Jämeräntaival 5 A:n peruskorjaus valmis marraskuussa – ensihaku remontoituihin asuntoihin 14.9. saakka!

Jämeräntaival 5 A -kohteeseen Otaniemessä valmistuu yhteensä 32 asuntoa: 24 soluyksiötä ja 8 yksiötä. Kohde valmistuu lokakuun aikana ja asunnot ovat muuttovalmiita 1.11.2018. HUOM! asunnot muuttovalmiita marraskuun alussa 1.11. eli kuukautta myöhemmin kuin ensiksi tiedotettiin. AYY:n hallituksen päätöksen mukaisesti kaikille AYY:n asumisoikeudellisille jäsenille annetaan yhdenvertainen mahdollisuus hakea Jämeräntaival 5 A:n asuntoja ja hakuprosessissa käytetään arvontaa.

Soluyksiö on solun ja yksiön välimuoto. Jokaisella asukkaalla on huone, josta löytyy oma kylpyhuone/vessa ja minikeittiö. Keittiön varusteluun kuuluu jääkaappi, pakastin, liesi ja uuni. Yhteistilan tai -käytävän siistinä pitäminen on saman tilan jakavien soluyksiöiden asukkaiden yhteisellä vastuulla.

Näiden asuntojen hakuprosessi tapahtuu hieman normaalista poikkeavalla tavalla:

  • Asuntoja 13.8.-14.9.2018 välisenä aikana hakeneet ovat mukana arvonnassa.
  • Annettuun aikarajaan mennessä tulleet hakemusten jonopaikka arvotaan. Muuten hakemuksen lähettämisajankohdalla ei ole väliä.
  • Arvonta tapahtuu pisteryhmien sisällä.
  • 14.9.2018 jälkeen kohteen haku jatkuu normaalin jonotuksen mukaisesti. Kun kaikki asunnot on tarjottu, purkautuu arvontajärjestys ja hakemukset järjestäytyvät jonoon pisteytyksen ja lähettämisajankohdan perusteella.

Lue hakuohjeet: /asuminen/asunnonhakijat/hakuinfo/

Tutustu asuntoihin ja lähetä hakemus Domossa nyt: https://domo.ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *