta kasaan ja saavu nauttimaan kesästä, hieman paremmista juomista ja hyvästä seurasta tiistaisen puurtamisen jälkeen. Heinäkuun helteissä paistattelevassa Pub Smökissä on tarjolla mm. MM-jalkapalloa, kevyttä syötävää, autenttinen PubiVisa ja vaikka mitä muuta! Virvokkeita ja naposteltavaa on tarjolla pientä käteismaksua vastaan.

SmökkiAfterien yhteydessä AAVAn liikuntatoimikunta järjestää myös lentopalloturnauksen, josta löydät lisää tietoa linkin takaa: https://www.facebook.com/events/394287647757015/

Eli lyhyesti:
Mitä: Koko Otaniemen yhteiset Afterworkit!
Milloin: Tiistaina 3.7. kello 17 alkaen
Missä: Smökissä, Jämeräntaival 4
Miksi: Koska kesä ja afterit hyvässä seurassa!
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/172285916784689/

 

5. Kerro ideasi AYY:n vaikuttamislinjoista
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta uudistaa tänä vuonna linjapaperinsa. Samalla nykyiset useat erilliset linjapaperit yhdistetään yhdeksi dokumentiksi. Missä yhteiskunnallisissa kysymyksissä nimenomaan aaltolaisten tulisi olla aktiivisia?

Tällä kyselyllä pääset tuomaan uusia avauksia ja ideoita mukaan linjapaperivalmisteluun.
https://lomake.ayy.fi/vaikuttaminen/kerro-ideasi-ayyn-vaikuttamislinjoista/

Vastausaikaa on 31.7. asti. Lisätietoa vaikuttamisen ja viestinnän päälliköltä: heikki.isotalo (a) ayy.fi

 

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet (a) ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Essi Puustinen (essi.puustinen (a) ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Haluatko poistua yhdistystiedotelistalta? Kilkkaa seuraavaa linkkiä ja seuraa ohjeita sivun alalaidassa: https://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *