Viikkotiedote 34/2018

Syksyn ensimmäinen viikkotiedote on täällä. Samalla viikkotiedotteen lähettäjä vaihtuu, kun allekirjoittanut, Henna Palonen, palailee tiedottajan hommiin. Tavoitat minut sähköpostitse osoitteesta tiedottaja@ayy.fi tai puhelimitse numerosta 0505209440. Aurinkoista elokuun loppua kaikille!

AYY TIEDOTTAA

  1. Hae JMT 5A:n peruskorjattuihin asuntoihin 14.9. mennessä
  2. Nouda lukuvuositarra ja päivitä matkakorttisi opiskelijastatus Oppimiskeskuksessa 20.8.-7.9.
  3. Työntekijäksi Aalto Afterpartyyn ja Aalto Partyyn!

TAIDEVUOSI JA KULTTUURI

  1. Otaniemen yö 6.10. – Ilmoita tapahtumasi mukaan
  2. Taidevuosi-blogisarja: Tankotanssissa näkyy luovuus

TAPAHTUMAT

  1. Aalto Day One 5. syyskuuta
  2. Otakaari 20 muuntautuu kierrätyskortteliksi 17.9.
  3. Pyörämyynti 17.-18.9.
  4. Kasperin Kisat 29.9.

AYY TIEDOTTAA

1. Hae JMT 5A:n peruskorjattuihin asuntoihin 14.9. mennessä

Jämeräntaival 5A -kohteeseen Otaniemessä valmistuu yhteensä 32 asuntoa: 24 soluyksiötä ja 8 yksiötä. Kohde valmistuu lokakuun aikana ja asunnot ovat muuttovalmiita 1.11.2018. AYY:n hallituksen päätöksen mukaisesti kaikille AYY:n jäsenille annetaan yhdenvertainen mahdollisuus hakea Jämeräntaival 5A:n asuntoja ja hakuprosessissa käytetään arvontaa. Asuntoja 13.8.-14.9.2018 välisenä aikana hakeneet ovat mukana arvonnassa. Lue lisää: /blog/2018/08/09/jamerantaival-5-an-peruskorjaus-valmistuu-pian-haku-remontoituihin-asuntoihin-aukeaa-ensi-viikolla/

2. Nouda lukuvuositarra ja päivitä matkakorttisi opiskelijastatus Oppimiskeskuksessa 20.8.-7.9.

AYY avaa väliaikaisen tarranjakopisteen Harald Herlin -oppimiskeskuksen pääaulaan.

Aulassa päivystää myös HSL:n matkakortin päivityspiste. HUOM! Otaniemen väliaikaisesta HSL:n palvelupisteestä ei ole mahdollista hankkia uutta korttia, vaan voit ainoastaan päivittää vanhan kortin opiskelijastatuksen. Lisätietoja opiskelijoiden alennuksista ja uuden kortin hankkimisesta löytyy HSL:n sivuilta (https://www.hsl.fi/liput-ja-hinnat/alennusliput/opiskelijat).

Väliaikainen palvelupiste on avoinna maanantaista perjantaihin 20.8.-7.9. klo 12-18.

3. Työntekijäksi Aalto Afterpartyyn ja Aalto Partyyn!

Orientaatioviikon perinteinen Aalto Party järjestetään 5.9. ja päivä tulee huipentumaan satumaiseen Aalto Afterpartyyn! Jotta saamme järjestettyä orientaatioviikon huikeimmat bileet, tarvitsemme teidän apuanne! Työntekijöitä tarvitaan paljon ja moniin erilaisiin tehtäviin, kuten järjestyksenvalvojaksi, koristeluun, ruoanlaittoon ja narikkaan.

Kiitokseksi työntekijät pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi VIP-sisäänkäynnistä, saavat haalarimerkin, sekä pääsyn työntekijäjatkoille!

Tämän lisäksi, tunnustukseksi Aalto-yhteisön hyväksi tehdystä työstä, kaikille työntekijöille jaetaan juhlien teeman mukainen kravatti, jota työntekijät saavat kantaa tapahtumassa. Tapahtuman jälkeen kravatin voi kiinnittää esimerkiksi haalareihin!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/aava/aalto-afterparty-aalto-party-2018-volunteers/

Halutuimmat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, hae siis heti!

TAIDEVUOSI JA KULTTUURI

4. Otaniemen yö 6.10. – Ilmoita tapahtumasi mukaan

Otaniemen yö on ensimmäistä kertaa lauantaina 6.10.2018 järjestettävä poikkitaiteellinen pääsymaksuton kampusfestivaali, joka muodostaa osan AYY:n Taidevuotta. Otaniemen yössä kaikki halukkaat Aallon opiskelijat ja opiskelijajärjestöt pääsevät toteuttamaan omanlaistaan taiteellista ja luovaa ohjelmaa. Ilmoittautuminen osatapahtuman järjestäjäksi on auki 31.8. saakka. Lisätietoa osoitteesta www.otaniemenyo.fi

5. Taidevuosi-blogisarja: Tankotanssissa näkyy luovuus

Onko tankotanssi muutakin kuin tehokasta lihastreeniä? Voiko sen keinoin kertoa tarinoita?

AYY:n Taidevuosi-blogisarjan uusimmassa tekstissä Otaniemen tankotanssiyhdistys Otanko kertoo toiminnastaan, tankotanssin historiasta ja siitä, miten kukin tanssija voi käyttää lajissa omaa luovuuttaan.

Lue blogiteksti: /blogi/2018/08/20/taidevuosi-tankotanssissa-nakyy-luovuus/

TAPAHTUMAT

6. Aalto Day One 5. syyskuuta

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilöstö on kutsuttu juhlistamaan lukuvuoden alkamista keskiviikkona 5.9.2018.

Päiväohjelma

13.15–14.30 Avajaisseremonia*, Otakaari 1 M
14.30–15.00 Aalto Avenue, Otakaari 1 M–Otaniementie 14
15.00–16.00 Vastaanotto ja avoimet ovet, Väre, Otaniementie 14
16.00–20.00 Aalto Party*, Alvarin aukio

* Ilmoittautuminen (kts alla)

Ilmoittautuminen on avautunut Aalto-yhteisölle keskiviikkona 15.8.2018.

Lisätietoa avajaispäivän juhlallisuuksista ja ilmoittautumislinkit: http://beta.aalto.fi

7. Otakaari 20 muuntautuu kierrätyskortteliksi 17.9.

Syksy tulee, uudet opiskelijat saapuvat Otaniemeen ja vanhat poistuvat. Sisään ja pois muuttavien opiskelijoiden tavaravirtoja saa optimoitua tietysti kierrättämällä! Kierrätyskorttelissa teet upeita kirppislöytöjä ja myyt pois ylimääräisiä kapistuksiasi! Kierrätyskorttelissa Otakaari 20:n kaksi kerrosta sekä sisäpiha muuntautuvat kokeneimmankin kirppiskävijän unelmakohteeksi maanantaina 17.9. klo 16-20.

Lisätietoja tapahtuman ohjelmasta ja aikataulusta julkaistaan myöhemmin.

  • MITÄ? Kierrätyskortteli
  • MISSÄ? Otakaari 20 ylä- ja alakerta + sisäpiha
  • MILLOIN? Ma 17.9. klo 16-20
  • MIKSI? Tule tekemään kirppislöytöjä!

8. Pyörämyynti 17.-18.9.

Kaipaatko omaa fillaria, jolla polkisi kätevästi kampukselle, kauppaan ja kotiin? Syyskuussa sinulla on tilaisuus ostaa itsellesi käyttöpyörä kelpoon hintaan Otaniemen Pyörämyynnistä!

Pyörien hinnat ovat 20€, 40€ tai 60€, missä hinta määräytyy pyörän kunnon mukaan. Myynnissä on myös sekalaisia käytettyjä osia, joiden hinta määräytyy tehtyjen tarjousten perusteella. Pyörämyynnin pyörät ovat hylättyjä, mutta hyväkuntoisia pyöriä, jotka on kerätty keväällä Otaniemen pyörätelineistä ja -kellareista Otaniemen Romupyöräkeräyksessä.

9. Kasperin Kisat 29.9.

Kasperin Kisoissa joukkueet ottavat toisistaan mittaa materiaali- ja kaivannaisteollisuuteen liittyvissä lajeissa, joissa sekä fyysiset että älylliset taidot ovat koetuksella. Tänä vuonna kilpailut järjestetään 29.9.2018 Otaniemessä. Tule kannustamaan joukkueet huimaan kilpaan ja näe mitä alan yrityksillä on tarjottavana!

Seuraa kisoja Instagramissa ja FB:ssä @kasperinkisat

FB tapahtuma: https://www.facebook.com/events/216900012342959/

***

Tämä on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote viikolle 34/2018. Viikkotiedotteesta löydät AYY:n, sen järjestöjen ja jaostojen uutiset ja muuta opiskelijan kannalta hyödyllistä tietoa.

Mikäli haluat oman tekstisi viikkotiedotteeseen, lähetä se valmiissa muodossa osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi edellisen viikon torstaina klo 10.00 mennessä. Tekstin suosituspituus on 500 merkkiä ja enimmäispituus 1 000 merkkiä.

Tiedote on luettavissa myös AYY:n verkkosivuilla osoitteessa www.ayy.fi/viikkotiedote

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa /yhdistystiedote

Haluatko poistua viikkotiedotelistalta? Kilkkaa seuraavaa linkkiä ja seuraa ohjeita sivun alalaidassa: https://list.ayy.fi/mailman/listinfo/ayy-info-fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *