Yhdistystiedote viikolle 34/2018

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset


Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 34/2018

Kesän helteet on hikoiltu ja pian voi suunnata katseet syksyn alkuun. Kesätauon jälkeen ensimmäinen yhdistystiedote on täällä taas! Ilmoita yhdistyksesi ainakin Aalto Partyyn, Otasuunnistuksiin ja Stadisuunnistukseen (kohdat 1, 2 ja 3). Kurkkaa myös infot Elossa elokuvafestivaalista ja ilmoita yhdistyksesi mukaan (kohta 4).

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille
19.8. Elossa ilmoittautuminen päättyy (kohta 4 ja suora linkki)
26.8. Aalto Party ilmoittautuminen päättyy (kohta 1 ja suoraan ilmoittautumiseen)
26.8. Otasuunnistuksiin ilmoittautuminen päättyy (kohta 2 ja suoraan ilmoittautumiseen)
2.9. Stadisuunnistus ilmoittautuminen päättyy (kohta 3 ja suoraan ilmoittautumiseen)
4.9. Otasuunnistus
5.9. Aalto Party (http://www.aalto.fi/fi/current/events/2018-06-19-010/)
6.9. Otasuunnistus
11.9. Stadisuunnistus
15.9. Aalto 10km/5km (https://www.rantamaraton.fi/aalto-10km-ja-aalto-5km/)
6.10. Otaniemen yö (http://otaniemenyo.fi/)
29.10-3.11. Elossa elokuvafestivaali

Tiedotteen sisältö
1. Esittele yhdistystäsi Aalto Partyssa!
2. Otasuunnistusrastia pitämään 4.9. ja 6.9.
3. Stadisuunnistusrastia pitämään 11.9.
4. Tule mukaan tekemään elokuvafestivaalia!
5. Opiskelija-aktiiveille opintopisteitä
6. AYY:n tilakysely

 

1. Esittele yhdistystäsi Aalto Partyssa!
Mikä?
Aalto Party valloittaa Alvarin aukion 5.9.2018 klo 16–20! Kutsumme kaikki aaltotaustaiset yhdistykset, jaostot, killat ym. esittäytymään Otaniemeen.

Yliopiston järjestämä lukuvuoden avajaispäivä avataan seremonialla Kandidaattikeskuksen U2 –salissa klo 13 ja akateemisen osuuden päätyttyä vieraat siirtyvät vastaanotolle & tutustumaan upouuteen Väreeseen. Näiden jälkeen Aalto Party tuo yhteen koko yliopiston yhteisön, opiskelijat ja henkilöstön, juhlistamaan yhdessä uuden lukuvuoden alkamista.  Partyn aloittaa perinteinen haaste ylioppilaskunnan ja yliopiston johdon välillä, n. klo 16.

Miksi?
Esittele yhdistystäsi ja toimintaanne aaltolaisille! Tuomalla osallistavaa ohjelmaa Aalto Partyyn voit esittäytyä, hankkia uusia kavereita ja tutustua paremmin porukkaan samalla kun elävöität Partyn menoa. Aalto Partyssa käy vuosittain yli 3500 aaltolaista, joten tartu tilaisuuteen ja aloita uusi lukuvuosi entistä tutumpana!

Tuemme Party-osallistumista aina 70€ asti ehdolla, että olet ilmoittautunut ennakkoon ja yhdistys on kelpuutettu osaksi Aalto Partya. Oma telttakatos plussaa! Ilmoittautumisen DL 26.8.!

Miten?
Olettehan AYY:n piirissä toimiva porukka, pystytte järjestämään ohjelmaa johon Partyn vieraat voivat ottaa osaa, ja teillä on yleisellä tasolla homma hallussa!
https://www.webropolsurveys.com/S/AF1079CEEC58CE56.par

Milloin?
Ilmoita yhdistyksesi osallistuminen viimeistään sunnuntaina 26.8.!
Lisätietoja saat tuottajalta: tarja.peltoniemi(a)aalto.fi, 050 53 23 817. Tervetuloa!

 

2. Otasuunnistusrastia pitämään 4.9. ja 6.9.
Orientaatio lähestyy kovaa vauhtia, samoin perinteiset Otasuunnistukset. Toivotan yhdistyksenne lämpimästi tervetulleeksi pitämään tapahtumaan rastia. Otasuunnistukset järjestetään tiistaina 4.9. ja torstaina 6.9. Rastit ovat molempina päivinä auki klo 17-22. Jatkobileet alkavat Servin Mökissä klo 21:30, minne olette myös lämpimästi tervetulleita. Ilmoittautuminen rastinpitäjäksi on auki oheisen linkin takana ja se sulkeutuu sunnuntaina 26.8.

https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/otasuunnistuksen-rastit-checkpoints-for-otasuunnistus-2018/

Mikäli tapahtumasta herää lisäkysymyksiä, ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Noora Salminen
Fuksimajuri
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY
+358 50 4687157 | noora.salminen(a)ayy.fi

 

3. Stadisuunnistusrastia pitämään 11.9.
Elämää on myös Otaniemen ulkopuolella!

Jotta fukseilla olisi loistava tilaisuus tutustua myös muuhun maailmaan, järjestetään tiistaina 11.9. Stadisuunnistus Itäisen Satamakaupungin (tunnettu joissakin kulttuureissa myös Helsinkinä) maisemissa. Rastikiertelyn alkupamaus tapahtuu Senaatintorilla klo 18:00, ja rastikiertelyn jälkeen jatkot Helsingin keskustassa yökerho Capitalissa (Fredrikinkatu 51) alkavat klo 21:00. Rastit ovat auki 18:00-21:30.

Tulkaa sankoin joukoin ilahduttamaan fukseja!

Rastinpitäjäksi voi ilmoittautua oheisella lomakkeella sunnuntaihin 2.9. mennessä:
https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/stadisuunnistuksen-rastit-checkpoints-for-stadisuunnistus-2018/

Mikäli teillä on kysyttävää, vastaan tiedusteluihin ilomielin.

Ystävällisin terveisin,

Noora Salminen
Fuksimajuri
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY
+358 50 4687157 | noora.salminen(a)ayy.fi

 

4. Tule mukaan tekemään elokuvafestivaalia!
Osana AYY:n taidevuotta nähdään elokuviin keskittynyt tapahtuma nimeltä Elossa. Elossa on opiskelijoiden ja opiskelijaryhmien kuratoima elokuvafestivaali, jonka suunnitteluun toivotaan mukaan opiskelijoita kaikista Aallon korkeakouluista ja opiskelijayhteisöistä. Festivaali järjestetään 29.10.–3.11. Kino Tapiolassa ja Kino Sherylissä.

Voit ilmoittautua mukaan ohjelmiston suunnitteluun omalla yhteisölläsi vielä su 19.8. klo 23.59 saakka, joten olethan ripeä! Lisätietoja: /blog/2018/08/13/tule-mukaan-tekemaan-elokuvafestivaalia/

 

5. Opiskelija-aktiiveille opintopisteitä
Hei opiskelija-aktiivi!

Oletko toiminut aktiivisesti vuonna 2017 Aalto-yliopiston ylioppilaskunnassa (esimerkiksi jaostossa), sen piiriin kuuluvassa yhdistyksessä (hallituksessa tai toimihenkilönä) tai yliopistossa hallinnon opiskelijaedustajana? Siitä voi saada opintopisteitä.

Opintosuoritus (3 op) sisältää reflektioraportin kirjoittamisen omista oppimiskokemuksista tehtävässä ja vertaisoppimisseminaariin osallistumisen.

Katso tarkemmat tiedot kurssista: https://mycourses.aalto.fi/course/view.php?id=19730

AYY on johdonmukaisesti korostanut järjestötoiminnan merkitystä yksilön osaamisen kehittymisen kannalta ja siksi iloinen Aalto-yliopiston ratkaisusta myöntää opintopisteitä järjestökokemuksesta. Lisätietoa voi kysyä kurssin muotoon vaikuttaneelta AYY:n koulutuspoliittiselta asiantuntijalta, Minna Mäkitalolta minna.makitalo (a) ayy.fi.

 

6. AYY:n tilakysely
Kiitos arvokkaista näkökulmista kaikille AYY:n tilakyselyyn vastanneille yhdistyksille! Vastanneiden kesken arvotun ilmaisen tilavuokrauskerran voitti OUBS ry. Voittajayhdistykselle on lähetetty ohjeet voiton lunastamiseen sähköpostitse.

Ystävällisin terveisin,
Noora Tanska

Hallituksen jäsen: järjestöasiat, neuvosto ja opiskelijakeskus
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY)
+358 40 656 9557

 

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet (a) ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Essi Puustinen (essi.puustinen (a) ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Haluatko poistua yhdistystiedotelistalta? Kilkkaa seuraavaa linkkiä ja seuraa ohjeita sivun alalaidassa: https://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *